plyšáček
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: západočeský kraj - Rokycany
- Kontaktovat uživatele:
plyšáček
ahoj všichni, tak mám doma konečně velikou klec pro činču a koukala jsem teď na galerii, protože ji stále dovybavuji a zaujala mě plyšová zvířátka v klecích. To ji tam může mít činča stále a nevadí ji, myslím jako na ohryzávání a tak??? ozvěte se, kdo chováte i plyšová zvířátka :lol: :D díky
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
To záleží na činčilce, bylo to tady už někde řešené. :lol:
Našim miláčkům nevadí, dokonce na něm spí. Nejlepší to bylo když jsme měli jen jednoho, to se od plyšáka nehnul. :D
Našim miláčkům nevadí, dokonce na něm spí. Nejlepší to bylo když jsme měli jen jednoho, to se od plyšáka nehnul. :D
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Žatec (Ústecký kraj)
- Kontaktovat uživatele:
náš Terry taky spí na plyšákovi - bez něj ani ránu.... :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
no tak to je bezva, já mu ho tam zkusim dát - něco malého, aby měl kamaráda. Na matroši asi nezáleží, tak uvídíme, jestli to projde... Pořád přemýšlím, jak mu klícku zvelebit, takže díky. 8)
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
oni nemaji ten material na kousani radi.proti vetsinou nekousou ani houpacky :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
tak to mám radost, chystám se i na tu houpačku!!
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nejlepší matroš je flees nebo plyš. Ten nekoušou. :wink:
to můžu potvrdit ;-) a s plyšákem samtam spí všichni, i když nejvíce Skipi ten na něj je nejzvyklejší, byl to jeho první kamarád :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
a je teda lepší mu ho dát přímo do domečku??? Zatím ho má na poličce (2 dny) a nevím, zřejmě se o něj zajímá, protože už skončil i na dně klece... Taky jsem mu doma vyrobila houpačku, takovou krááásnou modrou, ale ještě do ní nevlezl, tak snad to pochopí :wink: :roll:
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Sekyrkova napsal:a je teda lepší mu ho dát přímo do domečku??? Zatím ho má na poličce (2 dny) a nevím, zřejmě se o něj zajímá, protože už skončil i na dně klece... Taky jsem mu doma vyrobila houpačku, takovou krááásnou modrou, ale ještě do ní nevlezl, tak snad to pochopí :wink: :roll:
Do houpačky ho zkus napoprvé dát ty, my jsme to tak udělali a není problém. Plyšáka má na poličce, ale u nás je to zase "polička" přes celý vrch klece :lol:
tak jo, to mě nenapadlo :oops: - díky za radu
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Teď jsem psala já - zapomněla jsem se přihlásit...
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
:wink:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
U nás je plyšák na vedlejší koleji. Jak by napsal básník:
K čemu je nám plyšáček, když jsme pěknej páreček. :lol:

K čemu je nám plyšáček, když jsme pěknej páreček. :lol:

-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
tak my jsme asi s plyšáčkem neuspěli :cry: Denda dělá, že ho nezná a už 2x skonči na dně, tak ho asi dám pryč...
no každému se člověk zavděčit nemůže, ale třeba u nás taky někdy končí na dně ale někdy se kolem něj všichni semknou a hezky spí :d
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem Dendovi vyměnila plyšovýho králíka za většího hnědýho méďu, který je víc ležící a k němu má Denda důvěru větší, protože si na něj může i sednout!!!! :lol: :lol: :lol:
A nečůrají na ty plyšáky???
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
já myslím, že ne. Králíka tam měl 3 dny, trošičku smrděl, ale kontrolovala jsem to a žádné mokro ani vlhko... Teď jsem mu dala novýho, tak snad ho to nenapadne. :shock: Spíš ho podezřívám, že chodí čůrat do ručníku, který má přes poličku. Mimochodem, ten ho děsně baví, protože s ním zápasí!!!! :wink: (ale jinak ho nehryže)
Sekyrkova napsal:já myslím, že ne. Králíka tam měl 3 dny, trošičku smrděl, ale kontrolovala jsem to a žádné mokro ani vlhko... Teď jsem mu dala novýho, tak snad ho to nenapadne. :shock: Spíš ho podezřívám, že chodí čůrat do ručníku, který má přes poličku. Mimochodem, ten ho děsně baví, protože s ním zápasí!!!! :wink: (ale jinak ho nehryže)
:lol: :lol: :lol: :lol: