Příspěvekod Janča » So Ún 04, 2006 19:42
tak jsem tu s dalšíma informacema o prdískách... už jsou jim 4 týdny a dva dny, a za tu dobu se změnili k nepoznání :D . Váhy včera večer: Flíček 134, Fifinka 114, Honzík (Skipy) 118 a Šmudlík (Ebi) 110, občas se některýmu z nich povede skok i 10 gramů za den :shock: :shock: . Granulky a seno už papaj jak prokopnutý, prakticky pořád je vidim buď u misky, u seníčku nebo pod mámou... ta už pro jistotu nastartovala i poslední, čtvrtou bradavku - včera jsem jí prohlížela a našla jsem všechny čtyři krásně naběhlý a ožužlaný stálým používáním :oops: :lol: . Akorát mi Kikinka přijde, že je nějaká moc kostnatá... váhu má sice v normálu (580, obvykle má mezi 550 a 650 mimo těhotenství - to měla 800 :lol: ), ale když je na všech čtyřech tak jí doslova koukaj kyčle, není správně kulaťoučká jak má být, a i na ohmat jsou dost cítit kosti... dostává kus jablíčka každý den (jak pro posilnění, tak pro tvorbu mlíčka), ale začínám přemýšlet o tom že bych najela na to přikrmování vločkama, jak radí Alice... Jen mám strach, jestli to nebude mít nějaký vliv na prcky, když Kikinku začnu cpát vločkama...
Jo, a už můžou chodit z klece všichni... už to uměj sami jak dolů, tak i nahoru (jen jsem jim tam musela přidělat pár schůdků, aby si nedali na tlamu)... Je to fakt sranda je pozorovat... To už není "občas proběhne činčila", ale "VŠUDE JSOU ČINČILY!!!" :lol: :lol: Lítaj jak praštěný, všechno zkoumaj... Naštěstí ještě nelezou do výšek, takže likvidační účinek je zatím minimální :lol: . A ještě poslední informace - kdo by měl o některýho zájem, tak má smůlu, už jsou všichi čtyři zabraný :lol: ... Honzík pojede do Ostrova (u Karlových Varů), Šmudlík do Brna, Fifinka do Příbrami a Flíček do Prahy s občasnou cestou na Slovensko :lol: . Takže to budou zase velký cestovatelé :lol: . Fotky dodám, až nějaký budou - jako obvykle. Akorát už bych se asi měla mírnit, koukala jsem že tam mám daleko nejvíc fotek ze všech, dokonce už jsem musela poprosit Vaška o další místo :!: :oops: :roll: