Příspěvekod Dora » Út Lis 29, 2011 14:16
Milá dámo,nevidím důvod ani psáno v pravidlech že bych se vám měl představit.Proč?aby jste začali hledat informace o mém chovu a mohli házet špínu na konkrétního člověka a kazit mu pověst a třeba i prodej?Jak rádi děláte…..bez informací jen co poberete s doslechu?[/quote]
Milý chovečinčil, chtěla jsem aby jsi se představil, protože mě tu napadáš a studuješ o mě a o tobě nikdo neví nic.....
Narozdíl od tebe nevystupuji anonymě a většinu chovatelů znám osobně a oni mě...
A já konkrétně nejsem ten, kdo tráví všechen svůj čas hledáním informací o druhých, upřimě na to nemám čas a je mi to jedno... ať si má v chovu kdo chce co chce... každýho věc, ne?
a už vůbec nejsem z těch co by tu házeli bezdůvodně na někoho špínu a kazili pověst!!!
Přesně naopak, nechapu jak ty se stále pleteš do věcí, které víš jen s fora a jsou dost zkreslená proti realitě.
Já to vím z vlastní zkušenosti, proto to zde piši a vidím co se děje mezi chovateli a po pravdě mi z toho moc dobře není.... je to smutné...
Je mi jedno co si o mě kdo myslí, já vím jak to bylo, ale není mě jedno jak se všechno překrucuje...
Zřejmě tu moc lidí není co se zastane druhého chovatele, škoda že každý chce být s každým na oko za dobře, to však všechno ještě komplikuje...
A vadí mi když se někdo snaží někoho pošpinit, aby sám víc prodával.
Ale to je na svědomí každého..... nevím teda jak máš velký chov, ale uvědom si, že příště můžeš být na tapetě ty, nebo jiný chovatel, který bude na očích....
:(