Může činčila kukuřici a zrní ?
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hodonín
- Kontaktovat uživatele:
ja osobne pouzivam granulky od Apetitu a na cenu si stezovat nemuzu... pan ve zverimexu mi je dava za cenu, kterou ma od distributora. seno bych rozhodne nebrala... kdyz nahodou zapomenu dat seno pres den, tak se vecer, kdyz vstavaj stejne prihlasi. Silene mlazej senikem, takze te to donuti to seno jim dat, jinak by to neslo vydrzet :D
-
- Nový uživatel
- Místo/Bydliště: Opava
Seno
Já si nemůžu pomoct, ale ta moje seno prostě nechce... Jestli sem tam něco ochutná..., ale toť vše. :( Snad ví, co a kolik potřebuje...
Neví někdo, jak ji donutit sežrat toho víc?
Neví někdo, jak ji donutit sežrat toho víc?
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
Zkus změnit značku a nebo sehnat seno od někoho, kdo ho suší sám. Naší činčilce kupované taky moc nejede, tak si ho vždycky nabereme u příbuzných v Krkonoších a po tom se může utlouct. A když náhodou dojde, tak trucuje, den seno nežere, ale nakonec se pustí i do toho kupovaného.
A nebo, pokud máš možnost, tak si seno nasuš sama :) .
A nebo, pokud máš možnost, tak si seno nasuš sama :) .
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Plačková Kamila napsal:ono když to tak vezmeš ječmen a oves je taky docela tučny myslim ale že trocha ho neublíží :) ale chtěla bych varovat před pšenicí nevim jak pro činčily ale pro některá zvířata je jedovatá.
nevím pro jaká zvířata je pšenice jedovatá, ale možná jen nezralá pšenice. Protože suchá semena jsou hlavní složkou krmiv většiny zvířat.