TAK DENÍSEK MÁ VÁŽNĚ MIMINKA!!!
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: západočeský kraj - Rokycany
- Kontaktovat uživatele:
:oops: :oops: TADY: http://fotogalerie.cincila.com/thumbnails.php?album=771
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
Mišulko, gratuluji! Teď už se tomu seznamování nedivím :lol: Samici jsi šoupla do klece samečka - ta se musela divit, co to tam má :D Ale Bukešek si sjednal pořádek :lol: Tak ať mimča rostou k radosti všech ostatních :D
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
tak už vidí oba!!! A myslím, že jsou to holčičky :wink: - ale pro jistotu je tam radši vyfotim a dám sem :lol: :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
[quote=Jen se chci zeptat, zdá se mi, že na dně domečku jsou krvavé fleky... To u porodu bývá? (Denda asi nejspíš rodila v domečku :roll: ) :oops: :oops: :oops:[/quote]
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
Mišulka napsal:[quote=Jen se chci zeptat, zdá se mi, že na dně domečku jsou krvavé fleky... To u porodu bývá? (Denda asi nejspíš rodila v domečku :roll: ) :oops: :oops: :oops:
Jj. Oni roděj v domečku a krve je u toho taky dost :-)
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
O.K., trápilo mě, jestli všechno proběhlo, tak jak mělo... :oops: DÍK
JINAK RODINKA VYPADÁ SPOKOJENĚ - prcci pořád povídají a ten větší už se naučil lézt po žebříčku na první polici :roll:
Tak nevím, jesli je mám pořád nechat ve velký, nebo přendat do menší...
JINAK RODINKA VYPADÁ SPOKOJENĚ - prcci pořád povídají a ten větší už se naučil lézt po žebříčku na první polici :roll:
Tak nevím, jesli je mám pořád nechat ve velký, nebo přendat do menší...
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
TAK VÁME VELKEJ PROBLÉM :evil:
malej je malej :cry: Nevím, jesli jsem ho poprvý špatně zvážila, nebo jestli spadnul, ale má lehce přes 35g a je znatelně menší než velkej, kterej už má 59g. Poradíte mi jak správně dokrmovat???? Taky je průšvih, že velkej už zvládá vejšky, takže když se mamina hne, dokáže jít za ní a mlíčko si uhájit. To bohužel malej nedokáže, takže mu mamina zdrhá a on pláče na dně klícky. Už jsem je přendala do menší, ze který ale musím nějakým způsobem vyndat polici, aby za ní mohl i malej. Jinak pořád sedím u klece, hlídám a když se mamina dlouho drží na hoře. Tak ji prostě zaženu dolů a prcka strčím pod ní, takže bumbat dokáže :D Včera pil docela dost. A troufám si říci, že většinu noci tráví mamina teda dole mezi dětma. Ale je chudinka takovej nedocmrndlej a pořád nevidí na jedno očičko. To se taky stává???????
DÍK ZA RADY
malej je malej :cry: Nevím, jesli jsem ho poprvý špatně zvážila, nebo jestli spadnul, ale má lehce přes 35g a je znatelně menší než velkej, kterej už má 59g. Poradíte mi jak správně dokrmovat???? Taky je průšvih, že velkej už zvládá vejšky, takže když se mamina hne, dokáže jít za ní a mlíčko si uhájit. To bohužel malej nedokáže, takže mu mamina zdrhá a on pláče na dně klícky. Už jsem je přendala do menší, ze který ale musím nějakým způsobem vyndat polici, aby za ní mohl i malej. Jinak pořád sedím u klece, hlídám a když se mamina dlouho drží na hoře. Tak ji prostě zaženu dolů a prcka strčím pod ní, takže bumbat dokáže :D Včera pil docela dost. A troufám si říci, že většinu noci tráví mamina teda dole mezi dětma. Ale je chudinka takovej nedocmrndlej a pořád nevidí na jedno očičko. To se taky stává???????
DÍK ZA RADY
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
JUKNĚTE MI PROSÍM DO GALERKY. MÁM TAM POHLAVÍ JEDNOHO MIMINKA A VÁHU...
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj- Ostrava, F-M
- Kontaktovat uživatele:
Neboj Misko on se urcite zpravi, i kdyz bude asi potrebovat dokrmovat :wink: , nase mala mela taky tyden vahu jednou 43 potom 37 a ti dva uz meli hodne pres 50g..a nakonec se krasne spravila, je sice porad mensi nez oba dva ale zato stejne zdrava a krasna! Drzim pesti at to mala(y) zvladne :wink: :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
takže dokrmujem. Zdá se že mimi papká, ale už druhý den má pořád 40g (i když malý úspěch ze 37) Jsou v malý kleci, takže mamina nemá možnost útěku. Ale pořád dohlížím a malýho strkám k mamině. Zdá se, že když ho ona nechá pije i od ní a ode mě taky. Nevím, kolik by správně mělo vypít, ale snažím se co to de - troufnu si říci, že při každém mém krmení (během odpoledne cca každé 2 hodiny) vypije tak 2-3 ml z kapátka. I když věčně otíráme čumáček :lol: :wink:
-
- Stříbrný uživatel
:lol: moc gratulujem jsou vazne strasne krasni :lol: a neboj se Misulko mala se urcite spravi staci jen,kdyz vytrvas :wink: :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
>:*B VYTRVÁM :!: >:*B
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
I to že hmotnost neklesá je úspěch 8) . Pokud do mrněte dostaneš ty 2-3ml, není to špatný, já jsem dostal do malého vždy jenom dvě kvapky (pít nechtělo, dvě kvapky z čumáčku olízlo, třetí už ani za nic). A byl to boj, takže jsem dokrmování vzdal. A z porodní hmotnosti 50g se dostala na 60g až po 13 dnech.
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
díky za povzbuzení :D
Na 40g už jsme od úterka a dolů to nejde, ale ani nahoru... Emička je čiloučká a děsně se snaží. Ode mě papká celkem dobře, snažíme se pravidelně, ale musíme stát u mikrovlnky a přihřívat :roll: Lehce pod naší teplotu už totiž nepapáme :twisted: :roll: :wink:
Na 40g už jsme od úterka a dolů to nejde, ale ani nahoru... Emička je čiloučká a děsně se snaží. Ode mě papká celkem dobře, snažíme se pravidelně, ale musíme stát u mikrovlnky a přihřívat :roll: Lehce pod naší teplotu už totiž nepapáme :twisted: :roll: :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Olomouc
- Kontaktovat uživatele:
opožděně posílám gratulaci a držím palce ať je všechno OK! :P
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava, SR
- Kontaktovat uživatele:
aj ja gratulujem... :wink:
-
- Stříbrný uživatel
:D Mišulko, máš miminka , proto máš velkou šanci se zůčastnit VELKÉ FOTOGRAFICKÉ SOUTĚŽE http://diskuze.cincila.com/viewtopic.php?t=4113
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
už se stalo - dneska doufám, vydrží sluníčko a odpoledne vychystám modelky :lol: :lol: