Čerstvá jablíčka
-
- Bronzový uživatel
Čerstvá jablíčka
Ahojky! Hledám radu - jaký druh jablka dáváte svým činčilkám? My jsme dávali Goldeny, Maxík je miloval, ale teď je vůbec nechce, ani kousek, nevadí, že nejí žádné ovoce? Jen šípky? Díky!
Bára a Maxíček >:*B
Bára a Maxíček >:*B
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
je jedno, jakej druh dáváš ;)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Želetava, Bítovánky
- Kontaktovat uživatele:
ale ne čerstvá jablka skus je susit a čerstvá dávej jen fakt malinko
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hodonín
- Kontaktovat uživatele:
no my daveme jenom suseny(krizalky) cerstvi nedavame vubec..... nevim asi bych je ani nedavala
-
- Bronzový uživatel
Tak díky moc za radu, sušený jablíčka jsme ještě nezkoušeli, ale už ho běžím oloupat a nasušit :D Jedl jen sušenou mrkev, ale moc ho nenadchla a když jsem mu udělala domácí, tak tu už nechtěl vůbec. Myslím, že je trošičku zhýčkaný... Ale jednou měl průjem, tak asi tři dny dostával jen seno a trošku květu heřmánku a pak mu chutnalo úplně všechno! Hlad je hlad :lol:
Bára a Maxík
Bára a Maxík
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Třinec
- Kontaktovat uživatele:
Naše slečinky chtějí jenom sušené, k čerstvému čuchnou a jdou pryč. Za to sušené milují.
Naposledy upravil(a) bigi dne Út Pro 02, 2008 20:21, celkem upraveno 1 x.
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
bigi, nejak mi to nedava smysl, to co jsi napsala, chteji jenom susene, k cerstvemu cichnou a jdou pryc, ale cerstve miluji
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Třinec
- Kontaktovat uživatele:
Byl to překlep.
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
aha.. tos to jo
:P
:P
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Špindlerův Mlýn, Bedřichov 36, 543 51
čerstvé jablíčko
to dávám jenom když mám pocit, že jsou menší bobky. spíš se mi vyplatilo jablíčko umýt, nadělat dlouhé proužky / nožem / ze šlupky, ty nasušit. Je to sladké a šlupky jsou dobré na trávení. Beruška čerstvé jablíčko milovala, mohla jenom to měkké, Žoli spíš a hodně ty sušené šlupky. Pčikoupila jsem sólový svatojánský chleba, šípky a včera bílou bezinku - všechno sušené
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Liberec
- Kontaktovat uživatele:
No my taky dáváme jen křížali, ale když spiky nechce dát než usneme pokoj tak občas když je v pokoji jablíčko dostane kousíček a strašně mu chutná. Čiki zase vůbec :lol:
-
- Bronzový uživatel
Moji dva lumpové čerstý jablíčko neodmítnou. Moc jim chutnaj. Ale moc to s nima nepřeháním a taky to většinou používám, když se mi zdá, že maj malý bobky a vždycky to pomohlo... :D
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Špindlerův Mlýn, Bedřichov 36, 543 51
jablíčka a jiné mlsy
jenom se opravuju nebyla to bílá bezinka, ale bílý hloh, nádherně medově voní, je to ze zveráče v sáčku samostatně. Bertík měl rád taky akátové sušené květy, když někam nezbeda zalezl, tak jsem ho na kvítky v hrsti nachytla. Muselo to náramně vonět :lol:
-
- Nový uživatel
- Místo/Bydliště: České Budějovice
Moje činča žere čerstvý jen když jí ho dám vcelku, a pouze z něj ochroustá celou slupku. Zbytek pak nechá válet :) A ze všeho nejradši ho má ne když jí ho dám do klece, ale když ho najde při venčení někde v pokoji a má dojem, že je moje... Jo, zakázané ovoce... :lol:
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Ferdík zase šlupku vždycky plival a papal jen tu dužinu, takže když dostal měsíček, zbyla jen šlupka :). Když se dostal na celé jablko, tak tam vyžíral takovou cestičku :). A když se dostal do mísy s jablky, tak nakousal úplně všechny :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Dobřany
- Kontaktovat uživatele:
Naše jsou dost mazaný,Danny očuchává ruku,jestli nedostane něco lepšího,a Amynka se po jablku natáhne,a dlabe. 8) Danny jakmile vidí že Amy to žere,tak začne jíst taky. :lol: