Rýma

Je vaše činčila nemocná? Hledáte správného veterináře?

Fórum je deaktivované. Toto je pouze archív. Dotazy pokládejte zde.

minlub
MODERÁTOR
MODERÁTOR
Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
Kontaktovat uživatele:

Re: Rýma

Příspěvekod minlub » Pá Pro 20, 2013 7:17

Je mi to moc líto. Určitě se rozhodně dobře, myslím na vás.

Disable adblock

jasmin
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel

Příspěvekod jasmin » Ne Pro 22, 2013 23:52

Asi uz je pozde, ale kdybyste prece jen mohli a chteli, jedte s ni do Brna na Palackeho Univerzitu.Tam problem poznaji ihned, jsou tam machri a maji i veskere potrebne nejnovejsi pristroje, udelaji automaticky potrebna vysetreni a jako samozrejmost i rentgen celisti, ne se jen podivat na zuby.Na rentgenu se pozna vice, hlavne, pokud by slo o koreny.A podle popisu by se o tohohle mohlo jednat.Aspon bys vedela poradne diagnosu a pokud by to slo, pokusili by se ji pomoci.Pokud ne, nedalo by se nic delat, kdyz by to uz bylo hodne rozrostle vsude.

Myrrha1
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Místo/Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Myrrha1 » Po Pro 23, 2013 0:22

Jasmin ... to je právě to, tam jsem byli. Jsme z Brna. Byli jsem tam i Myšákem asi před rokem na sterilizaci. To jsem byli objednaní přímo k Jeklovi a všechno proběhlo úžasně... Teď jsme tam jeli v to úterý akutně a byl tam prostě doktor, který tam byl... nechce se mi to už rozmazávat, protože mi je z toho dost mizerně. Když by nám hned v to úterý dal antibiotika, tak se to nemuselo stát... Nepochopila jsem, že do karty jí napsal, že jsou to zuby a nám řekl něco jiného. Až když jsme tam volali, že to už není normální, tak nějaká doktorka se podívala do té karty a řekla nám to a my tam hned jeli a oni si ji tam nechali. Bylo už ale pozdě :(( V pátek jsem tam volala a protože se to nelepšilo a jen se trápila, přistoupili jsem na eutanazii a Barunku jsem pak ještě ten den pohřbili s jejím plyšáčkem u mých rodičů na zahradě...

Lenca
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Plzeň

Příspěvekod Lenca » Po Pro 23, 2013 12:34

To je mi moc líto, že to takhle dopadlo :( Teď už jí je dobře.Držte se.

Disable adblock

jasmin
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel

Příspěvekod jasmin » Stř Pro 25, 2013 13:27

Tak to me moc mrzi, nemam slov.A tohle ze se stalo na te nejvyhlasenejsi klinice?Asi nemuzes napsat, ktery doktor to byl, bylo by to dobre.
Kazdopadne je to cele divne a strasne a jeste navic smula, ze tam nebyl Jekl, nebo Hauptman, ja osobne bych k nikomu jinemu, kdyz uz by bylo treba nesla, ale chapu, ze ve vasem pripade to bylo akutni a potreba resit ihned.Ale i tak bych trvala na tom, ze chci pouze tyto dva lekare byt vami.Uz se ale neda nic delat, bylo mi to jasne hned, ze pujde spise o problem korenu, ktere prorustaly uz az do dutin a pokud to tak bylo, tak stejne nebyla sance, s tim se neda delat nic, pokud je to uz v pokrocilem stadiu.Zuby tam mohly uz byt take spatne,Kdyby to byla ryma, tak by to chytly i ty dalsi cincilky od ni a pokud jsou cincilky doma v teple a ne v pruvanu, tak tohle ani nehrozi.
Mrzi me to, opravdu, ale ted uz ji je lepe, asi by to bylo zbytecne trapeni a tady by antibiotika ani nepomohla, lepe receno, problem nevyresila

Myrrha1
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Místo/Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Myrrha1 » Stř Pro 25, 2013 23:08

Tak teď jsem z toho ještě zmatenější, protože ten lékař (v úterý), byl právě Hauptman :( to fakt nechápu :( .... asi to tak mělo být.... :cry:

jasmin
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel

Příspěvekod jasmin » Čt Pro 26, 2013 12:16

Tak z toho jsem zmatena take.Nevim, maji byt oba dva pres cincily vynikajici, ale nekde jsem cetla pred lety, ze pres zuby je prave Jekl hlavne a Hauptman spise srdcar, ale nevim to.Tohle by museli objasnit spise lidi z Brna, nebo ti, kteri tam jezsi pravidelne s urcitymi problemy.Jekl je ale hodne vyhledavany, ale pochybuju, ze by ten druhy nepoznal ten problem,opravdu tomu vubec nerozumim.To by fakt museli napsat tady lidi, kteri byli a maji zkusenosti s obema lekari

Wulfina
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Okr. Beroun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wulfina » Čt Pro 26, 2013 16:14

To je mi líto...
Nicméně, kdyby co by nech plavat...
Veterinář vždy dělá všechno pro to, aby zvířeti pomohl, u zvířat je to o to horší, že neumí mluvit a těžko nám řeknou, co je kde bolí...
A prostě někdy se stane, že zvíře svůj boj vzdá dříve, než se najde příčina jeho bolení...
Držte se! :*

Disable adblock

Vrátit se na “Nemoci a potíže”