pOdeStýLka =P
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: OSTRAVA
- Kontaktovat uživatele:
podestýlka
Já používám hobliny od stolaře, které před tím ale "osiju" neboli odprašním. zatím jsem problém neměla! voní dřevem, jsou čisté. Ale musí se odprašnit! nejlépe přes síto nebo přes sítko na nudle :lol:
Je to pracné, ale činčilky jsou spokojené.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Re: podestýlka
Lída napsal:Já používám hobliny od stolaře, které před tím ale "osiju" neboli odprašním. zatím jsem problém neměla! voní dřevem, jsou čisté. Ale musí se odprašnit! nejlépe přes síto nebo přes sítko na nudle :lol:
Mám teď taky od stolaře. A protože mám bratra stolaře bylo mi doporučeno hobliny desinfikovat. Jsou v nich totiž všichni možní roztoči, kteří žijí ve dřevě nebo se nacházejí venku(a my je můžeme přinést na botách). Hobliny se v stolárnách při odsávání míchají s prachem(proto se musí přesívat) a rozhodně se neošetřují jako ty v pytlících ze zverimexů. Takže je strčím do trouby... a vypaluju :lol:.
V mikrovlnce na maximum cca 3,5 minuty... pak začnou hořet :lol:. Nebo v troubě na 250 cca 10 min.
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
J apoužívám kukuřičnou drť, ale budu muset přejít na něco levnějšiho :-)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava, SR
- Kontaktovat uživatele:
Tiez pouzivame kukuricnu drt, alebo hobliny :D
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Havirov
- Kontaktovat uživatele:
Podestýlku nepoužívám.Mám holé dno,jen do misek kde chodí čůrat dávám Jonáše :D .Na tuto podestýlku si nemůžu stěžovat,je super a nezapácha.
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Vsetín
Používam taky Jonáše,je to bezvadný.Teď ho sice u nás už neseženu,ale do zverimexu chodí uplně to samý,ale jmenuje se to jinak.