boruvka311 napsal:My jsme poprve pribrali 170gramiku a bylo z toho jedno mimi :wink:
:lol: :lol: :lol: konečně dobrá zpráva.
... 270g tak to máme 2 miminka :lol: :lol: :lol:
boruvka311 napsal:My jsme poprve pribrali 170gramiku a bylo z toho jedno mimi :wink:
žanda napsal:gatrlace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
STYRO napsal:žanda napsal:gatrlace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kolik toho v sobě máš? :lol: :shock:
To jsem ještě neskoušel, ale musí to být sakra silné pitížanda napsal:STYRO napsal:žanda napsal:gatrlace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kolik toho v sobě máš? :lol: :shock:
jednu postel :lol:
STYRO napsal:Tak takováhle fotka se mně nepodaří, ta moje se vyvaluje jedině v budce :roll: .
žanda napsal:STYRO napsal:Tak takováhle fotka se mně nepodaří, ta moje se vyvaluje jedině v budce :roll: .
Tak ji zabav budku :wink: :lol:
STYRO napsal:žanda napsal:STYRO napsal:Tak takováhle fotka se mně nepodaří, ta moje se vyvaluje jedině v budce :roll: .
Nepomůže, v takovém případě zahajuje protestní sezení :wink: .
Martina Tejnilová napsal:STYRO napsal:žanda napsal:STYRO napsal:Tak takováhle fotka se mně nepodaří, ta moje se vyvaluje jedině v budce :roll: .
Nepomůže, v takovém případě zahajuje protestní sezení :wink: .
Tak ji nauč ,, sedni" a ,,lehni" :roll: :D :D :D
lwici napsal:
lwici napsal:Dneska 785g ???
Takhle těžkou činčilku sem teda ještě neviděla. Gratuluju k ještě nenarozeným mláďátkům a hodně zdaru při porodu.
STYRO napsal:Tak na tohle se moje Miška uraženě obrací na druhej bok :lol: . Poslední vážení ukázalo 902g 8) .
lwici napsal:STYRO napsal:Tak na tohle se moje Miška uraženě obrací na druhej bok :lol: . Poslední vážení ukázalo 902g 8) .
Myslím, že máme ještě co dohánět :lol: :lol: :lol: .
Terezka napsal:900 gramů už je slušný výsledek ;-) Tolik neměl Ferdík ani v dobách největší slávy, rekord 890 g, dneska 450-500.
Hlavně ať se myškám dobře daří!
Vrátit se na “Březost a odchov mladých”