Voliéra venku
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: západočeský kraj - Rokycany
- Kontaktovat uživatele:
no, závěsy to zatim jistí. Ale výhledově nad žaluzkami budu přemejšlet - teď je to bohužel o financích... :oops: :(
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava
Mišulka napsal:no, závěsy to zatim jistí. Ale výhledově nad žaluzkami budu přemejšlet - teď je to bohužel o financích... :oops: :(
a ze cincilky nie su narocne zvieratka....potrebuju len trochu granul, sena, vody....a zaluzie :) :)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Liberec
terezko, já myslím, že to Mišulka myslela jako vrtání do rámů, ne přímo do těch skleněných desek ;)
nojo, holt to není nejlevnější :((
nojo, holt to není nejlevnější :((
Naposledy upravil(a) yanka dne Čt Dub 05, 2007 12:46, celkem upraveno 1 x.
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Jistě, že nemyslela vrtání do skla ;-)
Pořád je to jednodušší, než to cpát do dřevěných panelákových oken, jak jsme to měli před tím.
Pořád je to jednodušší, než to cpát do dřevěných panelákových oken, jak jsme to měli před tím.
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
nojo, holt to není nejlevnější
...právě :oops: A nevím, jestli by se tátovi líbilo vrtání do rámů (on je takovej zásadovej), který jsou tam teprva rok - i když je fakt, že když koukám po sídlišti tak vidět okno bez žaluzek je spíše náhoda. Takže mých 6 oken asi poutá pozornost :lol: :lol: . Ale bydlím nově teprva měsíc a sama, takže mi zhubla peněženka :(( :((
Ale já uskrovním své architektonické představy a holt dám činčám do obýváku ty závěsy, noo #-o :-k (Dost se jim bráním, páč mám ráda světlé místnosti) ale pro činčilky všeckno!!!! :x >:*B >:*B :x
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
janielik napsal:Mišulka napsal:no, závěsy to zatim jistí. Ale výhledově nad žaluzkami budu přemejšlet - teď je to bohužel o financích... :oops: :(
a ze cincilky nie su narocne zvieratka....potrebuju len trochu granul, sena, vody....a zaluzie :) :)
ano, celkem skromné a levné zvířátko :lol: :lol: :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 10
- Kontaktovat uživatele:
My máme okna na východ. Tak snad nám sem přes den to slunko svítit nebude. Jen bude problém, že máme naproti našemu baráku ještě jeden barák a od toho se sem odráží to sluníčko, takže až bude léto, tak to kdyžtak pořešíme. :wink: :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mišulka napsal:janielik napsal:Mišulka napsal:no, závěsy to zatim jistí. Ale výhledově nad žaluzkami budu přemejšlet - teď je to bohužel o financích... :oops: :(
ano, celkem skromné a levné zvířátko :lol: :lol: :lol:
Levné zvířátko to docela je. Jen pro ty co mají doma více než 1 nebo 2 činčilky to už tak levný neni. :? :wink:
-
- Stříbrný uživatel
Domča napsal:
Levné zvířátko to docela je. Jen pro ty co mají doma více než 1 nebo 2 činčilky to už tak levný neni. :? :wink:
právě, jak je jich víc, tak více trusí a potom tý podestýlky, co se musí kupovat.. :roll: :)
mišulí, my jsme žaluzie taky nechávali montovat na nové plastovky a vypadá to fakt pěkně. ale když si vybereš nějakou krásně potištěnou látku na závěsy, účel to splní, bude to levnější a třeba to nadělá ještě víc parády ;) já jsem nedávno zaplakala, že bych radši závěsy, když jsem viděla nááádhernou látku potiskanou makovicema :D :D
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
makovicema? to jako ze by ses podivala na zaves a uz bys litala??? :D :D :D
-
- Stříbrný uživatel
noo.. myslím, že zůstanu u své osvědčené a v podstatě neškodné drogy - činčilek :) :) ale byly fakt pěkný, ty makůvky ;)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
Tak jak psala Terezka, žaluzie rám okna příliš nepoškozují, jenom se to nahoru našroubuje a je to. A klidně stačí dát je jenom na to jedno okno a později můžeš vybavit i další. Ani to příliš nestojí :roll: .
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Ven rozhodně ne, i teď v bytě o ni mám strach jak jsou vedra, zatahuju žaluzie a pod. at tam má tmu...
na to mě upozornoval jeden veterinář v zimě, že nesmíme moc topit (aspon ušetříme :o))
na to mě upozornoval jeden veterinář v zimě, že nesmíme moc topit (aspon ušetříme :o))
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 9
Nešmarek napsal:Ven rozhodně ne, i teď v bytě o ni mám strach jak jsou vedra, zatahuju žaluzie a pod. at tam má tmu...
To já jsem četla, že maj rádi pokojovou teplotu... :?
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava
- Kontaktovat uživatele:
teplota pro chov (ve velkochovech) je zhruba 17 stupňů.. což zrovna pokojová teplota není.. :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
Moje činčily v klidu přežili i minuloroční vedra a zvysoka mi bobkovali na ňáký chlazení :roll: . Nevím jestli náhodou nepochází z Afriky :lol: .
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Denča Bártková napsal:teplota pro chov (ve velkochovech) je zhruba 17 stupňů.. což zrovna pokojová teplota není.. :wink:
... no já jsem snížila teplotu z mých oblíbených 20 na 18 stupňů a myslím, že je to ok. Mi se dobře večer spí a činčilám přes den :lol:.
-
- Stříbrný uživatel
lwici napsal:Denča Bártková napsal:teplota pro chov (ve velkochovech) je zhruba 17 stupňů.. což zrovna pokojová teplota není.. :wink:
... no já jsem snížila teplotu z mých oblíbených 20 na 18 stupňů a myslím, že je to ok. Mi se dobře večer spí a činčilám přes den :lol:.
jééé, to je jako u mě, taky pěstuju těch 18 stupňů :) činčám se to líbí :)
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Northumberland, England
..........já tam mám nějakejch 19 - 21 stupňů, okna jsou sice na jih, ale mám všude plovoučku z laminátu, takže ta chladí...........činče se nejvíc líbí jak jí to klouže............s oblibou vybírá zatáčky :lol:
dobry den chci se zeptat mám čičilu doma a na leto ji chci mit na zahrade jen pres den z ceho mohu udelat nejakou ohradku?
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Lovosice
- Kontaktovat uživatele:
no když si projedeš příspěvky, tak se psalo, že by činča neměla být venku........a ještě ke všemu činča má přes den spát je to zvířátko, které žije hlavně v noci, tak nemyslím, že bys jí potěšila jí dát někam ven. A určitě víš, když jí máš doma, že hodně skáče a vysoko..............no teda nevím co si myslela tou tvou ohrádkou, ale já mám tak ohrádku na ven pro králíka, ale pro činču si to neumím představit :?
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava
- Kontaktovat uživatele:
navíc činča nesmí jíst čerstvou trávu.. :wink:
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Northumberland, England
.......a neměla by přijít na otevřené slunce........
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A neměla by být v průvanu. :wink: :wink: Krásně se doplňujeme. :wink: :wink: