Kočičí mlíčko
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Mladá Boleslav
Kočičí mlíčko
Ahojik všem činčilářům:)
Chci se zeptat koupila jsem kočičí mlíčko, viděla jsem ho v krámě a tak jsem ho vzala, vím, že činče ho můžou, náš čikoušek je krapet pohublej, myslíte, že bych mu ho mohla dát, nebo to je jenom pro mikrošky?
Diky moc za rady :)
Chci se zeptat koupila jsem kočičí mlíčko, viděla jsem ho v krámě a tak jsem ho vzala, vím, že činče ho můžou, náš čikoušek je krapet pohublej, myslíte, že bych mu ho mohla dát, nebo to je jenom pro mikrošky?
Diky moc za rady :)
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
- Kontaktovat uživatele:
No nevím,uvidíš co ještě napíšou.Vím že se s ním dokrmujou miminka,ale pro dospělí fakt netuším.Jestli je hubenej,můžeš mu na vykrmení přidat občas do granulí trochu vloček.
-
- Stříbrný uživatel
tak ja keď som dokrmovala malé tak som dala aj rodičom...z toho čo dostávali aj malinké...teda to mačacie sušené mlieko.(od Beaphar)
Ale nejak, že by sa šli potom potrhať dospelé činčilky...ani moc nie. Skôr by som ti doporučovla ako minlub ovsené vločky a ešte väčší prísun sušeného jabĺčka. Mne osobne to vždy pomohlo.
--------------------
přesunutí příspěvků do správného tématu
Ale nejak, že by sa šli potom potrhať dospelé činčilky...ani moc nie. Skôr by som ti doporučovla ako minlub ovsené vločky a ešte väčší prísun sušeného jabĺčka. Mne osobne to vždy pomohlo.
--------------------
přesunutí příspěvků do správného tématu
jenny napsal:Chtela jsem se zeptat jestly by se mohlo davat cincam tekute wiskas mliko pro kocky?
Terezka napsal:To se používá jen na dokrmování miminek po narození. Jinak asi nemá význam jim dávat mléko.
camilla napsal:abych pravdu řekla, raději na dokrmování kupuju mlíčko v prášku, než tohle Whiskas.. nedůvěřuju značkám Whiskas, Pedigree, Chappi... :wink: