Maja a Mišák - mimi 2
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Olomouc
- Kontaktovat uživatele:
Maja a Mišák - mimi 2
Oznamujeme všem, že se nám dnes mezi 7 - 8hod ranní narodili další 4mimi. Jsou krásní a strašně živý:-) Snad je maminka sama zvládne, tatínek je totiž mimo aby maminka náhodou neměla další :oops: :oops: :oops:
http://fotogalerie.cincila.com/displayimage.php?album=lastup&cat=1&pos=0
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: BRNO
- Kontaktovat uživatele:
viděl jsem :-) to je nadílka :-) Gratuluju :!: :!: :!:
Snad to všici zvládnou
Snad to všici zvládnou
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
PETE.cz napsal:viděl jsem :-) to je nadílka :-) Gratuluju :!: :!: :!:
Snad to všici zvládnou
Děkujeme, ranní hlášení přítele o počtu bylo 2, to by bylo akorát ale 4 jsou dost. Narozdíl od prvního vrhu mají ale nějak moc energie :lol: Zkusím si někde půjčit přesnější digi váhu a převážit je. Sousedka mi taky sežene pidi stříkačku a když tak je budu zkoušet přikrmovat. Bylo mi jasné že je Maja víc tlustá než minule a že jich asi bude víc :shock:
A co vy? Stále tak krásně junior přibývá na váze? Možná se potkáme toho 29.7. v Brně?
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ale je to mazec .. 4 prckové v kleci :-) Co na to máma ? Ta neví kam dřív skočit :-)
Jinak můj malej žije, už má 80g a je pěkně čilej
Jinak můj malej žije, už má 80g a je pěkně čilej
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Zatím je zvládá čas ukáže.
TO je krásný tak jen tak dál! Ještě baští lžičky nebo už se snaží baštit i ostatní?
TO je krásný tak jen tak dál! Ještě baští lžičky nebo už se snaží baštit i ostatní?
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Radka.o napsal:Zatím je zvládá čas ukáže.
No dávám mu ze lžičky .. ale už papá seno a myslím že i granule, páč celkem často sedí v misce
A kolik váží teda ?
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Re: Maja a Mišák - mimi 2
Radka.o napsal:Oznamujeme všem, že se nám dnes mezi 7 - 8hod ranní narodili další 4mimi. Jsou krásní a strašně živý:-) Snad je maminka sama zvládne, tatínek je totiž mimo aby maminka náhodou neměla další :oops: :oops: :oops:
Myslím, že máš zadaný špatný odkaz na galerii, v tom odkazu jsou sice mladí, ale křečci :lol:
http://fotogalerie.cincila.com/thumbnails.php?album=388
toto je myslím správný odkaz :lol:
Jinak jsou krásní :wink:
-
- Zlatý uživatel
Re: Maja a Mišák - mimi 2
Biffi napsal:Radka.o napsal:Oznamujeme všem, že se nám dnes mezi 7 - 8hod ranní narodili další 4mimi. Jsou krásní a strašně živý:-) Snad je maminka sama zvládne, tatínek je totiž mimo aby maminka náhodou neměla další :oops: :oops: :oops:
Myslím, že máš zadaný špatný odkaz na galerii, v tom odkazu jsou sice mladí, ale křečci :lol:
toto je myslím správný odkaz :lol:
Jinak jsou krásní :wink:
To je tim ze tam urcite najela pres ty nejnovejsi fotky, to se tady stava bezne :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak jinak a děkuji za pochvalu i upozrnění :oops:

-
- Zlatý uživatel
Jsou nadherni....
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
kraaaasny mimca! :D uz vis kolik kluku a kolik holek?
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
hani napsal:kraaaasny mimca! :D uz vis kolik kluku a kolik holek?
sice jsem na ně letmo chytala (jsou zvědavý po rodičích :lol: ) a jeden baštil vzhůru nožičkama ale ještě to neodhadnu. Až trošičku povyrostou tak to jde poznat líp :wink: Určo dám vědět až to poznám.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Žatec (Ústecký kraj)
- Kontaktovat uživatele:
GRATULUJU
ale nejdřív tři a teď čtyři? no, jedinej,kdo ti v tom může poradit je asi Janča :wink:
ale nejdřív tři a teď čtyři? no, jedinej,kdo ti v tom může poradit je asi Janča :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
camilla napsal:GRATULUJU
já vjím:-) ale fakt se teď snažíme provozovat něco jako "antikoncepci" jak jsme řešili s Alicí v tématu váha činči:-) od pátku jsou separé Mišák sice dneska po Maje strašně kniká a "vrtí" ocasem ale má holt min. týden až 14dnů smůlu mimi a Maju uvidí tak přes klec. Pak se rozhodnu jestli je dám dohromady nebo neee. Pak asi zas na nějaký den až Maja nebude kojit a zas na nějaký čas až půjdou pryč. Sice Maja neuvěřitelně zkrotla na to jak byla až agresivní když jsme ji loni dovezli (s Mišákem se "zkamaráĎovali přes klec něco přes měsíc protože ho 2x chudáčka kousla do nosánku až do krve), ale mám obavu aby se k samci opět nezačala chovat jako na začátku?!
