skříňoklec
-
- Nový uživatel
skříňoklec
Prosím vás poradíte mi jestli má cenu si udělat skříňoklec tak,abych mohl vrchní půlku oddělat,aby se mi to líp čistilo,nebo normální obyčejnou?Popřípadě maté nějaké typy jak to udělat aby ta vrchní půlka klece na té spodní seděla?Díky :)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
moc nechápu jak to myslíš,ale ja mam napr. Vyrobenou volieru tak,abych bobky smetla smetackem dolu a mam tam suplik, ktery vytahnu a vysypu.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
šuplík je nejlepší, ten mám taky :)
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
v druhe skrini suplik nemam a muzu se z toho uklizeni zblaznit :lol: :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
já v druhé taky ne, ale myšky mi umí chodit na záchodek, tak jen smetu bobky a je to v pohodě :D
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já tomu teda taky dvakrát nerozumim. Je dobrý mít otevřitelnou celou přední stěnu, aby se člověk zkrátka dostal celkem v poho všude, což ovšem pokud je skříňoklec hodně hluboká, třeba metr, by už ale šlo ztuha. Pak asi má smysl mít otvíratelný i vršek. Ale zas když už by člověk měl klec hlubokou přes metr, tak výška asi bude tak vysoká, že už by se tam stejně moc lézl nedalo. No nevim, asi jsem to pochopila blbě. Šuple je nejspíš prima, ale já si na něj netroufla, bála jsem se, že ho nebudu schopna udělat dostatečně bezpečně :(
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
já mám skříňoklec udělanou přímo ze skříně, kde byl vespod šuplík. činče z něj mají udělanou noru a při čištění ho vysunu a smetu vše do něj. skříňoklec je vysoká 2m a mám otevíratelnou celou přední stěnu, protože jinak by to asi nešlo čistit :D
více foto když tak tady: http://cincilas.webnode.cz/nase-cincily/bydleni-nasich-cincil/
více foto když tak tady: http://cincilas.webnode.cz/nase-cincily/bydleni-nasich-cincil/
-
- Nový uživatel
Aha,moc vám děkuju,zkusím to s tím šuplíkem :)
-
- Stříbrný uživatel
my taky chcem vyrábět skříňoklec, ideálně se šuplíkem, ale nevim jak na to, aby ten šuplík na dně seděl a nedala se tam nějakym nedopatřenim skřípnout packa... dost se toho bojim..