Další činčilky...
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Olomouc
Další činčilky...
Našla jsem inzerat na dve cincilky, tak se snazim premluvit pritele abych si je mohla vzit. Je tu ale problem, jsou to 2 holcicky a ja mam 2 chlapecky. No a nekde je tu napsano, ze kdyby hosi citili nejakou samicku, muzou se porvat a dokonce i zakousnout. Plati to i kdybych mela ty samicky v jinem pokoji nez jsou samecci??? Prosim poradte, Alice pomoc...
Ten pan si je uz nemuze nechat, nema na ne cas a u me by se mely dobre, ale nechci prijit o ty co mam.
Tak co mam delat?
Ten pan si je uz nemuze nechat, nema na ne cas a u me by se mely dobre, ale nechci prijit o ty co mam.
Tak co mam delat?
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Oslo NORSKO!!!!!!!!
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam samcekov aj samicky v jednej miestnosti a NIKDY sa nepobili. Kludne si ich mozes zobrat ale udrzuj medzeru medzi klietkami nech nie su hned pri sebe.Ak ich mozes mat v inej miestnosti tak je to uplne bez problemov. :lol:
-
- Zlatý uživatel
Opravdu? JE to jsi me potesila. Ja jsem se prave bala ze se uciti i na tu vzdalenost a jak psala myslim Ina tak ze by se mohli napadnout kvuli samici. Ted jeste aby mi to pritel dovolil :lol: :lol: :lol: Prestehovala jsem byt, tak mam trochu mista, musim ho vyuzit... :lol: :lol: no
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Žatec (Ústecký kraj)
- Kontaktovat uživatele:
Vlastičko, kolikpak chceš mít do budoucna činčilek? Že by víc než já, nebo dokonce víc než Alice :lol: :lol:
Lidi, my jsme fakt blázni :!: :!: :!: :twisted: :twisted: :twisted:
Já jich mám teď celkem 10 a nevím, kde mi hlava stojí... :lol: :lol: :lol: to je nožiček.... a všechny jdou jiným směreml... :lol: :lol: :lol:
Lidi, my jsme fakt blázni :!: :!: :!: :twisted: :twisted: :twisted:
Já jich mám teď celkem 10 a nevím, kde mi hlava stojí... :lol: :lol: :lol: to je nožiček.... a všechny jdou jiným směreml... :lol: :lol: :lol:
-
- Zlatý uživatel
camilla napsal::lol: :lol: :lol: to je nožiček.... a všechny jdou jiným směreml... :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja chci mit tolik mysicek, kolik mi vejde do bytu :lol: :lol: :lol: Pokud budu mit misto treba na dvacet kotcu po dvou cincilach, tak si je klidne poridim. chtela bych si brat hlavne ty ktere uz nikdo nechce. Ten pan ted v tom inzeratu na ne nema cas a ja je nechci nechat skoncit ve zverimexu... Vim ze nezachranim vsechny cincily na svete, ale aspon neco. Trochu sem prestehovala nabytek (umyslne aby se nejake misto uvolnilo) a priteli tvrdim ze je to tak hezci (coz je, ale nebyl to hlavni duvod :lol: :lol: :lol: ) No a ted je to tam prazdne, tak doufam ze mi dovoli zaplnit to kleci s cincilkama.... A az bude vetsi byt, bude vic mista = bude vic cincilek... (jenze toho se v nasledujicich 5 letech bohuzel nedockam, ale treba jednou...)
A to ze jsme blazni... Jsme, no a co? :lol: :lol: :lol: Vadi to nekomu? :lol: :lol: :lol: Jestli nekomu vadi moje cincily (jako treba moji budouci tchyni chichi :lol: :lol: ), tak at ke me nechodi, muzeme se sejit jinde. Kazdy ma neco. Nekdo kupuje auta, nekdo sbira znamky, my milujeme cincily. Jsou i nakladnejsi konicky nez cincily. Je lepsi byt blazni do zvirat nez blazni do drog a podobnych veci...
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A taky na vás mají "dotyční" hlášky, že si místo dalších činčil... :lol: máte radši pořídit vlastní mimčo :roll: :?:
Mě to tak zatím vyhovouje tak ať se každý tzv. stará o svý....
-
- Zlatý uživatel
Radka.o napsal:A taky na vás mají "dotyční" hlášky, že si místo dalších činčil... :lol: máte radši pořídit vlastní mimčo :roll: :?:
:lol: :lol: :lol: Jsem v 1.rocniku na vysoke a hodlam ji dodelat (tedy bez miminka), muj pritel je ve 3. na stejne skole, byt ted tehotna tak se asi zblaznim. Vim ze spousta lidi zvladla vysku s miminem, moje tchyne taky, ale ja bych to asi nedala. Moje maminka se na vnoucatka moc tesi, ale sama rika ze nemusi byt hned... :lol: :lol:
Mimochodem na www.svobodavolby.cz je zajimava diskuze o potratech jestli to nekoho zajima kdyz uz jsme u tech miminek. Pro slabsi povahy varuju, jsou tam fotky potracenych plodu, ke zhlednuti je i video (Je to ale videomontaz aby to vypadalo vice krvave a hrozne, aby to lidi od potratu odradilo)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Boskovice
Obdivuju tě Vlastičko, že "adoptuješ" další činčilky. Přeju ti hodně štěstí, aby to vyšlo a třeba jednou dojde i na ten větší byt a další činčilky :wink: Na druhou stranu, psala jsi tady, že ti přítel nedovolí víc jak jednu a už se ti ho podařilo ukecat na dvě a pokud ještě přemluvíš přítele a adoptuješ další dvě, tak už se třeba nechá ukecat a budeš mít doma malou ZOO jako Alice :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
:lol: :lol: :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
:lol: :lol: :lol:
-
- Zlatý uživatel
To je od Tebe hezke, ja jsem Te tim asi nakazila, jenze narozdil od Tebe jsem vzdy nechtene cincilky umistila, ponevadz ted jich proste vic mit nemuzu, neni misto.
Aby se Ti tam ale za chvili pritel vesel:-).
O tom, ze by nemeli byt spolu pobliz psala ta autorka v te nove knizce a i mi to v cizine kladla na srdce jedna chovatelka zajmova.Zkus to a uvidis, ale spolu je ani nepoustej, kluci by se mohli zacit brat jako sokove a musela bys je jeste rozdelit. To uz by pritel asi nezvladnul a hlavne by se Ti tam nevesel:-)
Aby se Ti tam ale za chvili pritel vesel:-).
O tom, ze by nemeli byt spolu pobliz psala ta autorka v te nove knizce a i mi to v cizine kladla na srdce jedna chovatelka zajmova.Zkus to a uvidis, ale spolu je ani nepoustej, kluci by se mohli zacit brat jako sokove a musela bys je jeste rozdelit. To uz by pritel asi nezvladnul a hlavne by se Ti tam nevesel:-)
-
- Zlatý uživatel
Radecka napsal:Obdivuju tě Vlastičko, že "adoptuješ" další činčilky. Přeju ti hodně štěstí, aby to vyšlo a třeba jednou dojde i na ten větší byt a další činčilky :wink: Na druhou stranu, psala jsi tady, že ti přítel nedovolí víc jak jednu a už se ti ho podařilo ukecat na dvě a pokud ještě přemluvíš přítele a adoptuješ další dvě, tak už se třeba nechá ukecat a budeš mít doma malou ZOO jako Alice :lol:
Vis presne v to doufam. On rika ze si je muzu vzit na cas, az pro ne sezenu nekoho dobreho. At je vezmu od toho chlapa co se jich tak rychle chce zbavit, at se o ne nejakou dobu staram ale pak at se jim snazim najit nekoho takoveho jako jsem ja. No a ja spoleham na dve veci. Zaprve, az je uvidi, zamiluje se do nich tak, jak to bylo s tema predchozima cincilkama a kdyz ne, coz si myslim ze se nestane, ale kdyby nahodou, tak proste nikdo v Olomouci chtit zrovna cincilku nebude :lol: :lol:
Ne vazne, nejprve byl proti zvireti, ale jak videl mysaka, tehdy jeste mysku, tak se do ni zblaznil malem vic nez ja. No a pak prisel kulisek ktereho puvodne taky nechtel a ted to jsou i jeho milackove. Tak jak obcas rika jim nerika ani mi :lol: Vzdycky ho nacapam vecer u klece jak je krmi a povida si s nima. No a ted kdyz prinesu dalsi... no proste nebude mit to srdce uz je nekomu dat. Jestli mi dovoli aby prekrocily prah naseho bytu, tak jsou nase nafurt...
