Granule Darwins - pozor čtěte
Granule Darwins - pozor čtěte
Ahojky všichni, před pár dny se mi stala taková příhoda s granulkama značky Darwins. Nechci tady nějak tyto granulky kritizovat, ale stalo se mi tohle. Koupila jsem granulky a jelikož v obchodě svítí to umělé světlo, tak jsem myslela, že je všechno ok! Přijdu domů, mrknu na balíček a zdál se mi takový divný. Granulky mi připadaly takové světlejší, no nic, otevřela jsem ho a přivoněla k nim!! No vůně byla uplně jiná než u těch co jsem měla doma, cítila jsme jakoby vlhké seno nebo něco ve stylu začínající plíseň. Tak jsem se v nich prohrábla a pod lupou prozkoumala a na některých granulkách byla malá začínající plíseň!!!!!! Už jednou se mi totiž u této značky stalo, že mi balíček zplesnivěl, a to byl neotevřený a u mne skladovaný na suchém místě. No vzala jsem balíček a šla ho vyměnit do obchodu. Prodavačka byla vstřícná a řekla, že se tohle může někdy stát, že ty granulky ležely třeba na slunci a pak byly v chladu nebo naopak a to se pak projeví hned. Chtěla jsem je vyměnit, ale celá ta série byla vadná, takže jsem dostala náhradu. Takže pokud budete svým mazlíčkům dávat jakékoli granule, tak to radši porovnejte a prohlídněte. Jinak jsem s touhle značkou spokojená, ale dávám si větší pozor co myšákům vlastně dávám. Zatím se mi to stalo 2 krát. pokud se to bude opakovat asi přejdu na jinou značku. Mějte se!
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava, SR
- Kontaktovat uživatele:
Ano ja mam tiez takuto skusenost. Vzdy ked som mala tieto granule casom splesniveli odvtedy ich nemavam. Preto ich ani neodporucam.
no me se to stalo zatim dvakrat za dva roky, tak uvidim jinak mysakum chutnaji
-
- Nový uživatel
- Místo/Bydliště: Mimoň
Ja zatim tenhle problem snima nemel
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava, SR
- Kontaktovat uživatele:
Ja som mala tieto granule 2x a boli zle. :(
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Lázně Bělohrad nebo Mostek (TU)
- Kontaktovat uživatele:
Taky kupuju tyhle granulky a ještě jsem s nima problém neměla. Ale dík. Radši si dám pozor.
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Krupka,Ústecký kraj
Taky je kupuju dost často-střídám je s Apetitem- a zatím se mi tohle nestalo,ale dám si na ně bacha.
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Klatovy (blízko Plzně)
ja upřednostŇuji vitakraft .Po tomto clanku sito asi uz nebudu kupovati :p
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Staré Město pod Landštejnem
My kupujeme granule od Apetitu a ty jsou naprosto v pohodě.