Krmení Witte Molen

Zde se můžete ptát a radit o tom, co činčila smí či nesmí jíst.

Fórum je deaktivované. Toto je pouze archív. Dotazy pokládejte zde.

Dáváte činčilkám krmení Witte Molen?

Ano, dávám
17
23%
Ne, nedávám
11
15%
Nezkoušel/a jsem to
46
62%

Celkový počet hlasů: 74

LUCIA
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Bratislava, SR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod LUCIA » Po Led 28, 2008 14:34

STYRO napsal:WM se dokonce objevilo i na Slovensku :shock: , sice jenom pro morčata, ale prý by šlo dovézt i pro činčily. Smůla je, že ty moje ho po slibném začátku začínají ignorovat... :evil:

A to mas odkial? To je velmi zaujimava informacia...

Disable adblock

čaky
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel

Příspěvekod čaky » Po Led 28, 2008 14:53

chodim do obou,ale zradlo pro cincily kupuju jen v tom vetsim,v tom mensim maji taky granule ale pytlik neni popsany a neni tam psany slozeni,tak to radsi neriskuju,ale je pravda,ze tam maji spoustu veci levnejsich,chodim tam kupovat veci pro psa :wink: jeste je jeden zverimex na vinohradech,ale tam moc casto nechodim je to uprostred sidliste v takove hnede budce :wink:

Radka.o
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Olomouc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Radka.o » Po Led 28, 2008 14:56

čaky napsal:moji zrouti maji uplne nejradsi granule tukan,ale witte molen country taky neodolaji,micham jim je pul na pul a v misce nikdy nezbyde ani granulka :wink: je to sice rozdilna cena,za tukan platim 15kc za 500g,ale zase vim,ze witte molen jsou kvalitni.shanela jsem je porad v celem Brne a pak se stacilo jen zminit u nas na Vinohradech a majitel zverimexu je pro me hned obednal. :wink: :lol:
tak to máš dobrý já to scháněla po celý Olomouci (i když se snažili je objednat nakonec z toho sešlo) a net přestal být taky spolehlivý, tak mi nakonec nezbylo nic jiného než ukecat známého který byl služebně v Pardubicích, aby to zpět do OL vzal "zkatkou" přes Chrudim a přímo u dovozce mi raději koupil celý pytel písku i granulý + k tomu pár pytlíků orig. WM Country 800g:-) ty barevný berou dokonce z ruky jako pamlsek:lol:stačí zašustit šáčkem a myšouni jsou v pozoru u krmítka! :lol: i když část granulí pošlu dál, to by nezvládli, i když rozmlsanci už nechtějí nic jiného než WM. Zkoušela jsem jim k tomu přimíchat Apetit i Tukan a v kleci měli leteckej den :evil:

Equiska
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Místo/Bydliště: Nový Jičín

Příspěvekod Equiska » Po Led 28, 2008 14:59

Vím, že pořád otravuju, ale můžu se zeptat, zda je WM zdravější či vhodnější pro činčily než Apetit?? :wink: Chtěla bych WM vyzkoušet.. kolik účtuje obchod www.cerberus.cz poštovné?? děkuji za odpovědi.. :wink:

Disable adblock

LUCIA
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod LUCIA » Po Led 28, 2008 15:00

Radka.o napsal:
čaky napsal:moji zrouti maji uplne nejradsi granule tukan,ale witte molen country taky neodolaji,micham jim je pul na pul a v misce nikdy nezbyde ani granulka :wink: je to sice rozdilna cena,za tukan platim 15kc za 500g,ale zase vim,ze witte molen jsou kvalitni.shanela jsem je porad v celem Brne a pak se stacilo jen zminit u nas na Vinohradech a majitel zverimexu je pro me hned obednal. :wink: :lol:
tak to máš dobrý já to scháněla po celý Olomouci (i když se snažili je objednat nakonec z toho sešlo) a net přestal být taky spolehlivý, tak mi nakonec nezbylo nic jiného než ukecat známého který byl služebně v Pardubicích, aby to zpět do OL vzal "zkatkou" přes Chrudim a přímo u dovozce mi raději koupil celý pytel písku i granulý + k tomu pár pytlíků orig. WM Country 800g:-) ty barevný berou dokonce z ruky jako pamlsek:lol:stačí zašustit šáčkem a myšouni jsou v pozoru u krmítka! :lol: i když část granulí pošlu dál, to by nezvládli, i když rozmlsanci už nechtějí nic jiného než WM. Zkoušela jsem jim k tomu přimíchat Apetit i Tukan a v kleci měli leteckej den :evil:

Sa im nedivim,ze ine nechcu...su to dobre granulky aj mojmu chutia... :D

Radka.o
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Radka.o » Po Led 28, 2008 15:03

LUCIA napsal:
Radka.o napsal:

Sa im nedivim,ze ine nechcu...su to dobre granulky aj mojmu chutia... :D
já se nedivím jen jsem si je rozmazlila a nic jiného už nechcou a když vypadnou dodávky tak mám trochu problém aby umřeli potvoráci hlady.... je pravda že i několik dní rozdělaný sáček opravdu voní, narozdíl od toho apetitu nebo tukana co jsem koupila jako nouzovku....

Radka.o
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Radka.o » Po Led 28, 2008 15:05

Equiska napsal:Vím, že pořád otravuju, ale můžu se zeptat, zda je WM zdravější či vhodnější pro činčily než Apetit?? :wink: Chtěla bych WM vyzkoušet.. kolik účtuje obchod www.cerberus.cz poštovné?? děkuji za odpovědi.. :wink:
poštovný podle starýho ceníku bylo celkem rozumný, loni jsem tam objednávala, jenže už od listopadu jsem právě řešila objednávku.... a od ledna už je to bez odezvy.....

Equiska
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel

Příspěvekod Equiska » Po Led 28, 2008 15:09

poštovný podle starýho ceníku bylo celkem rozumný, loni jsem tam objednávala, jenže už od listopadu jsem právě řešila objednávku.... a od ledna už je to bez odezvy.....

aha.. :? zkusím pohledat ještě na jiných webech.. a myslíš, že je teda kvalitnější než Apetit?? :wink:

Radka.o
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Radka.o » Po Led 28, 2008 15:30

Equiska napsal:

aha.. :? zkusím pohledat ještě na jiných webech.. a myslíš, že je teda kvalitnější než Apetit?? :wink:
dle mého názoru a zkušeností ano

Lena
Nový uživatel

Příspěvekod Lena » Po Led 28, 2008 18:23

Taky jsem si objednávala začátkem prosince granulky pro myšáky v Cerberusu,po měsíci jsem urgovala objednávku a do dneška granule nemám. Na uvedený telefon není možné se dovolat, je tam pouze hlasová schránka. Jsem z toho silně rozčarovaná, protože jsem s granulemi počítala a paní se vůbec neozvala. Připadá mě to velice neseriozní jednání. :evil:

Radka.o
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Radka.o » Po Led 28, 2008 22:54

tak jsem pátrala na netu a WM mají i zde: http://www.i-zverimex.cz/wittemolen-cou ... d72d4feefc = Pardubice; http://www.bobikashop.cz/index.php?main ... cts_id=554 = Brno, Palackého; http://www.ekram.cz/index.php?main_page ... ts_id=1769 = Přelouč; http://www.daspapanicko.cz/Hlodavci/WIT ... ily-ID2292 = Praha9; ale s žádným z těchto obchodů nemám zkušenost... pokud by někdo potřeboval tak mohu prodat nějaký to kylo pelet od WM za 40,-/kg

Lena
Nový uživatel

Příspěvekod Lena » Út Led 29, 2008 9:58

Děkuji za tip! V eshopu bobikashop.cz už mám objednávku, mají tam uvedeno: expedice 3 dny, tak jsem zvědavá, jestli granulky dorazí. :)

sbeb
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Trenčianske Teplice

Příspěvekod sbeb » Út Led 29, 2008 14:50

STYRO napsal:Myslím že tady začínáme mít chaos ve Witte Molen granulích a písku. Nebo některé činče žerou písek a jiné se koupou v granulích :roll: ?

xixixi ... tak moje cincilky ten WM piesok ozaj zrali :shock: ... az som ich z vane musela vyhnat lebo som sa bala aby im nebolo zle :?

Equiska
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel

Příspěvekod Equiska » Út Led 29, 2008 14:53

toto krmivo jsem našla ještě na této adrese, cena je ale vyšší (61,- kč)
http://minishop.kralici.cz/p127-wittemolen-cincila.aspx :wink:

Host

Příspěvekod Host » Stř Led 30, 2008 1:07

Radka.o napsal:tak jsem pátrala na netu a WM mají i zde: http://www.i-zverimex.cz/wittemolen-cou ... d72d4feefc = Pardubice; http://www.bobikashop.cz/index.php?main ... cts_id=554 = Brno, Palackého; http://www.ekram.cz/index.php?main_page ... ts_id=1769 = Přelouč; http://www.daspapanicko.cz/Hlodavci/WIT ... ily-ID2292 = Praha9; ale s žádným z těchto obchodů nemám zkušenost... pokud by někdo potřeboval tak mohu prodat nějaký to kylo pelet od WM za 40,-/kg

Připravuji stránky http://www.i-zverimex.cz takže jenom několik poznámek k tomuto e-shopu, které by mohly být užitečné.
Zkušenost si ale samozřejmě musíte udělat sami. Věřím, že bude více než dobrá!

