Váha(kuchyňská) na co je dobrá
-
- Stříbrný uživatel
Váha(kuchyňská) na co je dobrá
Chci se zeptat....Chtěla jsem si koupit váhu nějakou obyčejnou pro mé činčilky a moje mamka řekla na co?A já jí řekla,že pode toho i poznáš,že s činčou něco je,když hubne..Chci ,aby jste mi něco k tomu řekli,jestli ji budu kupovat zbytečně nebo naopak dobře:-) Děkuji
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
No, urcite je to dobre, taky jsme nase cincilky uz vazili a zapisujem.
Ale neni treba mit extra na cicnilky. Teda pokud mate vahu doma :roll:
Ale neni treba mit extra na cicnilky. Teda pokud mate vahu doma :roll:
-
- Stříbrný uživatel
My právě doma nemáme kuchyňskou ..Tak chci koupit a mamka,že jsou to zbytečné vyhozené peníze!! Tuhle si chci koupit .jenom na vážení činčilek http://www.maxeuro.cz/vaha-kuchynska-do ... d_229.html
-
- Bronzový uživatel
Jo, vypada to jako dobra koupe.
Tak nam cincilky pekne tloustnou. :wink:
Tak nam cincilky pekne tloustnou. :wink:
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Brno, Černovice
Já doma taky žádnou neměla .. tak jsem jednou v tescu koupila nějakou v akci:-D ... jako používám ji jen na činče, pač kdybych mamce brala tu, co má v kuchyni, tak by mě asi zabila:-D .... teďka činče vážím každej týden a pečlivě si to zapisuju :)
-
- Stříbrný uživatel
myslím, že investice pár stokorun se určitě vyplatí (počkej do ledna, po Vánocích nakoupíš super výhodně), váha nemusí být nijak "vymakaná", stačí, když váží do 2 kg a má ukazatel odstupňovaný po 1 gramu
-
- Zlatý uživatel
Je to dobrá investice. Kup si digitální, já ji pořídila v Globusu za 600,- nahoře má rovnou skleněnou desku - na ni se činča postaví. Fotku mám v galerii. Váha činčili je jeden z hlavních ukazatelů zdraví činčily.
-
- Stříbrný uživatel
silva napsal:Je to dobrá investice. Kup si digitální, já ji pořídila v Globusu za 600,- nahoře má rovnou skleněnou desku - na ni se činča postaví. Fotku mám v galerii. Váha činčili je jeden z hlavních ukazatelů zdraví činčily.
:roll: Silvo, ty tak utrácíš! :evil: Já koupila digitální se skleněnou deskou za 320,- :D (ale asi máš lepší sklo, protože moje činče na ní teda rozhodně nechtějí trávit víc, než 2 vteřiny, tolik jim stačí na zjištění únikové cesty - a to dávám váhu pokaždé jinam, aby hned nevěděli, kde jsou a kudy pryč :lol: ).
Jinak vážně pro jaji-nku: nevím, jestli nejde o nepovolenou reklamu, ale doporučuji nakoupit na netu na www.softcom.cz , stačí vyhledat to samé zboží, které nabízí i oni, jinde na netu za lepší cenu, poslat softcomu odkaz a oni nabídnou většinou do druhého dne ještě levnější cenu, pracují rychle a nikdy s nimi nebyl problém - bude to i dobrý argument pro mamku, na co váhu pro činčily, když máš přece tak výhodnou nabídku a ještě ti slevili :wink:
nebo napiš Ježíškovi, ona určitě některá z babiček nebo tet nevydrží a váhu koupí... :D
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
http://www.elektro-eshop.com/index.php? ... n=EB-69413 Já mám tuhle, váží s přesností na 2 g. Má rovnou plochu, myšáka jen posadím, zkontroluju, jestli se neopírá o ocásek, přečtu hodnotu a konec mučení :).
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
- Kontaktovat uživatele:
Tak vám tam aspoň sedí. :( U nás je každé vážení boj-kyblík na váhu,vynulovat a prosit aby chvilku postály.Vůbec se jim to nelíbí.
-
- Bronzový uživatel
No to se teda nemas. Zivot je boj :lol:
nam hezky vydrzi a nechaji se prevazit. :D
nam hezky vydrzi a nechaji se prevazit. :D
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: blízko Hradce Králové
- Kontaktovat uživatele:
Já s Matýskem teda taky zažívám pokaždé utrpení. Pořád někde běhá a ani se nezastaví... teda někdy mezi půl 10 h a 10 h má "zásek", že třeba minutu se nehne... ale kdybych na něj šáhla a dala ho na váhu tak uteče.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Kraslice-Karlovarsko
- Kontaktovat uživatele:
Já mám na moje myšáky dobrý fígl a opravdu funguje :wink: .
Na váhu nasypu pár ovesných vloček,váhu vynuluju,aby tam nebyl žádnej gramík navíc a každej si na tu váhu s radostí vleze sám,než vločky spořádá,tak s přesností vím,kolik váží.U nás se spíš o tu váhu bojuje,kdo dřív na ní skočí.
Na váhu nasypu pár ovesných vloček,váhu vynuluju,aby tam nebyl žádnej gramík navíc a každej si na tu váhu s radostí vleze sám,než vločky spořádá,tak s přesností vím,kolik váží.U nás se spíš o tu váhu bojuje,kdo dřív na ní skočí.
-
- Stříbrný uživatel
já zase odvádím pozornost rozinkou (tak ji vždycky předem odvážím :D ), ale Miki rozinky hltá snad naráz, jumbo rozinka je u něj otázkou 5 vteřin! Naštěstí je to náš "obezita-obžera", takže u něj i bez pořádného zvážení mám jistotu, že není nemocný :lol:
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
- Kontaktovat uživatele:
S rozinkou jsem to zkoušela,ale oni zjistili že když s ní utečou,tak jí mají taky. :D
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Havířov
- Kontaktovat uživatele:
My máme asi hodně hodné činčilky protože mám digitální váhu s rovnou skleněnou deskou a všechny činčilky si na ní vklidu postavím a oni my tam chvíli stojí, ale je pravda zvážit je umím jen já, manžel zuří protože mu tam nechtějí zůstat.
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Klatovy (blízko Plzně)
hihi
dobry je kdyz treba mate digytalni osobni vahu .kdyz tam date samotnou cincu tk se nice nedeje(nejspis protoze utece :D) ale kdyz si na ni stoupnete a zaznamenate kolik mat kilo a pote si na vahu stoupnete s cincou(nejlepe na rameni) tak vam nejakej ten gram pribide .rozdil je pak vaha cincily :D.no ale jen tak orientačně :D
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Nám teda digitální osobní váha váží s přesností jen na desetiny :).
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Klatovy (blízko Plzně)
Terezka napsal:Nám teda digitální osobní váha váží s přesností jen na desetiny :).
no pravě že je to jen orientačně :D
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: OSTRAVA
- Kontaktovat uživatele:
odpověď
já jsem teď sehnala za 250,- !! v akci a se zárukou - Sencor, nízká miska, velká.
myslím, že pokud nemáš peněz na zmar, stačí i od "rákosníků", pokud vyzkoušíš přesnost. čím nižší miska a větší (do šířky) , tím má lepší stabilitu a činčilky se neplaší - jen moje zkušenost.
pokud máte kuchyňskou váhu na zdi, tak si ji zvaž tam a pak váhu umyj jarem a horkou vodou, bude ti sedět, když ji přichytneš :wink:
myslím, že pokud nemáš peněz na zmar, stačí i od "rákosníků", pokud vyzkoušíš přesnost. čím nižší miska a větší (do šířky) , tím má lepší stabilitu a činčilky se neplaší - jen moje zkušenost.
pokud máte kuchyňskou váhu na zdi, tak si ji zvaž tam a pak váhu umyj jarem a horkou vodou, bude ti sedět, když ji přichytneš :wink: