nechce se koupat

Diskuze o bydlení, venčení a klecích.

Fórum je deaktivované. Toto je pouze archív. Dotazy pokládejte zde.

d.o.r.i

nechce se koupat

Příspěvekod d.o.r.i » Stř Srp 09, 2006 19:57

Zjistila sem, že se moje činčilka už tak pět dní nekoupala v písku. Nemá se koupat každý den?? I když ji do něho dám tak nechce. Nechapu proč, písek má vyměněný, a značku sem nezměnila... před týdnem ji ještě nevadil...

Disable adblock

Chuck

Příspěvekod Chuck » Stř Srp 09, 2006 21:12

Tak v rade prve se cinca koupe tehdy kdyz citi potrebu. Podle toho co rikas by ji nemelo nic vadit. Takze budto neciti z nejakeho duvodu potrebu nebo se ji pri poslednim koupani neco stalo. Jinak me nic nenapada. Ty mas pisek stale v kleci nebo ji ho davas jen na koupani? Nutis ji ke koupani?

d.o.r.i

Příspěvekod d.o.r.i » Stř Srp 09, 2006 21:16

ke koupani ji vubec nenutim. mam ji chvili takze sem ji dala nejdriv tak na tyden pisek do klece ale nosila tam binec jak tam porad skakala a pak uz se nekoupala vubec tak sem pisek vytahla a venku ho taky nechce kdyz je na prochazce... takze nevim proc

Chuck

Příspěvekod Chuck » Stř Srp 09, 2006 21:30

No nam se Čipisek nekoupal vubec kdyz jsme ho donesli ze zveraku. Obrázek No vlastne koupal ale jen v podestylce cune. Obrázek A to jaksi neni vhodny. Ale Hance ruply nervy a tak ho to prej nejak naucila rucne. No a ted uz se Microchip takhle Obrázek pekne koupe. Obrázek

Disable adblock

d.o.r.i

Příspěvekod d.o.r.i » Stř Srp 09, 2006 21:33

teeeda tak to se mas:-) muj se ze zverimexu bezel vykupat hned. koupal se spis porad cele dny... no mozna se az prekoupal:-)

Chuck

Příspěvekod Chuck » Stř Srp 09, 2006 21:42

No vidis jestli se koupal porat a hodne tak s tim treba potom citil nejakej problem a dava si pauzu. Nechal bych ho byt a kazdej druhej den bych mu dal do klece pisek tak na ctvrt hodinky. Je to pro nej prece posusnani kdyz si muze hodit koupel. Tak to nechat trochu jako vzacnost. A tak ho postupne privykat na urcitej rezim kterej si treba pak zazije.

akrubek

Příspěvekod akrubek » Pá Zář 22, 2006 22:24

No naše činči ani nevím,jak se často koupou,ale denně to není, i když mají písek stále v kleci...myslím, že hlavně ho nijak do toho nenutit, tím se zvítězit nedá...

khelis
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: olomouc

Příspěvekod khelis » So Zář 23, 2006 12:40

akrubek napsal:No naše činči ani nevím,jak se často koupou,ale denně to není, i když mají písek stále v kleci...myslím, že hlavně ho nijak do toho nenutit, tím se zvítězit nedá...

když měl artur pisek v kleci tak se v něm rochnil pořád, ale pak si ho začal plést se záchodem tak sem ten pisek radši vyndala

akrubek

:o)

Příspěvekod akrubek » Po Zář 25, 2006 10:14

No naši se rochněj tak nějak normálně...dělaj trochu do toho písku bobky,ale nečůraj naštěstí...takže v tom problém nevidím... :)

wormsik

Příspěvekod wormsik » Stř Zář 27, 2006 13:54

Naši kluci se jeden jak druhý nerad koupali,ale postupem času se vždy strašně těší až příjdem z práce a dáme jim tam koli s pískem.Ovšem,nesmím ji tam nechát déle jak 30 min.hned po tomdle intervalu do něj začnou čurat. :roll:

Vesa84

Příspěvekod Vesa84 » Po Říj 02, 2006 22:02

Mně se činčilka nechce koupat vubec.Mám jí do toho nějak nutit,nebo mám čekat,jestli časem začne?Nemám s tim moc zkušeností

martej
Vážený uživatel
Vážený uživatel
Místo/Bydliště: Liberecký kraj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martej » Po Říj 02, 2006 22:29

No tak to mě se Máňa taky nekoupala-koupala se jen v podestýlce, ale naučila se to:-)Nechte jim ten písek v nižší misce a dejte jim čas-myslim, že je nutit násilím je blbost, protože se jim může něco stát a pak tam nevlezou vůbec-nejlepší je, když to od někho činča okouká tak tam možná zkuste koupat plyšáky :lol: Naše to okoukala od našeho samce 8)

Maruška
Nový uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maruška » Čt Pro 07, 2006 21:02

Já mám nového činčiláka a ten se nechce koupat vubec. Už když byl u puvodní paničky, tak byl celý mastný a špinavý. :? Hned jsem mu dala pisek do klece a čekala jsem, že se vykoupe. Ale on do něj jen čůral a koupat se vůbec nechtěl. Tak sem ho začala koupat ručně, ale sam se koupat pořád nechce. Má na výběr 2 druhy písku, ale žádný mu není asi dost dobrý. Možná to ještě okouká od Emily.

Vlasticka
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Olomouc

Příspěvekod Vlasticka » Pá Pro 08, 2006 7:57

Ja mam asi cincili fifleny, kazdy se koupe kolik jen muze :lol:

A kdyz uz je hodne pisku pryc a je treba dosypat dalsi, tak se nespokoji s pulkou pytliku, Kulisek trva na tom, abych tam vysypala cele kilo. Kdyz nasypu min a ten sacek odlozim kousek od sebe, tak ho chytne za roh a tahne smerem ke "koupelne" :lol: Vetsinou tam teda nasypu i ten zbytek kdyz se tak snazi. Parkrat jsem to ale udelat nechtela, tak se nastval, prokousl tam okamzite 3 diry a vedel, ze bude stejne po jeho a dosypu to tam :lol: :lol:

Janet a myšové
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Praha 13
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Janet a myšové » Pá Pro 08, 2006 11:21

u nás se myšové v koupání taky vyžívají, při lítání mají k dispozici skleněnou kouli a v kleci neustále misku - do tý se naloží Bubák, koupání nemá nikdy dost. A když misku vyndáme, provokativně oba hrabou pacičkama na siporexové cihle a v té trošce prachu si alespoň "umejou obličej" :roll:

LUCIA
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Bratislava, SR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod LUCIA » Pá Pro 15, 2006 8:08

Moj Cyrko sa tiez kazdy den kupe ked ho pustim aby sa prebehol po izbe... :D hned ako ho dam z ruk na zem...hned uteka ku kupelni..takze s tym nemame nejake problemy... :wink:

Burýska
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel

koupání

Příspěvekod Burýska » Pá Pro 15, 2006 23:21

:D ahojky;)Já se koupu docela ráda,mám písek od vitakraftu takže si nestěžuju;)Myslím,že je naprosto výborný;)I když jejich peletky teda vůbec nebaštím:)
Jen si vzpomínám,že jsem měla jeden čas,kdy jsem se nerada koupala,až si moje panička všimla toho že se koupu ale nerada když mě šmíruje,takže jakmile jsem viděla ,že na mě kouká,tak jsem dělala jakože tam v tom písku stojím vlastně úplně náááhodou :lol: :lol: :lol:

STYRO
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Trnava, SR

Re: koupání

Příspěvekod STYRO » Pá Pro 15, 2006 23:25

Burýska napsal::D ahojky;)Já se koupu docela ráda,mám písek od vitakraftu takže si nestěžuju;)Myslím,že je naprosto výborný;)I když jejich peletky teda vůbec nebaštím:)
Jen si vzpomínám,že jsem měla jeden čas,kdy jsem se nerada koupala,až si moje panička všimla toho že se koupu ale nerada když mě šmíruje,takže jakmile jsem viděla ,že na mě kouká,tak jsem dělala jakože tam v tom písku stojím vlastně úplně náááhodou :lol: :lol: :lol:

To se ti Burýsko ani nedivím, když si neměla nic na sobě :lol: .

Burýska
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel

Příspěvekod Burýska » Pá Pro 15, 2006 23:36

:lol: :lol: :lol: :lol: no prááávě :!: :lol: :lol: :lol:
PS:nejde mi sem nahrát obrázek k postavičce :?

STYRO
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Trnava, SR

Příspěvekod STYRO » Pá Pro 15, 2006 23:41

Burýska napsal::lol: :lol: :lol: :lol: no prááávě :!: :lol: :lol: :lol:
PS:nejde mi sem nahrát obrázek k postavičce :?

Myslím že to Vašek předělává, je to zatím provizorní. Taky se mi nezobrazují obrázky pro odpověď, citát, sz a pod. :cry: .

Burýska
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel

Příspěvekod Burýska » Pá Pro 15, 2006 23:45

ahááá,už aby to fungovalo naplno!

K.a.r.l.i.cz.e.k.

Příspěvekod K.a.r.l.i.cz.e.k. » Po Led 01, 2007 16:09

Naše se koupou, jak se jim zrovna chce. To znamená, že se někdy vykoupou hned, jak dostanou píseček, a někdy si ho zasv.... a z koupání není nic :D

Fuchs

Re: nechce se koupat

Příspěvekod Fuchs » Po Led 15, 2007 21:51

Ahojky,

já být tebou vůbec bych si s tím nelámal hlavu. Jde o to že on se bude koupat jak on bude chtít. No a druhá věc je že bych ten písek mu na tři dy vyndal a pak muho dal na noc zpět. Vsadím se že ráno tam budou bobky a kožíšek bude spokojený.

Disable adblock

Vrátit se na “Bydlení”