zkrat?
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bouzov
zkrat?
Ahoj pořád nad tím přemýšlím proč je Rocky taková zákeřná,né že utočí na Kikinu ale i na ostatní(zvířata).Dycky ječí,vříská prska a lítá po kleci jak šílena,když někoho jiného než ji vemu ven.Nevím jestli je to u činčil možné,ale muže mít nějaké psychické problémy?Jak ji ta dotyčná malem utopila,a jak si u nás zlomila tu nožku.Nemohlo se jí v kebulce něco pomíchat?předtím taková nebyla,snesla i myšky,osmáčky....(samozřejmě jen přes mříže :) ).Je možná nějaká terapie na psychiku?
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
Re: zkrat?
Tak terapii bych viděla v trpělivosti. Bude to chtít čas. Možná opravdu spoustu času. Ale když jsem měla narušené činčily, čas a péče to zhojily, ale nikdo je snad topit nechtěl, takže takhle špatně na tom nebyly.. :(
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
Ja myslim,ze spis se jen vzteka a zarly.v dlobe kdy byla nemocna,tak mela zvysenou peci a ted se musi zase delit:)
-
- Zlatý uživatel
Ony sou žárlivý obě div by se o mě neporaly :lol: .Asi to okopírovaly od naší jezevčice Nastěnky,též žárlivka.Jjj času to bude chtít určitě hodně :wink: .Ale už tak nekřičí když ji vemu doruk :wink: :D .
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
Tak když jsme ještě před lety měli králíka Coudyho, toužila jsem po pískomilech. Pak jsme je měli. A když jsem byla u jejich klece a Coudy byl puštěný, hned začal běhat kolem mě dokola a tvářil se ukřivděně. A to Coudy žádný mazel nebyl, a věděl velice dobře, že zrovna koukám na pískomily.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Špindlerův Mlýn, Bedřichov 36, 543 51
Jasňačka, žárlí :lol:
-
- Zlatý uživatel
Že by až tak žárlila :lol: potvora.No u Rockiny je myslím možný vše :lol: .
Vrátit se na “Nemoci a potíže”