5 l láhev
-
- Bronzový uživatel
5 l láhev
Ahoj chtěla jsem pořídit skleněnou kouli na koupání ale je drahá ..tak jsem slyšela že je ideální 5l skleněná nádoba ale nikde ji nemůžu najít nemáte nějaký typ kde by se přes internet dala sehnat
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Re: 5 l láhev
Jednodušší je zajít do potravin a koupit kyselé okurky nebo zelí v této lahvi :). Bude to stát míň peněz než poštovné.
http://www.bikos.cz/data/upload/max/768 ... -3-5kg.jpg
http://www.bikos.cz/data/upload/max/768 ... -3-5kg.jpg
-
- Nový uživatel
súhlasím z tými uhorkami :) ale v našom malom meste majú min. v troch chovproduktoch také akvária a za dobré ceny,takže určite sú nejaké dobré a lacné aj u vás,treba možno lepšie pochodiť aj susedné mesto :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Okr. Beroun
- Kontaktovat uživatele:
Od okurek je flaška dobrá, jen mě štvalo, že si z ní vyhazovali dost písku, tak jsem přešla na vyšší šuplíky ze staré lednice a je to super :)
-
- Bronzový uživatel
Poté co jsem při úklidu klece postupně porozbíjela cca tři skleněné koule :mrgreen: jsem raději přešla na malou dřevěnou bedýnku - od té doby už nic nerozbíjím, činčilky se vykoupou a ještě si zahlodají :wink:
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: HK
Koupil jsem v Ikee velkou skleněnou průhlednou mísu, celkem silné sklo, takže když se koupe, jak je zkosená ta mísa, tak se hezky po boku sklouzne a dělá otočky. Jak kdy, někdy je malinko písku venku, ale někdy, když ho nechám déle koupat a hlavně bez dozoru, tak začne vyhazovat písek ven. To je pak více písku venku, než v míse. Mísu už mám kolikátým rokem, předtím jsem měl velkou spotřebu koulí různých velikostí.