A s tim vetsim bytem, doufam ze bude. Nebude to driv nez oba dodelame vysokou, nebo aspon pritel, ale snad to nekdy bude. Chci si "adoptovat" ty cinci, protoze si kazdy bere mladatka a ty starsi uz nikdo nechce. Vim jak s Inou kopirujeme ty inzeraty. Mladatka se udaji hned, ale treba s petiletou cincou je problem. No a ja bych si je brala a mela je doma a starala se o ne. Vzdyt to ze jsou starsi pro me neni problem. Jasne ez bych taky chtela nekdy mit mladatko, ale pro me jsou krasne vsechny cinci, i ty starsi. Vsak se podivejte na Kuliska, je mu 10 a clovek by to do nej nerekl.
Tak uvidime jak to dopadne, ale snad dobre, drzte mi palecky.
Vlastičko :P :D :lol: :lol: :lol: !!!
-
- Zlatý uživatel
:cry: :cry: :cry: ten pan uz je nema :cry: :cry: :cry: Ale pry je maji nejaci lide, takze ve zveraku neskoncily.
No nic, casem najdu dalsi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
4 by uz ale bylo konecne cislo, jinak ten nabytek opravdu poskladat nejde aby se jich tam veslo vic :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
No nic, casem najdu dalsi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
4 by uz ale bylo konecne cislo, jinak ten nabytek opravdu poskladat nejde aby se jich tam veslo vic :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
-
- Zlatý uživatel
No, hlavne, jestli skoncily v dobrych rukou. Vetsinou pokud jsou darovane zdarma, tak konci jako nevhodna ziva hracka pro deti a za chvili stejne budou na obtiz.
Ja si ty lidi snazim nejdrive otestovat a zpovidam je, kdyz uz se mi neozvou, tak vim, ze vazny zajem nebyl, ale jsem jen rada. Naposledy se mi ozval nejaky chlap kvuli zde nabizene cincilce a nakonec z toho vyslo, ze ji chce jen do chovu na mnozeni:-(., dokonce se mi ozval jako zajemce o mazlika i chlap, ktery mel cincily na kuzi:-( a nahodou se to provalilo.
Jo, lidi chteji vetsinou mladatka a ty starsi uz ne, ale ty starsi jsou vlastne kdysi hrozne moc chtena mladata:-(
Ja si ty lidi snazim nejdrive otestovat a zpovidam je, kdyz uz se mi neozvou, tak vim, ze vazny zajem nebyl, ale jsem jen rada. Naposledy se mi ozval nejaky chlap kvuli zde nabizene cincilce a nakonec z toho vyslo, ze ji chce jen do chovu na mnozeni:-(., dokonce se mi ozval jako zajemce o mazlika i chlap, ktery mel cincily na kuzi:-( a nahodou se to provalilo.
Jo, lidi chteji vetsinou mladatka a ty starsi uz ne, ale ty starsi jsou vlastne kdysi hrozne moc chtena mladata:-(
-
- Zlatý uživatel
Nekteri lidi jsou proste hrozni, my muzeme jen pomoct, ale ne spasit svet... Ino s tim nic neudelame, muzeme se snazit, ale kdyz je nekdo blbec, tak blbcem uz zustane at se clovek snazi jak chce...
no to ja vim, bohuzel a jen doufam, ze jestli nekomu zivemu pripravil na tomto svete utrpeni, tak ze se mu to musi vratit.
