Chute!
Chute!
Ahojky!
Mám problém, no ne problém, ale spíš dotaz. Mám osmiměsíční činčilu Chiquitu, je to sameček a už na něj přišli chutě. Objíždí všechno, co se dá. Dokonce i nás :D . Na to, že je jinak celkem ještě neochočený...Neměli bysme ho připustit?Díky za radu!
Ahoj
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Kladno
Obávám se, že tím by se nic nevyřešilo. Činčilí kluci mají obrovský apetit a chutě bude mít stejně :wink: Možná by mohlo pomoci pořídit mu plyšáka, ale spíš to chce hlavně trpělivost. K činčilím klukům to prostě patří. Moji kluci jsou v pohodě, dají mi pokoj, protože jsou dva a obtěžují se navzájem :wink: Sice je z toho občas mírná pranice, ale mám klid :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Žatec (Ústecký kraj)
- Kontaktovat uživatele:
jojo, doporučuji plyšáka, i když stačí i starší bačkora.....
holt, chlapi jsou chlapi :lol:
holt, chlapi jsou chlapi :lol:
Re: Chute!
Michaela Pajkrtova napsal:
Ahojky!
Mám problém, no ne problém, ale spíš dotaz. Mám osmiměsíční činčilu Chiquitu, je to sameček a už na něj přišli chutě. Objíždí všechno, co se dá. Dokonce i nás :D . Na to, že je jinak celkem ještě neochočený...Neměli bysme ho připustit?Díky za radu!
Ahoj
Jů to nas teda taky ceka jo?U Matese jsem zatim nic takovyho nepozorovala.Tak to se mame na co tesit.Ach jo.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Oslo NORSKO!!!!!!!!
- Kontaktovat uživatele:
Re: Chute!
Michaela Pajkrtova napsal:
Ahojky!
Ahoj
Daj mu este na 4 mesiace do klietky macika.8 mesacna samicka je primlada na parenie.Pockaj az bude mat rok.Mlady to vydrzi, neboj sa.
Vrátit se na “Březost a odchov mladých”