-
- Zlatý uživatel
Radka.o napsal:camilla napsal:GRATULUJU
já vjím:-) ale fakt se teď snažíme provozovat něco jako "antikoncepci" jak jsme řešili s Alicí v tématu váha činči:-) od pátku jsou separé Mišák sice dneska po Maje strašně kniká a "vrtí" ocasem ale má holt min. týden až 14dnů smůlu mimi a Maju uvidí tak přes klec. Pak se rozhodnu jestli je dám dohromady nebo neee. Pak asi zas na nějaký den až Maja nebude kojit a zas na nějaký čas až půjdou pryč. Sice Maja neuvěřitelně zkrotla na to jak byla až agresivní když jsme ji loni dovezli (s Mišákem se "zkamaráĎovali přes klec něco přes měsíc protože ho 2x chudáčka kousla do nosánku až do krve), ale mám obavu aby se k samci opět nezačala chovat jako na začátku?!
Pokud k sobe muzou aspon pres klec a neztrati kontakt uplne tak by to melo byt v pohode :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
tak už jsem tu, když mě voláte :)... Je to krásná nadílka, moc gratuluju... a držím palce ať to zvládnete snadněji než já, když jsem měla ty čtyřčátka, měsíc jsem se prakticky nevyspala :wink: ... Každopádně je teď musíš každej den poctivě vážit na přesný váze, abys věděla jestli všichni aspoň trochu přibíraj, a kontrolovat, jestli není některej odstrkovanej... Když jsou totiž moc velký rvačky, stresuje to tu samici a utíká od nich, a může na ně být i agresivní... Chtělo by to dát ji do menší klece, kde nemá kam jim utýct - když jsou čtyři, tak je musí kojit mnohem častěji než dvě... Kdyby se moc prali a některý z nich bylo odstrkovaný, tak to bude chtít "kolovat" - po dvojicích, pokud možno stejný váhy, je střídat u mámy, ze začátku prakticky každou hodinu a ty další dva držet v teple (mě se osvědčila přepravka s pet flaškou s horkou vodou v utěrce, když na ně bude táta hodnej, tak je můžeš dát i k němu - ale s tím topením, radši :wink:) ... Ani jsem je nemusela přikrmovat, stačilo je takhle střídat a přibírali, i když pomaleji než obvykle... A budeš taky muset hlídat maminu, jestli moc neztrácí váhu, nejspíš bude potřeba ji dokrmovat - každý den lžíci ovesných vloček. Moje Kikinka byla hodně robustní činčilka a v plný kondici, ale taky se mi pak ztrácela před očima... Taky jí dávej kousek jablíčka, aby měla dost mlíčka, a každej den jí dej aspoň tak hodinku oddych od všech, aby se z toho nezbláznila, třeba ji normálně pusť běhat... To je zatím vše, na co jsem si tak vzpoměla, držím palce a informuj!!!!
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Oslo NORSKO!!!!!!!!
- Kontaktovat uživatele:
Radka.o napsal:já vjím:-) ale fakt se teď snažíme provozovat něco jako "antikoncepci" jak jsme řešili s Alicí v tématu váha činči:-) od pátku jsou separé Mišák sice dneska po Maje strašně kniká a "vrtí" ocasem ale má holt min. týden až 14dnů smůlu mimi a Maju uvidí tak přes klec. Pak se rozhodnu jestli je dám dohromady nebo neee. Pak asi zas na nějaký den až Maja nebude kojit a zas na nějaký čas až půjdou pryč.
To je jedine co ti zostava ak nechces o 3 mesiace dalsiu nadielku malickych. :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No mě to zas až tak neva :lol: ale Maja by si měla odpočinout od mimi :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem do své maximální kapacity přidala (a vymazala...) pár nových fotek mrňousů, už jsou opticky 2x tak velcí :P

Radka.o napsal:tak jsem do své maximální kapacity přidala (a vymazala...) pár nových fotek mrňousů, už jsou opticky 2x tak velcí :P
No tak to je ale strašne milučke :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Postřižín u Prahy
je nádherná :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
děkujeme :oops: vyřídím rodičům :wink:
-
- Stříbrný uživatel
Gratuluji, jsou úplně boží!
:lol: Ta fotka s prckem a stříkačkou je naprosto super!!!! :shock: :lol: :lol:
:lol: Ta fotka s prckem a stříkačkou je naprosto super!!!! :shock: :lol: :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
Veľmi pekná činčilka 8), veľmi pekná fotečka 8). Len sa nabudúce Radka trochu viac obleč :oops: :roll: :lol:.Radka.o napsal:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
:lol: :lol: :lol: To nejdsem já :lol: to je můj přítel Michal, prvně ho krmil sám tak chtěl fotku :lol: já jsem přeci jen trošku objemnější :oops: :wink: