Zabila mladý
Zabila mladý
Ahujte, potrebuju poradit... Vcera se mi konecne narodili mlady. Jenomze jeste vecer samice jedno mlady zabila. Rano sem nasla mrtvy i druhy. Rekla bych ze je spis ,,zalehla,, jinak si to nedokazu vysvetlit. Predtim uz mlady mela a nic jim neudelala. Takze sem se chtela zeptat jestli nevite proc to ted udelala??? :cry:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Postřižín u Prahy
chudinky malý, je mi jich líto. ale proč s tím ti bohužel neporadím, nás teprve první mimča čekají.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hradec Králové
- Kontaktovat uživatele:
Měla samice dostatečný klid?
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj- Ostrava, F-M
- Kontaktovat uživatele:
No mozna vazne byla ve stresu nebo si proste myslela ze by to bobisci nezvladli, kolik vazili? ta ma samicka jak mela prvni miminko tak si ho vubec nevsimala a neustale litala po sameckovi a snazila se ho vyhnat, tim padem ji na maleho nezbyval vubec cas,tak jsem je musela oddelit. treba jestli si mela u ni samecka mohla byt hned po porodu nervozni...bobci mali je mi to moc lito :(
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Oslo NORSKO!!!!!!!!
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mláááďata
n_ikisek napsal:Ahujte, potrebuju poradit... Vcera se mi konecne narodili mlady. Jenomze jeste vecer samice jedno mlady zabila. Rano sem nasla mrtvy i druhy. Rekla bych ze je spis ,,zalehla,, jinak si to nedokazu vysvetlit. Predtim uz mlady mela a nic jim neudelala. Takze sem se chtela zeptat jestli nevite proc to ted udelala??? :cry:
Bola si pri tom ked ich zabila? Videla si to na vlastne oci? Lebo take nieco je extremne zriedkave a ani ja po vyse 10 rokoch som nieco take videla len v minime pripadov. Mladata sa podla na narodili zivota neschopne a tak ich matka usmrtila. V prirode sa ziadne zviera nebude starat o nepodarkov.Zial tak to funguje.Cincila nikdy nezalahnesvoje mlade. je mi luto co sa stalo, ale zrejme by z mladych aj tak nic nebolo.tak je to v prirode zariadene.Dopraj jej oddychu a o 3-4 mesiace skus znova.Mozno sa to podari.Drzim ti palce,
...
Byli jenom 2... Obe dve meli normalni vahu, vypadali zdrave... Asi to opravdu bylo ve stresu, ale nevim proc, prtz byla sama v msitnosti a duvod ke strachu nemela... Ted se bojim mit dalsi mlady, jak tomu predejit???
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nemyslim, ze ich zabila v strese.O tom som sa uz vyjadrila v predoslom prispeku.Zrejme im nieco bolo a uhynuli.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj- Ostrava, F-M
- Kontaktovat uživatele:
jen nechapu proc je samicka nezabila hned pri porodu??je to desne smutne ale je to priroda :( ona sama nejlip vi co dela :( !
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
boruvka311 napsal:jen nechapu proc je samicka nezabila hned pri porodu??je to desne smutne ale je to priroda :( ona sama nejlip vi co dela :( !
Zial to sa stava.Ale nemusis sa bad dalsieho porodu.Daj jej pauzu a skus neskor. O take 3-4 mesiace.
Vrátit se na “Březost a odchov mladých”