Činčilí chcíplinka
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 9
Tjn, ale občas to trvá celkem dlouho... :lol: :lol: :(
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Puškinova 2661/20
No ten můj činčilouš vždycky když běhá tak si se mnou hraje chvíli na honěnou a pak ho nechám běhat. A vždycky něco dělám a on pak zvědavec vždycky přijde a nechá se chytnout. :lol: :P
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 10
- Kontaktovat uživatele:
To Mazlík běhá jen v jednom pokoji, ale někdy ho chytit neni tak lehký schová se za stůl pod topení a nechce vylézt. Po celém bytě by to nešlo kvůli kabelům. Myslim že by vydržel běhat hooodně dlouho, ale já ho pak chytím a má smůlu. :lol: :lol: A po běhání je taky jako mrtvolka. Mám ho vyfocenýho. Fotky jsou ve fotogalerii. :wink: :wink: :wink:
-
- Stříbrný uživatel
ahoj,asi pred tydnem sem se rozhodla ze pomuzu zase nejakemu zviratku ktere trpi ve zverimexu.uz jsem si takto opatrila hada ktery velmi trpel,nejdrive sem si ho vzala na doziti aby neumiral ve zverimexu ,ale ted uz vypada ze tu snami bude jeste par let :) na prvni pohled me zaujala cincila ktera nevypadala moc dobre.sice o nich nic moc nevim ale myslim ze na vasich strankach me pomuzete:-))mam jen trosku obavy ze mi prodali spatnou klec :( rekli mi ze je na cincilu ma dokonce i policky ale je na vysku jen 56 a na sirku 65cm myslite ze to staci???nechala sem tam totiz za tu klec nemale penize a nerada bych aby se cincila trapila i u nas kdyz jsem ji vysvobodila ze zajeti ve zverimexu :(
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
to je super z jsi ji pomohla! :lol: najdes tady uplne vsechno ohledne cincilek.jinak s tou kleci.ve zverimexu ti doporuci uplne vsechno jenom aby to prodali.ta vyska neni moc dobra, protoze cincily jsou vyborni skokani, ale myslim, ze kdyz ji budes poustet ven a budes se ji venovat, tak to bude v pohode.a treba casem poridis vetsi :wink: :D
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Čaky, ta klec je v pohodě, rozhodně to bude stačit, když budeš činčilce dávat výběh. Jinak jako chovateli ti doporučuju přečíst si nejdříve toto: http://diskuze.cincila.com/viewtopic.php?t=660
-
- Stříbrný uživatel
to jsem rada ze to s tou kleci neni az takova hruza :) urcite poridim vetsi jen na ni budu muset nasetrit mam totiz jeste pejska a male dite takze finance sou to jedine co tomu jeste brani,ale snad to stihnu brzo.nemam totiz ani moc predstavu kolik bude klec jednou tak vetsi stat,protoze tato stala 1300.no pustena je da se rict porad jen se ji nechce zatim moc ven jeste se trosku boji tak ji nechci nutit :? diky moc za odpovedet
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Odkud jsi?
Lepší než klece kupovat je, klec vyrobit. Možná máš v okolí nějakého šikovného chlapa. Vyrobit klec např. ze staré skříně atp. Činčiláři jsou nápadití, stačí se podívat do galerie. Výroba obyčejné klece vyjde tak na 1000 Kč, jak tu někdo psal.
Lepší než klece kupovat je, klec vyrobit. Možná máš v okolí nějakého šikovného chlapa. Vyrobit klec např. ze staré skříně atp. Činčiláři jsou nápadití, stačí se podívat do galerie. Výroba obyčejné klece vyjde tak na 1000 Kč, jak tu někdo psal.
-
- Stříbrný uživatel
ja jsem z Brna.ja jsem se na ty fotky divala ty skrine jsou supr,ale zatim bydlime v panelaku a takova skrin uz by byl docela problem :( mame totiz jen dvoupokojovy byt.Ale casem chceme urcite vetsi ,ale do te doby muzu poridit jen klec :( ale uz jsem se bavila s kamaradem ze by mi morna vyrobil neco na zed co nezabere tolik mista tak uvidim co vymyslime :)
-
- Stříbrný uživatel
:D tak uz jsme to vymysleli budeme mit veeeelikanskou vestavenou skrin :D jeste ze je kamarad takovej kutil vleze se do ni i vic zachranenych drobecku :D
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Třinec
- Kontaktovat uživatele:
Tak snad je to v pořádku, že se naše nová činčilka (3,5 měsíce) cca po hodinovém výběhu v kleci rozplácne a spí. :) Trošku jsem dostala strach.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
bigi napsal:Tak snad je to v pořádku, že se naše nová činčilka (3,5 měsíce) cca po hodinovém výběhu v kleci rozplácne a spí. :) Trošku jsem dostala strach.
Mělo by to být v pohodě, u mne po návratu z výběhu se všichni vrhnou na žrádlo, jenom Miška se rozplácne v budce :wink: .
