Pravděpodobně je Lojzina v tom
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava - Nová Bělá
- Kontaktovat uživatele:
Pravděpodobně je Lojzina v tom
Lojzina je sice malého vzrůstu a vážila kolem 335g, ale asi před pár dny jsem se zadívala na Lojzinu a zdálo se, že se zakulacuje. 30.6. jsem jí vážila a měla kolem 390g, vážila jsem jí pak teďkom v sobotu a měla 419g. Takže to vypadá, že budou malé činčilátka :D :D :D :D :D
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
Gratuluju, ale myslim, že moc velký důvod k radosti nemáš. Bohužel, takhle mala činčila ti může umřit....je příliš mala na to, aby měla miminka. Správně by měla mit 500g když poprvé zabřezne. Přeju odně štěsti, aby byla v pořádku
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Želetava, Bítovánky
- Kontaktovat uživatele:
No nevim, ale ja bych se musela stydět, dat takhle malou činčilku do chovu. Je to stejný, jako kdyby si ji vyhodila z okna a čekala jestli přežije a nebo ne.... :evil:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
ona už asi ani nevyroste ne? Když je ji skoro rok... Tak malé činčilky by se neměly množit.
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
jestli je ji skoro rok a važi 335g normálně je to na mazlíka ne do chovu! :evil:
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Problém je v tom, že žere normálně, je zdravá, veselá připadá mi, že jí nic nechybí, ale nevím proč nedorostla do takové váhy. Standartka , kterou mám u segry taky nebyla moc velká a normálně porodila v únoru a je zdravá. Budu doufat, že se nic nestane
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
doufej........ ale je to nezodpovědny
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jeden chovatel od kterého jsem kdysi kupovala samce mi řekl, že je to jako u lidí, jeden je velký, druhý je malý, že všichni nemůžou vypadat stejně
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Sandra napsal:Problém je v tom, že žere normálně, je zdravá, veselá připadá mi, že jí nic nechybí, ale nevím proč nedorostla do takové váhy. Standartka , kterou mám u segry taky nebyla moc velká a normálně porodila v únoru a je zdravá. Budu doufat, že se nic nestane
tak se ti asi sekla ale je na to moc malá je to hazardování ze zdravím zvířete nejde o to ze je zdrava nebo ne ale je malá takže se ji bude každopádně co??? no samozřejmně hůř roddit musiš jen doufat že bude samička v pořádku
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Sandra napsal:Jeden chovatel od kterého jsem kdysi kupovala samce mi řekl, že je to jako u lidí, jeden je velký, druhý je malý, že všichni nemůžou vypadat stejně
ale rozdíl je ten, že žena když je těhotna, tak chodi na pravidelné kontroly a když doktor vidi, že je něco v nepořádku, mimino je velke, děloha mala, tak de žena na císaře.....ale jak tohle chceš udělat u činčily?
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Zlín
- Kontaktovat uživatele:
A jak je velký táta? Jestli je taky malý, tak máš aspoň větší pravděpodobnost, že budou mimča malá a že to samička líp zvládne.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Sandro jestli ti můžu poradit tak asi v 3. měsíci ji vem na veterinu na sono... Já kvůli velkému mimču přišla o Barču, kdybych tenkrát nedala na to, že je veselá a zdravá a v pohodě, tak doktor mohl zavčas zjistit,že mičmo je velké a mohl by něco udělat...
M.
M.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Špindlerův Mlýn, Bedřichov 36, 543 51
malá standartka
taky mi moje standartka moc nevyrostla, ale protože mám singly neřešila jsem to. Radši ať je pod dohledem bobeček maličký a budu držet palce aby všechno dobře dopadlo. Co je malé - to je milé / já mám taky 158 cm a určitě jestli porostu, tak do země/ :lol: :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: malá standartka
Jitka Řeháková napsal:taky mi moje standartka moc nevyrostla, ale protože mám singly neřešila jsem to. Radši ať je pod dohledem bobeček maličký a budu držet palce aby všechno dobře dopadlo. Co je malé - to je milé / já mám taky 158 cm a určitě jestli porostu, tak do země/ :lol: :lol:
o tohle tady ale vubec nejde jde o to že 335g je na porod malo a muze uhynout samice a mláďata se budou pravděpodobně rodit neživotná činčilku bych rozhodně nesrovnávala s člověkem
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dneska ráno nám Lojzinka porodila 2 krásné mikrošky, jeden je po tatínkovi violet a druhý je bílý s fialovými flekami, později dám foto do galerie, dneska jsem to nestihla
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
super, gratuluju
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Špindlerův Mlýn, Bedřichov 36, 543 51
Lojzinka
Holka šikovná, sleduji toto téma a moc jsem se modlila, pohlaď ji za mě a mimča taky. To se mi obrovsky ulevilo :lol: GRATULUJI VŠEM :lol: věřím, že jste měli nahnáno po všech diskuzích :wink: tak ještě jednou, ať je vše v nejlepším pořádku :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Gratuluju k mimískům. Jsem ráda, že to Lojzinka zvládla. Na fotky jsem se už taky dívala a jsou oba nádherní. :D
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Akorát nevím, nemá ten bílý kromě violet fleků i standardní pásek? :-k (P.S. V tomhle zas až takový odborník nejsem)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hodonín
- Kontaktovat uživatele:
kde najdu ty fotecky chtela bych se podivat :D jo taktez gratruluji
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Fotky jsou pod sandy ve fotogalerii. Taky mi připadá, že má pásek po standartovi, ale Lojzininy rodiče jsou, otec violetek a matka je bílá.
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
asi sem blba ale nevim v jake fotogalerii
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Plzeň
- Kontaktovat uživatele:
http://fotogalerie.cincila.com/thumbnai ... album=1108 :wink: :wink: :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dekuji
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
Ja se taky přidávám ke gratulacím a přeju do života všechno nej :wink: .
Vrátit se na “Březost a odchov mladých”