Sláva máme mimi!!!Prosím o radu
-
- Nový uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
Sláva máme mimi!!!Prosím o radu
Ahoj dnes ráno v 7hod. se naší Jůlince narodila dvě mimi :lol: ale jedno hned sezrala tak to byl hrozny pohled :cry: ale sláva druhe zije a stará se o něj.Ale tátu Samíka tam k sobě nechce moc pouštět.Mám dotaz je cela od krve jak to mam z ni dostat nebo se o to postará sama?A kdy jí mám dát zase písek?Mám ji dnes pouštět když je po porodu nebo ji necht nejaky čas zavřenou?Díky Ahoj
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Hlučín
- Kontaktovat uživatele:
písek davam po deseti dnech:) jinak ti moc gratuluji
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Postřižín u Prahy
nech ji dnes v klidu a v pohodě, jen ji pororuj, kdyby byla divná nebo kdyby nastal nějaký problém
-
- Nový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji za radu jsme prvorodici tak jeste nevim co a jak . Male tam uz pobiha a hleda mamu kdyz si odkoci.Samik nakukuje do domecku a stastne vrti ocaskem ale dovnitr se neodvazuje :lol: snad bude vse OKpozdeji pridam foto
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
moc gratuluju!... A víš jistě, že to co sežrala bylo mimi? neviděla jsi náhodou jen to, jak žere placentu? vypadá to dost děsivě... A to, že je od krve, je normální, to si časem vyčistí... Teď jí nech v klidu, písek tak za těch deset dní nebo dva týdny... A dnes ji nepouštěj, ale pak už můžeš, aby nezačala být moc nervózní, že je pořád zavřená, aby nezačala být hnusná na mimčo...
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj- Ostrava, F-M
- Kontaktovat uživatele:
Taky moc gratuluju! To ze tatka vrti ocaskem bude spise tim, ze by na mamcu uz nejradeji zase vlitl :D :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Staré Město pod Landštejnem
Taky moc gratulujeme. :D
-
- Nový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak bylo to urcite mimi co sezrala protoze v domku zustal z maleho jen cumacek a zoubky :cry: .Ale ten druhy prcek se ma cile k svetu mame z nej velkou radost :lol: Moc sem se tesila az bude mimi :lol: :D a je tady
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Želetava, Bítovánky
- Kontaktovat uživatele:
tak gratuluju ;)
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Turnov, Sušice
- Kontaktovat uživatele:
Moooc gratulujemeeee. :P
-
- Nový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mám pro vás naší maličkou
Mám pro vás naší maličkou na mém blogu se můžete mrknout http://jula-smik.mypage.cz/ je to zlatíčko :D Ahoj a díky za užitečné rady a gratulace sem se mi bohužel nepodařilo vložit fotku