boruvka311 napsal:ete nic....... :( ........
Kolik váží?? 8)
khelis napsal:boruvka311 napsal:ete nic....... :( ........
mužeš byt v klidu! určitě se jednou dočkáš, mě dneska Terezka pěkně vyděsila, ležela na poličce vyvalená na boku a vypadala vážně jakoby byla mrtvá, moje první reakce byla šok, běžela sem ke kleci a řvala Teri, Terezko ježiši Teriiii až sem doběhla ke kleci tak zvedla hlavu, ignorantsky se na mě podivala a jakoby řikala : Co tady řveš? Ty hysterko jedna.
Ona leží na boku a není těhotná(s Arturem se viděla jen přes klec a jen jednou s ním běhala), třeba je to stejný případ, zkus ji ještě jednou zvážit a říct kolik přibrala no a co víš, třeba tě zítra pod příjemně překvapí :D
boruvka311 napsal:Díky moc všem :D :D .Prcek je aktivka males se mi sprajcnul do mrizek :D nastesti ho mamina hlida :) .........A jak se ma marti tvuj prcek???pribira uz hezky??
Janča napsal:no vidíš, tak jsi se taky dočkala, moc gratuluju! mimčo je určitě nádherný, tak nám ho doufám brzo ukážeš :wink: . A to, jestli je to kluk nebo holčička, podle mě už půjde pomalu poznat - když je tam (víš kde :) ) mezírka, tak je to kluk, když neni tak holčička :wink:
Radka.o napsal:Janča napsal:no vidíš, tak jsi se taky dočkala, moc gratuluju! mimčo je určitě nádherný, tak nám ho doufám brzo ukážeš :wink: . A to, jestli je to kluk nebo holčička, podle mě už půjde pomalu poznat - když je tam (víš kde :) ) mezírka, tak je to kluk, když neni tak holčička :wink:
:lol: :lol: jenže to jsou milimetrový hodnoty :lol: proto i já radši nějaký týden počkám až povyrostou a jsem si opravdu jistá :wink:
camilla napsal:Radka.o napsal:Janča napsal:no vidíš, tak jsi se taky dočkala, moc gratuluju! mimčo je určitě nádherný, tak nám ho doufám brzo ukážeš :wink: . A to, jestli je to kluk nebo holčička, podle mě už půjde pomalu poznat - když je tam (víš kde :) ) mezírka, tak je to kluk, když neni tak holčička :wink:
:lol: :lol: jenže to jsou milimetrový hodnoty :lol: proto i já radši nějaký týden počkám až povyrostou a jsem si opravdu jistá :wink:
holky, to chce LUPU :!: :!: :!: :oops: :lol:
boruvka311 napsal:myslite jak ma ritni otvor a pak ma ten takovy trojuhelnik(jehlan nebo co to :oops: :oops: :oops: nevim jak to lip nazvat :lol: :oops: )tak tam zadnou mezirku myslim nema....a ja si myslela ze je to klucina :) uz ma i jmeno-teda jen zatim predbezne se jmenuje Dream :) .Akorat mi propada ze vazi porad stejne vim z enemuzu cekat 10g skoky ale tak kdyz je jeden tak sem myslela ze to pujde rychleji nahoru ale je sladky vubec se nehybe kdyz ho drzim v ruce a ceka jak si ho hladim je sladky :) chjo proc nejsou vsechny miminka takove :( kralici sou holi a vypadaji jako mrtvolky(teda kdyby se nehybali ze) a na nich de videt ten zivot ta aktivita no jsou moc krasni uz chapu jak se vsihni rozplyvate :D !!!
Marti gratuluju myslim ze je to moc hezke to jak pribira a na foteckach vypada jako chlapak je krasny!!!! :)
boruvka311 napsal:No ja si myslela ze mluvim blbosti :oops: :oops: proste sem studovala samicku i samce a maji to uplne stejne samec ma jen koulicky navic no a ten maly vypada jako oni :) tak nevim obecne jak se to pozna ale jestlio je pravda to s tou mezerou tak se kuknu poradne :) ja uz beru ze je to kluk a mluvim tak na nej :D nemate nekdo fotecku miminek jak to vypada??i kdyz chapu jak tezke je vyfotit mimi a jets eobracene na zadickach :roll: :wink: :D
Vrátit se na “Březost a odchov mladých”