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: PRAHA
činčilý chcíplinka
Aruna placku nedělá vůbec Sárinka jen občas ležela....on je nejvíce aktivní ráno. jinak ve chvíli kdy jdu spát což je většinou okolo 21:30už je zalezlej a chrupe(kolikrát ještě dříve než já) se mnou až do 5h do rána bez rušení nočního klidu : :lol: funguje jako budíček :P je zlatej
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Zlín
- Kontaktovat uživatele:
Jo, kéžby se Osvald unavil :( Do domečku ho dostávám na jídlo, popřípadě pamlsek, což je ještě v pohodě, pokud jsem ho zrovna nenaštvala. Ale může běhat třeba tři hodiny, ale po vpádu do klece tam ještě lítá, poskakuje a dělá humbuk :?
potvora :wink:
potvora :wink:
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To můj Bobík je taky dycky hrozně unavený po výběhu,ale co mi přijde ještě divnější,všichni píšou,jak jejich mazlíčci skáčou všude možně a ten můj zatím jen běha po zemi(jako šílenec)a občas vyskočí do výšky max 15cm...proč neskáče na postel?může to být tím,že je to ještě mlaďoch a bojí se?
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Třebíč
- Kontaktovat uživatele:
Lucík s Bobíkem napsal:To můj Bobík je taky dycky hrozně unavený po výběhu,ale co mi přijde ještě divnější,všichni píšou,jak jejich mazlíčci skáčou všude možně a ten můj zatím jen běha po zemi(jako šílenec)a občas vyskočí do výšky max 15cm...proč neskáče na postel?může to být tím,že je to ještě mlaďoch a bojí se?
no určitě, když měl čikouš 2 měsíce tak byl prťatej a na postel ani nevyskočil a bál se, určo později začne :)
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak tos mě uklidnila,i když jsem si to myslela,že je bobátko malinkej,tak sem se kapku bála,jestli s ním náhodou něco není... a ty máš jen jednu činču?furt si říkam,jestli mu musím pořizovat kámoše...jestli bude sám smutnej nebo tak?ale zatím bydlím v 1+1 a nějak to nejde chovat víc zvířat...
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
ono je to normální a když už se mu povedlo jednou z deseti pokusů vyskočit nahoru tak zas nevěděl jak dolů a bál se...on až se rozkouká a začne šmejdit tak zkusí uplně všechno i tu postel :) jojo já mám jen jednoho prcka ale plánuju mu pořídit kamaráda :) já myslím že i v 1+1 bys to zvládla, pokud nechceš zakládat činčilí farmu :lol: pak mu nebude smutno, bude si mít s kým hrát ikdyž odejdeš ale bylo mi řečeno že si pak bude všímat spíš kamaráda než tebe, takže já zatím mooooc váhám, nechci přijít o jeho pozornost :) zatím má k dispozici plyšáka se kterým se mazlí tak uvidíme jak dál :)
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Včera mi udělal Boban stav..běhal po pokoji jak šílený,dokonce porpvé vyskočil ze země na postel(je malinký)a najednou ticho...tak se ho snažím najít a najdu za pohovkou rozplácnutou na boku ležící mrtvolku...začne mi bít srdce tisíckrát rychleji...myslela jsem,že narazil do zdi a je po něm...ale když jsem se pro něj natáhla,vyskočil jak z divokých vajec a zase lítal...:)
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Lucík s Bobíkem napsal:Včera mi udělal Boban stav..běhal po pokoji jak šílený,dokonce porpvé vyskočil ze země na postel(je malinký)a najednou ticho...tak se ho snažím najít a najdu za pohovkou rozplácnutou na boku ležící mrtvolku...začne mi bít srdce tisíckrát rychleji...myslela jsem,že narazil do zdi a je po něm...ale když jsem se pro něj natáhla,vyskočil jak z divokých vajec a zase lítal...:)
jojo to čikoušek dělal taky :lol: lítal po pokoji a najednou šup a nebylo ho :lol: vždycky když jsem koukla za postel tak byl tam, vypadalo to asi takhle

ale spíš tak vyhledával klid a krásně se mu tam spinkalo ve stísněném prostoru a když jsem ho pozorovala tak sem slyšela tichoučké kníkání jak se mu asi něco zdálo nebo nevím ale bylo to krásný jak si tam spinkal :)
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
tak to Bobík ležel na boku,úplně jak přejetý :) mam to taky na fotce,ale neumím to sem vložit.. :(
-
- Zlatý uživatel
jee :Dtak to my se vzdycky naplacneme za skrin nebo za klec a v minimalnich rozmerech si tam lehne , nas spidercinc :).
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Lucík s Bobíkem napsal:tak to Bobík ležel na boku,úplně jak přejetý :) mam to taky na fotce,ale neumím to sem vložit.. :(
jo čikoušek taky na boku, tohle je focený až se probudil a otočil se :) nebo ležel uplně natažený, přední paciny dopředu, zadní dozadu, no nádhera :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Dobřany
- Kontaktovat uživatele:
mě teda po běhání venku nikdy neusne...jééé kéž by usla někdy tak jak tu říkáte :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Plzeň
- Kontaktovat uživatele:
Tak mi dneska máme doma taky chcíplinky.Je tu 30°C ve stínu,v bytě 28 °C .Takže děs a běs a hrůza k tomu.Chudáci chlupáči.Je mi jich líto,ani PETky nepomáhaj :roll: :roll: :roll:
Nero
Sony
Sama bych si nejraději vlezla do mrazáku,kdyby to šlo,jenže máme malej,nevejdu se tam :lol: :lol:
Nero
.jpg)
Sony
.jpg)
Sama bych si nejraději vlezla do mrazáku,kdyby to šlo,jenže máme malej,nevejdu se tam :lol: :lol: