Schecke napsal:V1974: Dobrý den, pane Kudělka,
víte nechci dělat nikomu problémy. Jsem s Vašimi výrobky spokojená a právě od vás jsem výrobky na naši druhou výstavu nakoupila. Musím ovšem reagovat na Váš příspěvek. Pokud vím, snažili jsme se Vaše krmivo nabízet kde jsme mohli, dokonce jsme zastiňovali sponzora s krmivy, který nám na naši první výstavu činčil v Brně poslal 10ti kilový balík krmiva a na druhou 8mi kilový aniž by za to něco vyžadoval. Tu výstavu o které mluvíte - to byla oficiální výstava myší a křečků. S činčilami jsem byla v Havlíčkově Brodě pouze já osobně se svými myslím 6ti činčilkami na ukázku. Ze ZOO mix nám poslali jednu igelitovou tašku s asi 4mi balíčky krmiva o kterém jsme nevěděli a brali jsme to jako reklamní balíčky do naší CHS, takže jsem si je ponechala a vyzkoušela. V internetovém ochodě jsem také nakoupila. Za toto po nás byl požadován banner na hlavní stranu. To nemluvím o sponzorské firmě s podestýlkami, která nám poskytla věcné ceny pro vítěze na naše dvě brněnské výstavy v hodnotě nad 10. tisíc. A také o tom, že jsem osobně na výstavě křečků žádala o sponzorství. Poprvé jsem byla odmítnuta, protože Brno je daleko. Až rok na to jsme se na výstavě křečků domluvili na emailech a darech. Bohužel nám žádný email s nabídkou ani žádný sponzorský dar z Vaší firmy nepřišel. Nemůžete čekat, že chovatelé si bez vyzkoušení krmiva budou ihned na obchodě objednávat. Co se týče emailu, v průběhu měsíců červenec - září jsme vám poslali 3 emaily s dotazem na spolupráci a ani na jeden nám nebylo odpovězeno. Rádi bychom spolupracovali, ale bez komunikace je to těžké. Na krmivo od vás co jsem na výstavu nakoupila pro vítěze se chovatelé i vyptávali odkud přišlo. Udělali jsme vám tedy reklamu i bez darů. Myslím, že z naší strany jsem nepochybili. Pokud tedy chcete nadále spolupracovat, nemáme problém se domluvit.
S pozdravem
Betty Benešová
předseda Českého činčilího klubu
Dobrý den,
díky za vyčerpávající informace, nicméně jsem si dal práci a prošel poštu. Na dva maily jsme odpověděli 11.3. a 24.3. a 6.4. mám od Vás odpověď, že vše dopadlo dobře a krmivo činčilám moc chutná. Viz. níže. Většinou jsme vše řešili prostřednictvím křeččího klubu, bude nejlépe se domluvit přímo. Kapacitně opravdu nezvládám registrovat kdo pořádá výstavu, kdo je host atd. Budu rád, kdy navážeme stálou a trvanlivou spolupráci, stejně jako máme s klubem morčat, křeččím klubem atd.
Kontakty na sebe máme, takže se nám snad podaří vše domluvit.
Mějte hezký víkend
V.K.
Dobrý den,
děkujeme za balíček, trefil jste se dobře, činčilkám velice chutnají. Výstava v HB byla velmi pěkná, rádi jsme se jí účastnili.
Zadala jsem webmasterovi přidání banneru na web.
S pozdravem
Betty Benešová
předsedkyně
Český činčilí klub
> Datum: 24.03.2012 08:54
> Předmět: Re: klub činčil
>
Dobrý den,
omlouvám se, že píši pozdě, ale jsem v jednom kole.
Slyšel jsem, že výstava v HB dopadla dobře.
Snažil jsem se každému vystovateli vytvořit balíček pro chované zvíře. Snad jsem se trefil a doufám, že krmiva budou chutnat.
V příloze posílám naše bannery a prosím o jejich zveřejnění v rámci možností na www.
Mějte hezký víkend[i][i][/i][/i]