Siporexové kostky
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
Siporexové kostky
Ahoj, chtěla bych se zeptat, kde v Praze kupujete siporexové kostky?
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Turnov, Sušice
- Kontaktovat uživatele:
Zajdi do jakýchkoli stavebnin, nebo je mají v Baumaxu a Obi. Můžeš koupit tak zvaný Ytong - jsou to úzké podlouhlé tvárnice bílé barvy.
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
dík
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava
- Kontaktovat uživatele:
když jsem byla v baumaxu, tak mi dovolili posbírat odlámané kousky ytongu.. měla jsem jich dost a nic mě to nestálo.. za zeptání nic nedáš.. :D
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Slavkov, okr. Uherské Hradiště
Po dokončení nové střechy nám zůstaly nějaké tvárnice, přítel je dal činčilákům do "ubytoven", když jsem nebyla doma. Tvrdí, že je to šedý siporex, jenže mně se to moc nezdá..první den to hlodali o 106, ale už si toho vůbec nevšímají a to tam mají ty tvárnice už asi měsíc. Co myslíte? Já se v tom nevyznám, jsou všechny tvárnice siporexové nebo ty naše jsou jen nějaké obyčejné? :oops: :D
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Semily-Jičín
- Kontaktovat uživatele:
silikátový jsou i šedivý a takový modrošedivý,ale už se moc nedělají,ale jsou stejný jako bílý,my na skladě máme taky barevný,ale lidi kupují většinou jen bílý. :wink: :lol: :lol:pepsi.zelvicka napsal:Po dokončení nové střechy nám zůstaly nějaké tvárnice, přítel je dal činčilákům do "ubytoven", když jsem nebyla doma. Tvrdí, že je to šedý siporex, jenže mně se to moc nezdá..první den to hlodali o 106, ale už si toho vůbec nevšímají a to tam mají ty tvárnice už asi měsíc. Co myslíte? Já se v tom nevyznám, jsou všechny tvárnice siporexové nebo ty naše jsou jen nějaké obyčejné? :oops: :D
-
- Bronzový uživatel
Tak to jsi mě uklidnil \:D/ Akorát nechápu, proč to neokusujou :roll: Že by jim nebyla sympatická ta barva? :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava
- Kontaktovat uživatele:
a neokousali už všechny hrany..? to už je potom nemusí bavit ohlodávat zaoblené.. :wink: :lol: :lol:
-
- Bronzový uživatel
Denča Bártková napsal:a neokousali už všechny hrany..? to už je potom nemusí bavit ohlodávat zaoblené.. :wink: :lol: :lol:
Právě že ne..možná se jim nelíbí, že tam mají tak velký kus..třeba se do tak velké věci bojí zakousnout :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Třebíč
- Kontaktovat uživatele:
Denča Bártková napsal:a neokousali už všechny hrany..? to už je potom nemusí bavit ohlodávat zaoblené.. :wink: :lol: :lol:
ještěže jsem si to přečetla :) já mám teda pro čika od Trixie minerální kámen a on tam leží kulatý a říkala jsem si proč neubývá, tak to bude asi tím že okousal ty hrany :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Šedé nedávat! Musíš použít ty bílé, proto šedé mají jiné složení.
-
- Bronzový uživatel
Ale nic se jim po tom nestane, ne? Stejně si do těch tvárnic kouskou jednou do týdne :) Spíš si je vždycky naškrábou a pak se v tom válejí :-) Ale vyměním je za bílé :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava, SR
- Kontaktovat uživatele:
Moj kuse stale do siporexu a zvlast do tunelu je z neho nadseni.
(Zdenkovi dakuje tunelar :wink: )
(Zdenkovi dakuje tunelar :wink: )
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Zlín
- Kontaktovat uživatele:
Není Siporex a Ytong náhodou to samé? :roll:
I když stalo se mi, že jsem ve zverimexu "Želvička" žádala Siporex nebo Ytong, a ta mladá paní se na mě dívala dost poděšeně... :lol: Přitom to tam měli, ona to jen znala pod názvem "kámen na okusování"
I když stalo se mi, že jsem ve zverimexu "Želvička" žádala Siporex nebo Ytong, a ta mladá paní se na mě dívala dost poděšeně... :lol: Přitom to tam měli, ona to jen znala pod názvem "kámen na okusování"