seznamování

Diskuze o bydlení, venčení a klecích.

Fórum je deaktivované. Toto je pouze archív. Dotazy pokládejte zde.

Jan Konnyu
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Místo/Bydliště: Jablonec nad Jizerou
Kontaktovat uživatele:

seznamování

Příspěvekod Jan Konnyu » Út Led 05, 2010 18:13

Dobrý den já bych se chtěl zeptat kdyš mam 3kluka a2 holku kerá už měla mladý když je dám do té málé klece uprostřed odělenou pletivem tak když je tam dám tak za jakdlouho je mužu dát ksobě do velké klece?

Disable adblock

martej
Vážený uživatel
Vážený uživatel
Místo/Bydliště: Liberecký kraj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martej » Út Led 05, 2010 18:55

Nejlepší je dát do této klece přes noc - každému tam dej hodně sena a vodu. ráno je dej společne do přenosky, když se nebudou alespon 3 hodiny štěkat a kousat, dej je dohromady do menší klece. Pokud bude do večera klid, dej je do velké klece, kde ani jeden nebyl a hlidej je, jestli se nehonej, nekoušou. POkud se budou v kleci znova honit, dej je opět do te rozdělené klece a začni na novo.

deni111
Nový uživatel

Příspěvekod deni111 » Po Led 11, 2010 11:51

Poraďte mi, či je dobré mojej činčilke dať do voliery chlapa, ked si myslím, že ešte nie je na mna správne zvyknutá, mám ju len necelé dva mesiace a jej je niečo vyše 1,5roka. Mám problém ju chytiť, aj ked nestalo sa že by na mna vrčala a tak. Len neviem, či sa nepokazí ked jej tam dám samčeka. Alebo to skôr pomôže?

Matty
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Zlín
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Matty » Po Led 11, 2010 16:39

To je případ od případu jiné. Kdysi jsem dávala dvě činči dohromady, přičemž sameček byl hodně plachý a skoro nevylézal z domečku, když jsem byla v místnosti Zato samička se mě vůbec nebála. Kluk brzo zjistil, že nemá mít z čeho strach a postupně se stal největším mazlíkem. Ale to fakt záleží na konkrétní činčilce.

Disable adblock

martej
Vážený uživatel
Vážený uživatel
Místo/Bydliště: Liberecký kraj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martej » Po Led 11, 2010 17:07

pokud si seženeš nějakého mazla, tak to určo vadit nebude... plašan bude naopak závidět privilegia druhého :-)

Disable adblock

Vrátit se na “Bydlení”