Hrajete golf?
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Hrajete golf?
Loni jsem začala s golfem a celkem mě to pohltilo. Tak jsem se chtěla zeptat, jestli i někdo z vás hraje golf :), případně jestli se chystáte :).
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Plzeň
Re: Hrajete golf?
Celkem drahý sport :D
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bouzov
J já chtěla zkusit mini golf ale nějak sem se k tomu nedostala :D .A pak sme chodivali zbirát míčky k babičce do zahrady a ohrady s ponikama a vedle,bylo jich tam háááfo a většina jako nový a ruzně barevný.Doted mám schovaný žlutý,ružový,oranžový a bílích je víc.No když víš kam na míčky tak to tak drahý není :lol: :lol: .
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Pořizovací náklady, no :-(. Počítala jsem to a je to levnější než sportovní rybaření.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bouzov
Ještě by mohla přibýt možnost chtěl/a bych to zkusit . :D .No každý sport,koníček je drahý,auta,kůň a chov ruzných myšáku taky není zadarmo :D
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
táta od mého přítele golf hraje hodně a mají na zahradě takové to patovací hřišťátko a ještě odpaliště, tak si občas v létě s přítelem "zahrajem"...já jsem teda dost marná, ale vždycky se u toho parádně zasmějem :lol:
párkrát jsem byla taky na minigolfu a ten je taky docela zábavný. :D
a kobylatko má teda pravdu. Golf je drahý sport, ale jak si občas započítám, co vrážím do zvěřátek, tak mě z toho kolikrát omývá :mrgreen:
párkrát jsem byla taky na minigolfu a ten je taky docela zábavný. :D
a kobylatko má teda pravdu. Golf je drahý sport, ale jak si občas započítám, co vrážím do zvěřátek, tak mě z toho kolikrát omývá :mrgreen:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava!!!
Já hraji jenom minigolf :lol:
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Drahý je akorát začít, no. Pokud člověk nechce nové vybavení (jako že po jednom použití začátečníka to vypadá hůř, než hole hrané jednu sezónu), tak se dá slušně vejít do 10 tisíc. Sada holí (železa), bag, rukavice (nová :) ), nějaké míčky. Pak člověk zjistí, že potřebuje boty, oblečení, putter, dřeva, vozík atp. a už to jede :-D. O trenérovi a zkoušce ani nemluvím, to není zrovna zadarmo.
Ale jo, je to sranda, hodně se u toho nasměju, když mi to nejde. Nikdy mě golf nezajímal ani vizuálně, ani jsem to nechtěla zkusit. Jednou jsem k tomu čuchla na firemní sportovní akci a už se to se mnou vezlo. Úplně mě to pohltilo.
Takže cenově jsme někde u sjezdového lyžování. Celodenní permantka není levná, pak přezkáče, lyže, helma, brýle, oblečení ... Dávno neplatí, že golf je pro snoby.
Ale jo, je to sranda, hodně se u toho nasměju, když mi to nejde. Nikdy mě golf nezajímal ani vizuálně, ani jsem to nechtěla zkusit. Jednou jsem k tomu čuchla na firemní sportovní akci a už se to se mnou vezlo. Úplně mě to pohltilo.
Takže cenově jsme někde u sjezdového lyžování. Celodenní permantka není levná, pak přezkáče, lyže, helma, brýle, oblečení ... Dávno neplatí, že golf je pro snoby.
-
- Zlatý uživatel
jo tak v porovnani s lyžema to vyjde temeř na stejno,to je pravda..
kamaradka golf hraje a taky je nadšená, nezdá se to,ale prý z toho bolí tělo :D určitě to musi byt suprovy, ale nevim jestli by mi to šlo :D spíš ne :D
kamaradka golf hraje a taky je nadšená, nezdá se to,ale prý z toho bolí tělo :D určitě to musi byt suprovy, ale nevim jestli by mi to šlo :D spíš ne :D
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Teď jsem byla letos prvně odpalovat :-). Tak si říkám, jestli jsem to přes zimu zapomněla, nebo mi to nikdy nešlo. Každopádně legrace byla :-).
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Lenčo, za zkoušku nic nedáš :D a když ti to nepůjde, tak se aspoň zasměješ :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Okr. Beroun
- Kontaktovat uživatele:
Hrála sem aktivně 6 let zpátky, měla jsme členství v GCSO (Golf Sokolov), ale od té doby, co bydlíme u Berouna na golf čas nemám téměř vůbec... Takže golf už jen velmi velmi relaxačně...
-
- Zlatý uživatel
Wulfiny další schopnost #-o :D další odhalené tajemství :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
kolik tajemných komnat ještě máš, Wulfi? :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
:lol: jsem člověk netyšených možností...
Jinak naše rodinka jede ve Srixonu a v grafitových holích...
Tady je pár "trofejí" se kterýma se můžem pochlubit. Největší podíl na trofejích má můj tatík...
Jinak naše rodinka jede ve Srixonu a v grafitových holích...
Tady je pár "trofejí" se kterýma se můžem pochlubit. Největší podíl na trofejích má můj tatík...
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Koukala jsem na vás na stránkách ČGF :-D vás tam ale je. Doufám, že se taky dopracuju k HCP aktivního hráče :-D ten klubový vypadá blbě.
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
:D to víš, Wébříci jedou :lol: :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
tak to je teda hodně slušná sbírka :shock: super! :D
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
tý jo Wulfki nechápu...
Loni jsme po dlouhé době chtěli hrát minigolf, ale bohužel jsme měli sebou psa (pro Wulfi pejska)... Půjčili jsme si pálky, míček... Kdykoli byla snaha trefit se Lussinka přinesla míček i když byl třeba těsně u dolíku, stejně dopadl i petanque a kuličky...
Loni jsme po dlouhé době chtěli hrát minigolf, ale bohužel jsme měli sebou psa (pro Wulfi pejska)... Půjčili jsme si pálky, míček... Kdykoli byla snaha trefit se Lussinka přinesla míček i když byl třeba těsně u dolíku, stejně dopadl i petanque a kuličky...
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
pentaque miluju :-) hrajem jen jako odreagovačku třeba při grilovajdě :)
-
- Zlatý uživatel
petanque bych se chtěla naučit :) a zahrat si, vždycky mě to fascinovalo
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
:D dohromady na tom nic není, házíš koule k malý kouli :D :D a protihráčovy koule se snažíš odstrčit :lol:
-
- Nový uživatel
Také jsme začali loni koncem léta, ale celkem nás to s přítelem chytlo, tak už máme každý svoji sadu (z bazaru) a těšíme se, jak vyrazíme trénovat :-)
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
A jste členy nějakého klubu? ;-) Těším se, až se začne hrát.
Ještě potřebuju pořídit vozíček, tahat na rameni to nejde :-D a kedík nechce nosit (slíbil, že bude kedit akorát na turnajích).
Ještě potřebuju pořídit vozíček, tahat na rameni to nejde :-D a kedík nechce nosit (slíbil, že bude kedit akorát na turnajích).
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Již nee, protože na golf už nemám čas...
Byla sem člen klubu v Sokolově. :)
Byla sem člen klubu v Sokolově. :)