potkan

Diskuze o všem.

Fórum je deaktivované. Toto je pouze archív. Dotazy pokládejte zde.

katchenqua
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Mladá Boleslav

Příspěvekod katchenqua » Út Led 24, 2012 12:42

Já bych některý dámy ve zverimexu nakopala...Pochopím, že se spletou třeba u králika,morčete,protože mnohdy to u nich poznat je nadlidskej úkol ale u potkana ? :-D
Potkánek má větší kule než tělíčko už při narození :D

Je krásnej :)

Disable adblock

jejula
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Sobotín
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jejula » Út Led 24, 2012 12:43

Tak já nekupuju extra drahý krmení,ale občas jim koupím ten XtraVital a chutná jim to a je to i s echinkou,ale jinak jim dávám normální krmení!ak abych pravdu řekla tak whiskas a pedigree jsou nejhorší značky a nekvalitní!Potkyšci mi papkaj granulky jen ty váženy!Ale do krmení bych jim to asi nedala spíš jako pamlsek!

katchenqua
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel

Příspěvekod katchenqua » Út Led 24, 2012 12:52

O kvalitě Whiskasu a Pedigree bych tu mohla povídat dlouhý hodiny a díky firmě,která mě zasvětila.
Pedigree bych psovi nedala a Whiskas kočce taky ne...ani v nouzi nejvyšší...A chodí k nám zákaznice a sháněj se po krmení Whiskas pro Maynky...Sem myslela že padnu, k tomu chce nějakej pořádnej hřeben, páč má kočka hroznou srst, no ty vado čím to bude...A to jsou majdy s PP...Někdy je to neuvěřitelný ! :-)

jejula
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jejula » Út Led 24, 2012 12:58

Tak právě!Já si vždycky čtu radši složení a vlastně psy takovy ty Chapi a pedigree vůbec nežerou!My kupujem Anky nebo Acany!

Disable adblock

katchenqua
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel

Příspěvekod katchenqua » Út Led 24, 2012 13:01

Anka je premium a Acana taky.
Acana dělá jedinou superprémiovku a to je Orijen a před Orijenem já smekám...Moje čivavy ho žraly...akorát tady v MB pak nebyl k sehnání,tak jsem se vrátila ke starýmu dobrýmu a skvělýmu Royal Caninu :)

jejula
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jejula » Út Led 24, 2012 13:08

Tak tyhle krmiva jsem viděla i na netu a hodně druhů!Tak ten Royal Canin jsem taky slyšela,že je dobry!Ale moji potkánci jsou zkoušečí pokud jim ta granulka nechutná a neberou ji tak to znamená nekvalitu a ty anky a acany baštěj! :lol:

Ladus
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Frýdek-Místek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ladus » Út Led 24, 2012 13:14

Tak já mám doma asi popelnici co zfutruje všechno :)

saskie
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod saskie » Čt Led 26, 2012 13:16

Tyjo, takovýho infa kolem bašty pro potkany. Super :D Musím načerpat, já potkánky zatím nikdy nechovala.

Lenca
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Plzeň

Příspěvekod Lenca » Čt Led 26, 2012 16:35

no my máme takovou rodinnou příhodu :D na kterou nezapomeneme my,ani asi servírka..takhle jsme jednou byli na rodinné večeři a oslavě v takové lepší restauraci. a mnozí si objednali žebírka. No a přítele sestřenka má CHS potkanů a říka,ty kosti vemu potkanum,tak sme ji začali davat a posilat všechny ty zbytky z talířů do kabelky :D a přišla k nám servírka a potichu řekla, kdyžbyste řekli,my bysme vám to zabalili s sebou,když jste to nedojedli...a celý stůl smích, protože to byla opravdu trapná situace :lol: a babička tomu přidala ještě,že máme doma krysy :lol: :lol: :lol: takže jsme se tam už nikdy neobjevili :D pak se ta servírka smála,že todle se tu ještě nikdy nestalo no :D

jejula
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jejula » Čt Led 26, 2012 16:42

:lol: =D> Dobrý!

silva
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Brno

Příspěvekod silva » Čt Led 26, 2012 20:30

Před lety jsem měli doma křečky - kolem 30 kousků. Milovali vařené fazole, zbytky masíčka od oběda i s rýží a zavináče. To si nedělám legraci - křeček je všežravec, dostávali jenom trošku a občas a nikdy mu nic nebylo, odcházeli stářím. Křečice Bobina se uměla vyšplhat po zácloně na garnýž a odtama se nechávala snést na zem na smetáku :D

jejula
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jejula » Čt Led 26, 2012 20:52

No já jsem, jednou viděla jak mi moje osminka šplhá po stěně!Koukala jsem jak blázen co ty zvířátka dokážou!

Disable adblock

Vrátit se na “Chat”