Hóóódně vody
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bouzov
Hóóódně vody
Ahoj chci se zeptat vás kdo máte vlastní studnu nebo u baráku potok,né ti co jsou v záplavové oblasti,spíš ti co jste na kopci,jak je to u vás s vodou?kolik jí mate a jestli se vám nemnoží.My jsme na kopci a nikdy tu nebylo vody co ted,zahadně se tu vyskytla,pomalu přetíká studna a co máme pod balkonem sklep tak se plní vodou tak sme tak zacali kopat a ani né po 30 cm se propadla asi 1m díra plná vody a furt přitíká nestíha to odčerpávat ani čerpadlo.A co u vás?Dík za každý info :D
-
- Zlatý uživatel
Re: Hóóódně vody
Hoj tak sme si fakt pomohli :lol: nasli sme jeden pramen a že ho svedem rourama do potoka,zacnem kopat a ejhle další pramen tak už máme 2 :lol: docela by mě zajímalo kolik jich bude až dokopem to odvodnění :mrgreen: ,I loni při těch skoro 39 vedrech byla plná studna a v 1m hloubce voda :lol: .Takže až nebudete mít v letě vodu přijdte k nám máme jí na rozdávání :lol: a to jsme na kopci tak by mě zajímalo kde se tu bere .
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Okr. Beroun
- Kontaktovat uživatele:
Vždycky po zimě máme dost vody :D
-
- Zlatý uživatel
Ahoj jak to vypada u vás s vodou a deštěm?Dnes u nás byl pěkný slejvák až ve vyschlem potoce bylo tak 2m vody letělo to naprosto všude,projelo nám to i dílnou takže všude mrtě bahna a vody.Bohužel ještě nejsou hotovy všechny zdi,jinak by protekla jen okolo a bylo by sucho a další problém byl to že jezedáci včera sekli kolem našelo louky polovinu travy tam nechali jako vždy,voda to sebrala a ucpal se most a díky tomu jejich nepořádku se to vylilo,jinak by zustal v korytě.A co už dříve udělali odvodnovací koryto z polí tak je pěkně zarostlé trávou a šáším,tak to nemělo kam jít,taky lidi pěkně nadávali tak doufám že to někdo nahlasí a milostpání jezedáci si to vyčistí :D .Ale jinak tady je to OK až na tu trávu co ucpala mostek :D .
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Ted je to dobrý ale před týdnem jsme měli povodně. V Botiči tekla 10 000 letá voda. Prý se protrhlo stavidlo na přehradě. Teklo 105 m3/sec. Což je víc než Lipno. Bylo těžký někam dojet, silnice zaplavený, auta po střechu pod vodou.
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No u nás to vypadalo takhle:
http://wulfina.rajce.idnes.cz/Voda_cerven_2.2013/
:D
To je ten potůček, co má běžně 20-30cm :D
http://wulfina.rajce.idnes.cz/Voda_cerven_2.2013/
:D
To je ten potůček, co má běžně 20-30cm :D
-
- Zlatý uživatel
Wulfina:u nás to bylo obdobný máme velikostně de facto stejný potok akorát v něm voda moc nebýva.Kolem nás to jen projelo a dole v obci to teklo jen po cestě,baráky pod vodou nebyli ani ve sklepech nic možná tak 10 cm ale to jen někdo.O pár kiláků dal v Bílé Lhotě možná ste slišeli aji v radiu tam to hrklo jen z pole a všecko zničený vrata popadaný,asvalt vytrhaný no mazec.Tak obec pár kilometrů od nás http://olomoucky.denik.cz/galerie/blesk ... mm=4545730
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Taky pěkný...
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Nejvíc mě dostaly ty plovoucí auta. Jinak to bylo foceno v neděli, to ty povodně teprv začínaly. Byla jsem jedna z mála, kdo do Štěchovic autem ještě dojel, za chvíli to zavřeli. Mám spíš víc videjí než fotek.
-
- Zlatý uživatel
Též mám víc videjí než fotek,no aspon nám připlavalo pár hezkých kousků dřeva :lol: