kozí záda
kozí záda
Moje činčilka má asi ty kozí záda. Není to tak moc jako na tom obrázku (z knížky), ale je to viditelné při krmení. Prostě si sedne na bobeček a na zádičkách má velký hrb. Mám doma ještě 3 další činčilky a ty to nemají. Potravu přijímá normálně, nedrobí, neslimtá... bobečky má velké (asi 1 cm a je pravda, že konečky bývají s takovým malilinkatým háčkem a ne všechny), ale vyhublý není.
Pochází z malého chovu a od malička byl krmený správně. Hrozinky ale jednu dobu dostával ve větším množství (cca jeden týden po 5-6 kusech denně, ale to mu byly 3 měsíce - teď má půl roku). Teď jako pamsky používám kolínka a jablíčka. Na žrádlo dostává seno a granule a vodu kupuji balenou. Na ohryz má jabloňové větvičky a vápníkovou kostku.
Pro mne je velký problém dopravit činčilku do Brna na kliniku. Máte prosím někdo kontakt na činčilího veterináře z Opavy a okolí? Děkuj
Pochází z malého chovu a od malička byl krmený správně. Hrozinky ale jednu dobu dostával ve větším množství (cca jeden týden po 5-6 kusech denně, ale to mu byly 3 měsíce - teď má půl roku). Teď jako pamsky používám kolínka a jablíčka. Na žrádlo dostává seno a granule a vodu kupuji balenou. Na ohryz má jabloňové větvičky a vápníkovou kostku.
Pro mne je velký problém dopravit činčilku do Brna na kliniku. Máte prosím někdo kontakt na činčilího veterináře z Opavy a okolí? Děkuj
No, tak tomu říkám vzorně krmená činčila :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý Vet je na Rybové u nemocnice.
Vrátit se na “Nemoci a potíže”