Klaustrofobik?
Klaustrofobik?
Môj činčilko má problém spať v búdke... zostavovali sme ju tak, aby sa dala otvárať, takže mala odnímateľnú strechu. Moja potvora to však objavila a vždy skôr ako si ľahol do svojho bydielka, tú strechu jednoducho zhodil. Teraz som t vyriešila tak, že som búdku otočila hore nohami... ibaže teraz mi v nej odmieta spať :-/ Je možné, že by bol klaustrofobik alebo niečo také? :D
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava, SR
- Kontaktovat uživatele:
Moja potvorka nechce vobec spat v domceku. Radsej si zalezie do siporexu a tam chrni.....asi zalezi na cincilke :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Havířov
- Kontaktovat uživatele:
U nás to bylo to samé. Měl budku s odnímatelnou střechou a do té pokud tam byla střecha nevlezl, časem si ale zvykl a normálně v ní spal. Tedy aspon dokud ji nerozhryzal a nerozpadla se a museli jsme mu dělat novou. Novou jsme udělali ale jen takovou, že jsme zbyli tři desky k sobě a udělali jsme jim jen takové učko a to jsme přirazili ke stěně klece. Vypadá to asi takhle nějak, ale je už dost ohryzaná a je z více desek. Máme jich více. Tam se schovávají rádi. Hlavně když chcou mít klid.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Lázně Bělohrad nebo Mostek (TU)
- Kontaktovat uživatele:
Já bych se bála těch hřebíků, co vidím. Nemůže se jim něco stát?
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Kladno
Moje činčilky si vždycky vyráběli z domečku ještě jeden východ, asi únikovej. Pak už tam spali spokojeně :-) Možná instinkt :-)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Havířov
- Kontaktovat uživatele:
neprodejny vzorek napsal:Já bych se bála těch hřebíků, co vidím. Nemůže se jim něco stát?
To je pravda. Byli to šroubky, které se vždycky zašroubovaly tak, že nelezly ven, ale to už bylo hodně ohryzané. Jen jsem chtěla ukázat jak jsou dané dokupy. Takhle to není tak uzavřené a činči tam rádi chodí.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
Moje myšiska taky upřednostňují poličky nebo střechy chaloupek. Uvnitř bývají pouze maminy s mimčama. Z chalup nemají takový přehled :lol: . Navíc si z domečků dělají ohryzávadla :D . A někteří si chalupy otáčeli na střechu, jinak ji nesnesli :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Prostějov
Můj "prvorozený" :D...ten v domečku spinká rád :)
A můj "nový" miláček spinká pod poličkou :wink: :lol:
A můj "nový" miláček spinká pod poličkou :wink: :lol:
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
- Kontaktovat uživatele:
Naši když maj domečky,tak v nich spinkaj všichni.I když je postupně zpracovávaj na třísky.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
U nás se spí jenom v domečku, akorát je z něj po nájezdu hlodavců spíš altánek :twisted: .