-
- Zlatý uživatel
Mam dalsi!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Jmenuje se Piskot a vypada takhle:
Vsimla jsem si vcera toho inzeratu kdyz jsem hledala ten jak tam mela pani tu fotku co nebyla jeji. Tak jsem tam napsala mail, protoze inzerat byl uplne novy. No a kdyz jsem prisla domu, tak mi to nedalo a jeste jsem tam zavolala. Pan byl prijemny a velice ochotny. Ti lide jsou z Kojetina a kdyz jsem se ptala, zda by mi ji mohli i s kleci privezt do Olomouce, tak rikal ze to je samozrejmost.... No proste fakt prijemni lide, takova ochota se hned tak nevidi. Tak rikali at jim dam cislo, ze mi zitra (jako dnes) zavolaji. No ale volali zpatky asi za pul hodin, ze se jim to v sobotu nehodi, ze to nedomysleli ze maji rodinnou oslavu... A jestli by mi ho mohli privezt hned. Tak ja jsem nadsene souhlasila :lol: :lol: :lol:
tak ho privezli, ale bez klece :cry: :cry: . Prijela jim dcera ze skoly v prirode tak jeli cela rodina na vylet do Olomouce, jenze nedomysleli i to, ze ho taky nemusim bez te klece mit kam dat. nastesti mam tu klec po Mysakovi. No prijeli asi pul hodiny po tom co volali. Pani mi ho davala cela stastna se slovy: Vite, my jsme radi ze se ho konecne zbavime, proto tak narychlo" :cry: :cry: :cry: :cry: A kdyz jsem se ptala proc, tak rekla ze ho dcery mely v pokoji, a protoze je to nocni zvire tak nemohly spat.... :cry: No co byste jim na to rekli? Dalsi takovi, kteri si poridili zvire aniz by o nem neco vedeli, rikali ze mu jeste neni ani rok...
Tak jsem ho vcera vecer pustila. Je to mazel. Necha se hladit a brat do naruce a ze vseho nejradsi mi skace po hlave :lol: :lol: :lol:
Jeste musim nejak dostat tu klec z Kojetina sem a bude to super!!!!
Jmenuje se Piskot a vypada takhle:
Vsimla jsem si vcera toho inzeratu kdyz jsem hledala ten jak tam mela pani tu fotku co nebyla jeji. Tak jsem tam napsala mail, protoze inzerat byl uplne novy. No a kdyz jsem prisla domu, tak mi to nedalo a jeste jsem tam zavolala. Pan byl prijemny a velice ochotny. Ti lide jsou z Kojetina a kdyz jsem se ptala, zda by mi ji mohli i s kleci privezt do Olomouce, tak rikal ze to je samozrejmost.... No proste fakt prijemni lide, takova ochota se hned tak nevidi. Tak rikali at jim dam cislo, ze mi zitra (jako dnes) zavolaji. No ale volali zpatky asi za pul hodin, ze se jim to v sobotu nehodi, ze to nedomysleli ze maji rodinnou oslavu... A jestli by mi ho mohli privezt hned. Tak ja jsem nadsene souhlasila :lol: :lol: :lol:
tak ho privezli, ale bez klece :cry: :cry: . Prijela jim dcera ze skoly v prirode tak jeli cela rodina na vylet do Olomouce, jenze nedomysleli i to, ze ho taky nemusim bez te klece mit kam dat. nastesti mam tu klec po Mysakovi. No prijeli asi pul hodiny po tom co volali. Pani mi ho davala cela stastna se slovy: Vite, my jsme radi ze se ho konecne zbavime, proto tak narychlo" :cry: :cry: :cry: :cry: A kdyz jsem se ptala proc, tak rekla ze ho dcery mely v pokoji, a protoze je to nocni zvire tak nemohly spat.... :cry: No co byste jim na to rekli? Dalsi takovi, kteri si poridili zvire aniz by o nem neco vedeli, rikali ze mu jeste neni ani rok...
Tak jsem ho vcera vecer pustila. Je to mazel. Necha se hladit a brat do naruce a ze vseho nejradsi mi skace po hlave :lol: :lol: :lol:
Jeste musim nejak dostat tu klec z Kojetina sem a bude to super!!!!
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Pilníkov
- Kontaktovat uživatele:
Gratulujůůůů :D Vlastičko!!!Přeji všechno nejlepší,hodně radosti a štěstíčka...At se U Vás má Piskůtek dobře a at se sklukama (Myšákem a kulíškem) néhádají a aby spolu kamarádili :D !!!...PS:Je krááásný :P !
-
- Zlatý uživatel
Dekuju. No on bude v jine kleci, takze je asi seznamovat nebudu. Vcera jsem ho mela pusteneho a je to akrobat, vylezl klukum z vnejsi strany klece az to tretiho patra!!!!! Mysakovi to bylo jedno, ten jen sedel a cucel a asi nechapal co se deje, ale Kulisek po nem hned vyjel. Tak byl Piskotek priplacnuty na tom pletivu, kulisek na policce a prskali na sebe, ale jen tak trosku. ale Piskot provokuje, protoze vedel ze na nej ti dva nemuzou, neni to tim ze by byl kulisek zly.
Dalsi fotky budou pozdeji, stihla jsem vyfotit dve a fotak zdechl = jako vzdy nezklamal potvora.
Dalsi fotky budou pozdeji, stihla jsem vyfotit dve a fotak zdechl = jako vzdy nezklamal potvora.
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No tééda další činčilka :-) taktéž gratuluji :-)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hranice
- Kontaktovat uživatele:
je mooooc krásný také ti moc gratuluji a budeš Piškotkovi pořizovat ještě kamaráda? no aby nebyl sám!!!! jejda z jedné činči jsou to najednou 3 :shock: to koukám ,tak já se asi nedočkám ani těch dvou :shock: i když bych moooooooc chtěla ,ať tam ta moje kulička není sama :roll: no ,ale musím mu stačit jenom já :D
-
- Zlatý uživatel
kez by bylo takovych lidicek, jako je Vlasticka vic. Je to silena nezodpovednost, kdyz si nekdo poridi zvire a pak se ho zbavuje, ze mu je na obtiz. Kydz by si o tom neco precetli, tak by vedeli, ze je to nocni zvire a nedoporucuje se s nim spat v jedne mistnosti, tak to mohli snad vyresit jinak a cincilaka i s kleci dat do jine mistnosti, ci predsine, tohle jsou jen vymluvy a pohodlnost lidi. Na druhou stranu ale zase se jen tak nevidi, aby nekdo jel takovou dalku a dal zdarma zviratko i s tak krasnou a jiste drahou kleci zdarma a jeste platil benzin. Jo, alespon, ze to takhle dopadlo a neprskli ho do zveraku, nebo se na nem nesnazili jeste vydelat.
Gratuluju Vlasti, ale mam takovy pocit, ze to u tech 3kluku neskonci a ze jsi cincilam navzdy propadla:-)
Gratuluju Vlasti, ale mam takovy pocit, ze to u tech 3kluku neskonci a ze jsi cincilam navzdy propadla:-)
-
- Zlatý uživatel
ivik napsal:je mooooc krásný také ti moc gratuluji a budeš Piškotkovi pořizovat ještě kamaráda? no aby nebyl sám!!!! jejda z jedné činči jsou to najednou 3 :shock: to koukám ,tak já se asi nedočkám ani těch dvou :shock: i když bych moooooooc chtěla ,ať tam ta moje kulička není sama :roll: no ,ale musím mu stačit jenom já :D
Jo jo, jeho klec ma 180x75x50 cm, zachranim jeste nejakou dalsi.
Takze kdybyste vedeli o nechtenem cincilackovi z okoli Olomouce nebo Opavy, ale ne moc draheho, tak sem s nim. Musi to ale byt samecek, male nemam kam dat.
Naposledy upravil(a) Vlasticka dne Po Črv 12, 2006 14:55, celkem upraveno 1 x.