Podestýlka a písek
-
- Bronzový uživatel
Podestýlka a písek
ADobrý den, mám dotaz může být i granulovaná podestýlka? a je dobrý písek Apetit? :arrow:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
podle mě být granulovaná klidně může a písek Apetit se moc nedoporucuje, :wink:
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
granulovaná podestýlka může být, pokud není něčím napuštěná. Jinak písek apetit moc dobrý není, ale postačí :-)
-
- Bronzový uživatel
martej napsal:granulovaná podestýlka může být, pokud není něčím napuštěná. Jinak písek apetit moc dobrý není, ale postačí :-)
protože nevím jestli u nás ve zverimexu mají lepší já koupila zatím tento jak často se má čistit?teda vyměnovat
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já se obávám, že do apetitu budou čůrat, pak ho člověk čistí - vyhazuje - pořád. Ve zverimexech mívají často sandy od vitakraftu, ten je suprovej. Po pár dnech prosívat od bobků. Jinak nákupy přes net. Podestýlka mi přijde dobrá Jonáš, nebo cokoli na ten způsob, jsou to takové válečky z dřevin.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Plzeň
Já používám písek Apetit,protože jsem ho před dlouuuhou dobou koupila 40kg :lol: a koupou se v něm obě činčilky uplně v pohodě,ale už mám posledních 5kg,tak potom přejdu na jiný,doporučovaný ;)
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jenom k tomu apetitu, to oni se v něm rochnily a byly blahem bez sebe, ale v tom sepiolite (nebo sandy) jsem s nima blahem bez sebe i já, když ho nemusim pořád vyhazovat a kupovat nový. Ale je fakt, že když měly na výběr apetit a sandy (měly ve výběhu dvě nádoby) do apetitu šly spíš náhodou, v sandy se mohly ukoupat.
-
- Bronzový uživatel
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=23684235&tab=0 můýe být toto podestýlka prosím poslat adresu na ten písek viděla jsem se i koupat v tom ale raič koupím lepčí :) můžu jí koupit kouli na běhání?po bytě?a nevádí že mi kadí do písku :Dsaskie napsal:Jenom k tomu apetitu, to oni se v něm rochnily a byly blahem bez sebe, ale v tom sepiolite (nebo sandy) jsem s nima blahem bez sebe i já, když ho nemusim pořád vyhazovat a kupovat nový. Ale je fakt, že když měly na výběr apetit a sandy (měly ve výběhu dvě nádoby) do apetitu šly spíš náhodou, v sandy se mohly ukoupat.
-
- Bronzový uživatel
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=36345480&tab=5 a co tenhle?Radka napsal:http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=23684235&tab=0 můýe být toto podestýlka prosím poslat adresu na ten písek viděla jsem se i koupat v tom ale raič koupím lepčí :) můžu jí koupit kouli na běhání?po bytě?a nevádí že mi kadí do písku :Dsaskie napsal:Jenom k tomu apetitu, to oni se v něm rochnily a byly blahem bez sebe, ale v tom sepiolite (nebo sandy) jsem s nima blahem bez sebe i já, když ho nemusim pořád vyhazovat a kupovat nový. Ale je fakt, že když měly na výběr apetit a sandy (měly ve výběhu dvě nádoby) do apetitu šly spíš náhodou, v sandy se mohly ukoupat.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Frýdek-Místek
- Kontaktovat uživatele:
http://www.zravamrska.cz/?44,vitakraft-chinchilla-sandy-special-1kg
Raději tenhle. Zkus si ho sehnat, nebo objednat přes internet. Podestýlku- zkus říct třeba vašim, že zajedete do peletárny, kde se vyrábějí pelety na topení. Jsou to samé jako ve zverimexu a vycházejí 3*levněji.
Raději tenhle. Zkus si ho sehnat, nebo objednat přes internet. Podestýlku- zkus říct třeba vašim, že zajedete do peletárny, kde se vyrábějí pelety na topení. Jsou to samé jako ve zverimexu a vycházejí 3*levněji.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Frýdek-Místek
- Kontaktovat uživatele:
A kouli na běhání raději nekupuj a pusť ji volně. Zrovna činčila není zvíře, které by vydrželo déle v něčem zavřené a mohlo by ji to stresovat.
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
koule je hloupost musí se pořádně prolítat,to je tak pro křečka :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ta kukuřičná podestýlka jde, vůbec nepráší, ale zase to nijak extra nenasává. Na to jsou ty pelety fakt lepší. Já to teda teď promíchávám - pelety, trochu hoblin, trošičku kukuřičnej. Ale jedny holky to začly baštit. No už ty kukuřičný kupovat nebudu, dřív byly to nejlepší, ale pak jsme poznaly jonáše a ten je bezkonkurenční :D , to jen, že jsem zrovna rychle potřebovala podestýlku a jonáš nebyl.
Kouli na běhání, mě se to zdá celkově strašný (mučení), pro činču každopádně, ale křečkovi bych ji taky nedala. Prosím nech činču běhat a skákat volně.
Kouli na běhání, mě se to zdá celkově strašný (mučení), pro činču každopádně, ale křečkovi bych ji taky nedala. Prosím nech činču běhat a skákat volně.
-
- Bronzový uživatel
jo dobře:)saskie napsal:Ta kukuřičná podestýlka jde, vůbec nepráší, ale zase to nijak extra nenasává. Na to jsou ty pelety fakt lepší. Já to teda teď promíchávám - pelety, trochu hoblin, trošičku kukuřičnej. Ale jedny holky to začly baštit. No už ty kukuřičný kupovat nebudu, dřív byly to nejlepší, ale pak jsme poznaly jonáše a ten je bezkonkurenční :D , to jen, že jsem zrovna rychle potřebovala podestýlku a jonáš nebyl.
-
- Bronzový uživatel
kouli kupovat určitě nebudu :)Radka napsal:jo dobře:)saskie napsal:Ta kukuřičná podestýlka jde, vůbec nepráší, ale zase to nijak extra nenasává. Na to jsou ty pelety fakt lepší. Já to teda teď promíchávám - pelety, trochu hoblin, trošičku kukuřičnej. Ale jedny holky to začly baštit. No už ty kukuřičný kupovat nebudu, dřív byly to nejlepší, ale pak jsme poznaly jonáše a ten je bezkonkurenční :D , to jen, že jsem zrovna rychle potřebovala podestýlku a jonáš nebyl.
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
pokud by jste mel nekdo zajem budu ted prodavat pisek sepiolite,tak kdyztak napiste ;)
-
- Bronzový uživatel
prosím cenuluciex napsal:pokud by jste mel nekdo zajem budu ted prodavat pisek sepiolite,tak kdyztak napiste ;)