toto je moja Pepina ma 3,5roka.
pred mesiacom sme kupili 2mesacneho Ferdu.Toho pridam neskor
kurupirka napsal:
toto je moja Pepina ma 3,5roka.
pred mesiacom sme kupili 2mesacneho Ferdu.Toho pridam neskor
KAKTUS1010 napsal::D :D :D Fešanda :lol: :lol: :lol:
kurupirka napsal:dakujem,ale je skoda,ze ju nemam na com zvazit....asi to budem musiet poriesit... sme im teraz cistili,tak sa robili aj foto a uz su aj vo fotoalbume.
Tvoja stranka je velmi zaujimava,naozaj,o cincilkach...
kurupirka napsal:
NO a toto je maly ustrachany Ferda
Martina Tejnilová napsal:kurupirka napsal:
NO a toto je maly ustrachany Ferda
Ten vypadá taky pěkně:-) Nekoušou ti ty prkna v těch mezerách ? :-D Ja bych tam za chvili měla díru :-D:-D
kurupirka napsal:su pri sebe uz vyse mesiaca,odkedy sme si kupili Ferdu.... prvy den sa otukavali,ale teraz sa nahanaju po klietke,bere ho mozno ako mlada,lebo chudak,maju take byvanie spolu,taku budku a sotva sa tam pepina teraz vojde,nakolko jej prdel je podla nas velka,ale ona je cela velka,no a on je chudak vzdy tam vzadu..ale su milí..
Ta webka pojde,casom bude perfektna a som rada,ze su nadsenci pre cincilky
Martina Tejnilová napsal:kurupirka napsal:su pri sebe uz vyse mesiaca,odkedy sme si kupili Ferdu.... prvy den sa otukavali,ale teraz sa nahanaju po klietke,bere ho mozno ako mlada,lebo chudak,maju take byvanie spolu,taku budku a sotva sa tam pepina teraz vojde,nakolko jej prdel je podla nas velka,ale ona je cela velka,no a on je chudak vzdy tam vzadu..ale su milí..
Ta webka pojde,casom bude perfektna a som rada,ze su nadsenci pre cincilky
:-) Ono kdby se mu to nelíbilo, tak uteče:-D to ty moji se někdy tísní v jednom domku, kde se vejde myslim tak jedna :-D Rády se mačkaj :-D :-D
Nadšenců tu najdeš víc jak dost :-D
kurupirka napsal:Martina Tejnilová napsal:kurupirka napsal:NO a toto je maly ustrachany Ferda
Ten vypadá taky pěkně:-) Nekoušou ti ty prkna v těch mezerách ? :-D Ja bych tam za chvili měla díru :-D:-D
jasne....ze ano..hehe,ale to je jedno,zvykli sme si,aj na ten ramus v noci.ked to obhryzavaju.vsak je to drevo,takze obzuvaju stale...
Martina Tejnilová napsal:kurupirka napsal:Martina Tejnilová napsal:kurupirka napsal:NO a toto je maly ustrachany Ferda
jasne....ze ano..hehe,ale to je jedno,zvykli sme si,aj na ten ramus v noci.ked to obhryzavaju.vsak je to drevo,takze obzuvaju stale...
tak na tom sem si už taky zvykla. dokonce ina mlácení domkem o mříže :-D
ajtik napsal:Já jsem budku musela taky přišroubovat,protože dokázaly stěhovat celou noc. :? Teď maj zálibu nosej chleba na horní polici a tam ho pustí.Dělá to pěkný randál.Jsou to prostě šikulky. :lol: