Je lepsi starsi samecek a mladsi samicka nebo obracene?
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Je lepsi starsi samecek a mladsi samicka nebo obracene?
Mam 3 leteho samecka Kubu - standard. rada bych mu poridila samicku. Muzu vzit mladatko nebo je lepsi poridit mu starsi samicku?
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Povazska Bystrica
- Kontaktovat uživatele:
ako ty chces ale samicku keby bola este mala musis dat az ked bude mat 10 mesiacov az vtedy moze ist k samcovi
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dekuju za odpoved. Ano, vim, ze ji nemuzu dat k sameckovi hned, jen jsem si rikala, jestli si treba mladsi samicka na starsiho samecka lip zvykne nebo jestli je to jedno. Ja osobne bych chtela mladatko.
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
je to dosti individuální.....ale doporučuje se dávat k sobě přibližně stejně stará zvířatka. Dle mýho soudu mu klidně mladší pořídit můžeš
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Zlín
- Kontaktovat uživatele:
Já osobně bych si taky pořídila malou samičku, už z toho důvodu, že nikdy nevíš, jaké má starší činčilka zkušenosti s lidmi a mladší se lépe ochočí.
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dekuju za rady. Asi opravdu poridim mladatko. Je pravda, ze aspon budu vedet odkud je a ze je OK. Chtela bych black ebony. Uplne jsem se do tehc cernych broucku zamilovala. Tak snad budu mit stesti a najdu :)
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Matty napsal:Já osobně bych si taky pořídila malou samičku, už z toho důvodu, že nikdy nevíš, jaké má starší činčilka zkušenosti s lidmi a mladší se lépe ochočí.
Já naopak vidim výhodu v pořízení dospělé činčilky. Za prvé povahu víš.....už víš jaká je a jak se chová, takže se můžeš rozhodnout, jestli ji vzít nebo ne. S tim ochočenim to byva někdy těžký. Ale je teď spoustu lidi, co dávaji pryč svoje dospělé činčilky, takže by i možná stálo za úvahu si pořídit dospělou:)
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Je pravda, ze dospelou cincilku bych mohla dat s Kubou k sobe hned.....musim to promyslet. Treba bude ale vetsi problem sehnat dospelou cincilu black ebony nez mlade.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Liberec
- Kontaktovat uživatele:
já bych si asi koupilla holčinu kolem roku :)
Vrátit se na “Březost a odchov mladých”