čím přidělat větve?
-
- Bronzový uživatel
čím přidělat větve?
Ahoj všichni! Právě jsme postavili novou klec. Mám super jabloňové větve, ale nevím, čím je přidělat. Máte někdo nějaký tip? Nechtěla bych, aby s tím nějak lomcovali nebo pak spadli i s větví...A jen opřít o stěny se mi nechce...Máte s tím někdo zkušenosti? Na fotkách jsem nic moc nenašla...:-( Díky
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Turnov, Sušice
- Kontaktovat uživatele:
Kup si takové L profili a pomocí samořezných šroubů to krásně připevníš.
Tady máš ukázku na poličce. Tyhle malé Lka ti stačí:
Tady máš ukázku na poličce. Tyhle malé Lka ti stačí:
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
- Kontaktovat uživatele:
My máme větve volně,ale zapřené za poličku,skoro se nehonu.
-
- Nový uživatel
my měli velkou větev v kleci vzpříčenou, že s ní nešlo hnout. Taky jsem nevěděla, jak ji připevnit.
Neporadili byste, jak přidělat do drátěné klece dřevěné police? Je to klasická klec s vodorovnými dráty. Viděla jsem poličky připevněné plastovými úchytkami, nebo částečně vyčuhující z klece a drážkou zasazené do kolmého drátu. Neměli byste nějaký lepší tip?
Dřív jsme měli takovou tu dřevěnou packu od Petry z obchodu (jen malinkou, žasnu nad tím, jak se to činčám líbí, když se jim na to sotva vejdou nohy :lol: ), ale byla dlouho na jednom místě, a přestože byla upevněná vrutem s velkou položkou, pod vahu činčil postupem času pletivo prasklo. Tak nevím, jestli dát police jen do rohů, aby byly chycené na čtyřech místech? :roll:
Máte někdo takovou klec? díky moc
Neporadili byste, jak přidělat do drátěné klece dřevěné police? Je to klasická klec s vodorovnými dráty. Viděla jsem poličky připevněné plastovými úchytkami, nebo částečně vyčuhující z klece a drážkou zasazené do kolmého drátu. Neměli byste nějaký lepší tip?
Dřív jsme měli takovou tu dřevěnou packu od Petry z obchodu (jen malinkou, žasnu nad tím, jak se to činčám líbí, když se jim na to sotva vejdou nohy :lol: ), ale byla dlouho na jednom místě, a přestože byla upevněná vrutem s velkou položkou, pod vahu činčil postupem času pletivo prasklo. Tak nevím, jestli dát police jen do rohů, aby byly chycené na čtyřech místech? :roll:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Někde jsem viděl forku upevnění větve ale teď se mi jí nedaří dohledat byl to neco jako stojánek na vánoční stromek větev do toho byla naražená a utažené šroubama nebo vrutama a na druhé straně byla ploška s dírama na vruty a to bylo přídělano na stěně.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Lázně Bělohrad nebo Mostek (TU)
- Kontaktovat uživatele:
LídaK napsal:my měli velkou větev v kleci vzpříčenou, že s ní nešlo hnout. Taky jsem nevěděla, jak ji připevnit.
My máme poličky zasunuté mezi vodorovné dráty. Na každé straně přečuhují asi o 2 cm a z venku jsou zajištěné takovými těmi dřevěnými kolíčky (válečky). Je možné kdykoliv kolíček vyndat a posunout poličku jinam.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
poličky zasunout do U profilů
např.
např.