Činčilí bydlení
Činčilí bydlení
Chtěl jsem se Vám pochlubit s novou 5hvězdičkovou boudičkou pro Tweety.
Fotografie najdete ve fotogalerii Peťa & Peťa. Je ze smrkového dřeva. Velikost je asi 125x100x60cm. (Vysouvací šuplík na podestýlku, spodní deska s třemi otvory (jeden na upevnění větve (jabloň) a dva na misky), dva domečky na relaxaci).
Doufám, že se Vám bude líbit. Pokud máte nějaké nápady, tipy a triky jak bydlení vylepšit a zútulnit napište......
Fotografie najdete ve fotogalerii Peťa & Peťa. Je ze smrkového dřeva. Velikost je asi 125x100x60cm. (Vysouvací šuplík na podestýlku, spodní deska s třemi otvory (jeden na upevnění větve (jabloň) a dva na misky), dva domečky na relaxaci).
Doufám, že se Vám bude líbit. Pokud máte nějaké nápady, tipy a triky jak bydlení vylepšit a zútulnit napište......
-
- Nový uživatel
- Místo/Bydliště: Kladno
- Kontaktovat uživatele:
Je opravdu moc pěknáááá.Takovou kdyby měla každá činča..... :lol: [/b]
teda teda
tak to je opravdu perfektní bydleníčko. kde jsi ho sehnal? to sis udělal sám, nebo to máš od někoho? je to fakt perfektní, tohle by se mojí myšičce moooc líbilo, třeba by začala okusovat i jiný věci než nábytek a tapety:-) je to fakt perfektní, myslím že už vím, na co padne příští výplata:-)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: olomouc
Re: teda teda
lucifek napsal:třeba by začala okusovat i jiný věci než nábytek a tapety:-)
no nechci tě odrazovat od udělání klece, ale oni stejně nic hlodat nepřestanou...podle mě snad začnou ještě víc :D
máte nádhernou klec!
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 10
- Kontaktovat uživatele:
fakt super, vetev, suplik, ojojooooooj :lol:
Ahojte všichni. Tuto boudu jsem dělal s tatou mé přítelkyně. Je stolář. Za dřevo, šrouby a panty jsem mu dal 1000,-. Ale práce a čas, který se mnou nad tím strávil (skoro celý den) jsem mel grátis. Jinak návrh jsem si dělal sám. Tweety je tam moc spokojená.
no nechci tě odrazovat od udělání klece, ale oni stejně nic hlodat nepřestanou...podle mě snad začnou ještě víc :D
no, tak to mě moc nepotěšilo, dělala jsem si naděje, že by jí dřevěné bydleníčko odradilo od likvidování pokoje...:-( i když nám otrhala tapety, ohryzala historický piano tak se na toho chlupatce člověk nemůže zlobit, ono to je tak roztomilý...:-)
no, tak to mě moc nepotěšilo, dělala jsem si naděje, že by jí dřevěné bydleníčko odradilo od likvidování pokoje...:-( i když nám otrhala tapety, ohryzala historický piano tak se na toho chlupatce člověk nemůže zlobit, ono to je tak roztomilý...:-)
-
- Stříbrný uživatel
lucifek napsal:no nechci tě odrazovat od udělání klece, ale oni stejně nic hlodat nepřestanou...podle mě snad začnou ještě víc :D
jo no :D ty roztomilý chundelatý kuličky sou važně super :)
lividivat nepřestanou nikdy...ale možná budou hlodat míň když bude ta klec, to zaleži na činčilce :) Moje si asi řikaji : Klec neklec, stejně budu hlodat dál :D
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hranice
- Kontaktovat uživatele:
je krásná
Parádní...To já mám pocit, že mé činčilky bydlí v horské boudě(proti těm vašim interhotelům :D )
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Postřižín u Prahy
Já se taky brzo budu chlubit novou klecí - ještě mi ji manžel dodělává - teda spíš už je to voliéra
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Olomouc
- Kontaktovat uživatele:
Sharona napsal:Já se taky brzo budu chlubit novou klecí - ještě mi ji manžel dodělává - teda spíš už je to voliéra
my taky, my taky :lol: :lol: :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
A já už brzy vyfotím tu klec pro Barušku :lol:
Prosim vás kde se mohu podívat na tu fotku 5 hvezdickoveho hotelu pro cincilu moc děkuji :D :D
-
- Stříbrný uživatel
Lemaan napsal:Prosim vás kde se mohu podívat na tu fotku 5 hvezdickoveho hotelu pro cincilu moc děkuji :D :D
je to napsane hned na začatku...fotogalerie Peťa & Peťa
http://fotogalerie.cincila.com/index.php?cat=10114
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 10
- Kontaktovat uživatele:
Je fakt moooc pěkná. Líbí se mi jak je prosvětlená 8) . Možná bych tam dala ještě nějakou hračku jako je třeba ta závěsná houpačka nebo tak něco. :wink: