Reklama
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Želetava, Bítovánky
- Kontaktovat uživatele:
Reklama
Ahojte xD poslední tejdny mě dostává reklama na xxxLutz xD sem z ni fakt na nervy xD ale nahodou sem na netu našla německou verzi tak si myslim že mužem bvejt ješt rádi že máme co máme xD koukněte sami :D obě stojí za to xD
http://www.youtube.com/watch?v=bp_qxw11vT8
http://www.youtube.com/watch?v=A2uTQwob ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=bp_qxw11vT8
http://www.youtube.com/watch?v=A2uTQwob ... re=related
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava!!!
jj, ta reklama mě uplně nervuje:D ale chudaci němci toto...na facebooku je skupina proti té reklamě :D
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
To je dost dobře udělaná reklama a reklamní agentura si může gratulovat. Je jedno, jestli se reklama líbí, nebo jí lidé nenávidí. Dobrá reklama je taková, která upoutá a všichni okamžitě vědí, se kterou značkou je spojena.
Já jsem z té reklamy byla hotová jen prvních několik dní, teď jí úspěšně ignoruju. Ale nejhorší je ta zrzka, ta zpívá tak falešně, že kdybych se já takhle předvedla v televizi, zalezla bych do jeskyně a nevylezla bych příštích několik let, aby si na mě lidi neukazovali.
Já jsem z té reklamy byla hotová jen prvních několik dní, teď jí úspěšně ignoruju. Ale nejhorší je ta zrzka, ta zpívá tak falešně, že kdybych se já takhle předvedla v televizi, zalezla bych do jeskyně a nevylezla bych příštích několik let, aby si na mě lidi neukazovali.
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
souhlasím s terezkou, je to dobrý reklamní tah :-) Si vemte kolik lidi si o té reklamě povída :-) Jinak, když vás ta reklama štve, tak stačí jen přepnout na jiný program :-)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Kraslice-Karlovarsko
- Kontaktovat uživatele:
A naši děti už mi jí taky zpívají :lol: :lol: :lol: :lol: ,hlavně dvouletá Andulka ](*,) ](*,)
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
To je nejhorší, je to chytlavé, děti to pak papouškují doma a už se toho nezbavíte :lol: . Naštěstí je to pro mě natolik z ruky, že se tam nepůjdu ani podívat, ale mít to blíž, určitě tam nakouknu. Ne kvůli reklamě, ale proto, že cokoliv je lepší než Ikea :).
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
A co mě ještě drtí, tak to je série nic neříkajících reklam na Lidl.
Žádný zboží, žádný akce, jen nějací lidé, holka na bruslích, tulák v autobuse s ženskýma v lidových krojích. Hudba úchylná, to už je fakt lepší XXXLutz ta ta ta ta :-D. Nehledě na to, že mi Lidl jako obchod nevyhobuje, neseženu tam nivu a podobné nezbytné potraviny českých značek, asi rok jsem tam byla nucená nakupovat a nakonec ho zavřeli v den spuštění této reklamní kampaně, tak jsme ještě naštvaný navíc kvůli tomu, že už vůbec nemáme kam chodit nakupovat potraviny.
Žádný zboží, žádný akce, jen nějací lidé, holka na bruslích, tulák v autobuse s ženskýma v lidových krojích. Hudba úchylná, to už je fakt lepší XXXLutz ta ta ta ta :-D. Nehledě na to, že mi Lidl jako obchod nevyhobuje, neseženu tam nivu a podobné nezbytné potraviny českých značek, asi rok jsem tam byla nucená nakupovat a nakonec ho zavřeli v den spuštění této reklamní kampaně, tak jsme ještě naštvaný navíc kvůli tomu, že už vůbec nemáme kam chodit nakupovat potraviny.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
reklamu na XXXLutz jsem viděla jednou - myslela jsem, že to je nějaký vtip... :roll: je mi této reklamy trapně a zajímalo by mě, za kolik ty lidi ukecali, aby v takovéhle trapárně účinkovali - ale aspoň se o tom mluví, to je (chtěný) fakt
když se mi vyjímečně "podaří" na tuhle reklamu natrefit znovu, hned přepínám nebo aspoň vypínám zvuk :?
jinak Lidl mám celkem ráda, mají tam výborné mléčné výrobky a sýry (nivu nemusím, ta mi nechybí) a skvělou, nepřesolenou!!! bryndzu :) te´d nám Lidl staví v Bystrci, už se těším, až do něj nebudu muset zajíždět přes půl města
když se mi vyjímečně "podaří" na tuhle reklamu natrefit znovu, hned přepínám nebo aspoň vypínám zvuk :?
jinak Lidl mám celkem ráda, mají tam výborné mléčné výrobky a sýry (nivu nemusím, ta mi nechybí) a skvělou, nepřesolenou!!! bryndzu :) te´d nám Lidl staví v Bystrci, už se těším, až do něj nebudu muset zajíždět přes půl města
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je dobrý,už mě ta naše reklama tak neštve :D
Hlavně ať nevymyslí něco takového :D :D
Hlavně ať nevymyslí něco takového :D :D
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Lidl je dobrý jako doplněk normálního sortimentu, ale být odkázaná pouze na Lidl je strašný. Jinak je potřeba někde splašit auto a nakoupit na celý týden, ale tento způsob nákupu nemám ráda. Nesnáším nakupování! :evil:
Když jsem zhlédla ty rakouské reklamy, tak si říkám, co nás čeká příště. Tyto spoty jsou pro příležitost otevření, co teprv, až budou propagovat nějaké akce :lol: .
Když jsem zhlédla ty rakouské reklamy, tak si říkám, co nás čeká příště. Tyto spoty jsou pro příležitost otevření, co teprv, až budou propagovat nějaké akce :lol: .
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
- Kontaktovat uživatele:
Tak to se pak máme na co těšit :D
Některé reklamy jsou opravdu na hlavu,občas si říkám kdo tohle mohl vymyslet. :(
Některé reklamy jsou opravdu na hlavu,občas si říkám kdo tohle mohl vymyslet. :(
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
tý jo, jsem z jiné planety, to je fakt reklama? Asi jo jinak byste to sem nepsali... Ještě, že jsem neměla pár dní možnost se dívat na televizi
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Další reklama, co mě zvedá ze židle, tak to je teď ta masivní kampaň České pojišťovny na povinné ručení. Tak dementní reklamu/y jsem dlouho neviděla. Kdybych chtěla změnit pojišťovnu a náhodou uvažovala nad ČP, jako že jsem před 2 měsíci vybírala pojišťovnu pro povinné ručení, tak na základě téhle stupidity bych ČP nezvolila.
(Ostatně díky bohu, neb kroupy mi způsobily na autě totální škodu a konkurenční pojišťovna mi v rámci živelního pojištění v ceně vyplatila úplně celou částku)
(Ostatně díky bohu, neb kroupy mi způsobily na autě totální škodu a konkurenční pojišťovna mi v rámci živelního pojištění v ceně vyplatila úplně celou částku)