:arrow: Provozovatel e-shopu i-zverimex.cz
Firma DOMI v.o.s. je na trhu od roku 1995. Provozuje velkoobchodní prodej, maloobchodní prodej v kamenných prodejnách a od letošního roku také internetový prodej. Předmětem obchodu jsou chovatelské potřeby a krmiva pro zvířata.

:arrow: Doručení zboží
Výrobky objednané přes e-shop je možné obdržet
- zásílkovou službou (pošta, DPD, viz. Platba a dodání)
- osobním odběrem
- rozvozem. Objednávky nad 1.000,- Kč se rozváží i drobným chovatelům v Pardubicích, Hradci Králové a Chrudimi ZDARMA.

:arrow: Velkoobchodní sklad
Firma provozuje i maloobchodní prodej (kamenné prodejny), ale pro osobní odběr objednaného zboží z e-shopu využívejte, prosím, vždy velkoobchodního skladu v Pardubicích-Rosicích
Pracovní doba velkoobchodního skladu je PO-PÁ 7:00-15:00 (není-li na webu uvedeno jinak)

:idea: Volejte
Kdykoliv, když potřebujete radu nebo informaci o zboží nebo jeho dostupnosti, můžete v pracovní době volat na pevnou linku nebo na mobil velkoobchodního skladu (tel. čísla a adresa jsou uvedeny na každé stránce webu http://www.i-zverimex.cz)

:arrow: Dostupnost zboží
Drtivá většina nabízeného zboží je skladem. Pokud by byl u některého výrobku dlouhodobý problém s dodávkami od výrobce, uvádíme to zpravidla přímo v textu e-shopu.

Equiska
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel

Příspěvekod Equiska » Po Kvě 26, 2008 12:38

Opět jedna taková hloupá otázka :lol: .. Je na obalu WM Country line vyznačeno datum výroby nebo datum spotřeby.. ?? Nálepka s českým textem se mi nějak rozpila a v angličtině to tam nikde nemůžu najít :? děkuji

LUCIA
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod LUCIA » Po Kvě 26, 2008 13:00

Equiska napsal:Opět jedna taková hloupá otázka :lol: .. Je na obalu WM Country line vyznačeno datum výroby nebo datum spotřeby.. ?? Nálepka s českým textem se mi nějak rozpila a v angličtině to tam nikde nemůžu najít :? děkuji

Mas tam datum spotreby vacsinou byva na zadnej casti balenia :wink:

LUCIA
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod LUCIA » Čt Kvě 07, 2009 10:00

Nechcem zakladat novu temu.
Chcem sa vas opytat ako sa vam zhana WM u vas v CR od zaciatku tohto roku? Nie je to horsie? Nie je nejaka zmena? p. Jedlicka - Akvateraexa mava pravidelne dodavky tejto znacky? Popripade Alice ako je to u teba v Norsku ziadne zmeny?

romana
Vážený uživatel
Vážený uživatel
Místo/Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod romana » Čt Kvě 07, 2009 10:06

Objednávala jsem zrovna minulý týden a bez problémů, granule i písek došly během pár dní :)

Alice
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Oslo NORSKO!!!!!!!!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Alice » Čt Kvě 07, 2009 12:49

LUCIA napsal:Nechcem zakladat novu temu.
Chcem sa vas opytat ako sa vam zhana WM u vas v CR od zaciatku tohto roku? Nie je to horsie? Nie je nejaka zmena? p. Jedlicka - Akvateraexa mava pravidelne dodavky tejto znacky? Popripade Alice ako je to u teba v Norsku ziadne zmeny?

Ja uz 2 roky krmim s OXBOW takze zial o WM nemam prehlad :-(

Tereza V.
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Místo/Bydliště: Krupka,Ústecký kraj

Příspěvekod Tereza V. » Čt Kvě 07, 2009 23:04

Písek používáme,ale granule tu k sehnání nejsou.

koblížek
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Místo/Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod koblížek » Pá Kvě 08, 2009 8:40

Eddy baští granule WM a koupe se i ve stejnojmenném písku 8)

Disable adblock

Vrátit se na “Strava”