Alice napsal:ja pouzivam hruby piesok :D
já u tebe nevím jestli jdeš vždycky proti názoru nebo si děláš legraci. :D
a Vlastičko, já mám svou činču taky velmi ráda, ale asi nejsem promiň to slovo takový fanatik :lol:
Alice napsal:ja pouzivam hruby piesok :D
tuta napsal:Jak často je necháváte koupat? Kdykoli se jim chce nebo maj omezení?
M.
Biffi napsal:tuta napsal:Jak často je necháváte koupat? Kdykoli se jim chce nebo maj omezení?
M.
Moje myšky mají písek k dispozici pořád. Můžou se koupat kdy se jim zachce, mají v kleci takovou tu skleněnou kouli :-)
Káťa88 napsal:Alice napsal:ja pouzivam hruby piesok :D
styro napsal:Káťa88 napsal:Alice napsal:ja pouzivam hruby piesok :D
Tiež používam hrubý piesok od Vitakraftu. Má jasne viditeľné zrniečka, na rozdiel od Apetitu, ktorý je skôr prach. A zdá sa mi, že je lepší. Iba tá cena :roll:... Musím zohnať a skúsiť ten Sonnenland.
A nezabudni si nájsť temu, kde riešime kojeneckú vodu pre činče :lol:
Terezka napsal:Dáváme nový písek ve středu a v sobotu a má ho k dispozici, dokud si ho nevykope ven. Takže víceméně ho má pořád k dispozici, myslím, že je to nejlepší. A jako nejlepší písek považuju Witte Molen, po tom je nejhezčí kožíšek, je to znát, a potom ještě Sandy.
a Vlastičko, já mám svou činču taky velmi ráda, ale asi nejsem promiň to slovo takový fanatik :lol:
Liliana napsal:Apetit hezky voní. Taky ho teď používáme :D