Napaječka co nekape
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava!!!
Re: Napaječka co nekape
No nebudete věřit, ale většinou ty drahší jsou kvalitnější, takže u napáječky za 50,-Kč můžete očekávat problémy s kapáním, protože jsou to levné šunty. Nebo také napáječky s širokým železným pítkem tečou, protože kulička v nich je malá (vlastní zkušenost). Proto mám 2 s úzkým a ani jedna nekape...Některé napáječky nejsou zabalené celé v obalu, takže se dá podívat jaká je v nich kulička. Jak jednoduché...proto mi ani jedna nekape 8)
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Turnov, Sušice
- Kontaktovat uživatele:
Tenhle názor ti vyvrátim. Kdysi sem si koupila drahou 2kuličkovou napáječku, že nepoteče. A co? tekla ze všech nejvíc.. Ony se dají sehnat levné a nekapající, ale taky naopak.. Já mám klasické napáječky s kuličkou a u všech jsem docela spokojená. Ale je fakt, že nad těmi co sem dali Holečkovi docela uvažuju. Asi koupim 1 vzoreček a pak se uvidí :)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Pečky
- Kontaktovat uživatele:
Já je mám jsou super jen mimča občas blbnou a vypouští vodu
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
- Kontaktovat uživatele:
Mám pítka a nemůžu si stěžovat. Už je mám asi 2 roky a pořád drží. Jen si občas hrají a vypouští vodu :roll:
Jinak levné napáječky můžou být stejně kvalitní. Kupuju do odstavek obyčejké za cca. 50kč a nemám s nimi žádný problém.
Jinak levné napáječky můžou být stejně kvalitní. Kupuju do odstavek obyčejké za cca. 50kč a nemám s nimi žádný problém.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
já kupovala různě, většinou u nás ve zveráku, kde je mají za 80-100Kč, ale problém jsem s nimi taky neměla. Všechny mám stejné, až na 3, ty jsou značky jiné, ale také bez problémů. Jedna z nich má vevnitř takovou pružinku, která tlačí kuličku dolů, čili napáječka lépe těsní a nekape vůbec :D
Jen jednou jsem musela koupit novou napáječku, ale to bylo proto, že některému z těch expertů se ji podařilo shodit a praskla, jelikož byla dost vysoko. Ale jinak si nemůžu stěžovat :D
Jen jednou jsem musela koupit novou napáječku, ale to bylo proto, že některému z těch expertů se ji podařilo shodit a praskla, jelikož byla dost vysoko. Ale jinak si nemůžu stěžovat :D
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bouzov
Hojky nevite jak vyrobit napáječku ze zavařovací sklenice?jak se dělá pro králiky?mivají to i u myší ve zveráčích v takových těch bedynkovich klecich.Má prijít do terárka pískomilum ale samotnou napáječku sežerou :lol: a kdybych ji dala do pletiva tak si myslim že ji prokoušou též,sou takový potvory že napáječku rozhrzžou i přes mříže klece :mrgreen: .Ted tu napáječku v terárku mám v odpadni trubce jak se dává na prulez činčám ale někteří říkaj že je to nevhodný .
-
- Nový uživatel
mam skusenost že jsem koupil sklenenou dna pajecku living word a ta vubec přes kulicku nepoustela vobu pak jsem koupil levnou plastovou a ta je skvela. myslim si že nekdy je lepsi koupit levnejsi nez drahou a bude na prt.