klec

Diskuze o bydlení, venčení a klecích.

Fórum je deaktivované. Toto je pouze archív. Dotazy pokládejte zde.

Host

klec

Příspěvekod Host » So Črv 09, 2007 13:30

ahoj, potřebovala bych novou klec, ale chtěla bych nějakou vaničku z kovu, ne z plastu. Nevíte, kde se dá sehnat? Hledala jsem už na internetu, ale bezúspěšně...:-(

Disable adblock

yanka
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Liberec

Příspěvekod yanka » So Črv 09, 2007 17:57

to se bohužel moc neprodává (pokud ti nestačí pekáč:)). já jsem si nechávala dělat na zakázku z nerezu a i s prací mě to vyšlo poměrně draho, ale zase si můžu být jistá, že mě moje vany přežijí minimálně o 50let :D tak pokud máš známého nějakého klempíře nebo tak, optej se.

co se materiálu týče, už jsme to tu někde rozebírali, ale netuším, kde:) já jsem pro nerez, protože s jinak často používaným pozinkem prý bývají potíže (a neměl by se protikorozní barvou stříkat dříve než po roce od doby, kdy z něj byla vana vyrobena). vyjde to sice trochu dráž, ale myslím, že se vyplatí investovat do zaručené kvality.. :)

Host

Příspěvekod Host » Ne Črv 10, 2007 8:13

To se vyplatí určitě. Já mám pocit, že ta stará plastová se každou chvíli zozsype...

orlando
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel

Příspěvekod orlando » Stř Črc 11, 2007 21:03

Prave mi uz druha plastova vana ke kleci, opet s mensi dirkou, ale snad to prezije. Kazdopadne ji beru jako provizorni a v blizke budoucnosti hodlam dat udelat na zakazku novou. Premyslela jsem o necem z drevotrisky, s vysupovacim suplikem a na to bych dala tu kovouvou klec. Mate s tim nejake zkusenosti? Popr. nepamatujete si, jak se jmenovala ta diskuze iö tech podlazkach? Diky.

Disable adblock

martej
Vážený uživatel
Vážený uživatel
Místo/Bydliště: Liberecký kraj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martej » Stř Črc 11, 2007 21:21

S kovovou vaničkou sem teda nikde neviděla. Ale zkus třeba alumat..udělá ti na míru. Myslim, že ty ceny nejsou hrozne. http://sweb.cz/Alumat.ub/

Burýska
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel

Příspěvekod Burýska » Čt Črc 12, 2007 6:06

Obrázek
například docela dobrý :wink:

Host

Příspěvekod Host » So Črc 21, 2007 21:21

Tak už mám objednanou novou vaničku- z nerezu, takže mám snad na pár let pokoj.Teda pokud ji ten pán vyrobí:-)

lululík
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lululík » Ne Črc 22, 2007 15:51

Mi máme dno klece z plastu(viz fotogalerka) ale předchozí majitelé udělali dřevěnou ohrádku která se lehce zandavá i vandavá a nemúžou to okousat.
Kéž by se i předchozí majitelé tak pěkně starali i o stravování...(samí směsky,strašná srst a když údajně nebyli pouštěni měly problémi se zažíváním...což je asi z těch směsek....)

LUCIA
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Bratislava, SR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod LUCIA » Ne Črc 22, 2007 16:41

alumat.cz ma dobre klietky....ja uz nechcem klietku s plastovym dnom...zda sa mi to nie moc dobre....

lululík
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lululík » Ne Črc 22, 2007 17:36

LUCIA napsal:alumat.cz ma dobre klietky....ja uz nechcem klietku s plastovym dnom...zda sa mi to nie moc dobre....

Když zabráníš tomu aby to okousávaly tak je to v pořádku :wink:
ale jestli myslíš jinou vadu na plastovím dně tak promin :idea:

Petra Baková
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Místo/Bydliště: Převážně Kolín

Příspěvekod Petra Baková » Ne Črc 22, 2007 17:53

já co sem měla klec s plastovým dnem tak mi ji činčáci nekousali, protože měli v ní dostatek klacků na hlodání tak se zabavovali jinak, ale ted co mam udělanou klec ze skříně ( mamka neměla radost když sem ji dala pro činčily) tak mi zase koušou pletivo a všechno kolem co je ze dřeva, dneska sme tam dali lišty aby nepadali hobliny a už sou nakousaný.

Michaelle
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Místo/Bydliště: Havirov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Michaelle » Stř Črc 25, 2007 14:52

rampamekqak napsal:Tak už mám objednanou novou vaničku- z nerezu, takže mám snad na pár let pokoj.Teda pokud ji ten pán vyrobí:-)
Tu vanicku sis nechala delat u Alumatu?Na kolik vysla a jak je velka?Dik

Michaelle
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Michaelle » Stř Črc 25, 2007 15:07

Rozhodla jsem se ze poridim nasemu cincilakovi novou a jeste vetsi skrinovou klec.Cincilaka mame v obyvaku tak klec musi byt stejneho dreva jako nabytek(olse).A tak Vas prosim o rady a treba i fotky Vasich kleci pro inspiraci.Diky

Michaelle
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Michaelle » Stř Črc 25, 2007 15:16

LUCIA napsal:alumat.cz ma dobre klietky....ja uz nechcem klietku s plastovym dnom...zda sa mi to nie moc dobre....
Jo ma dobre klece ale jsou z hliniku(jestli sem to cetla spravne)a hlinik je jedovaty.Cetla jsem to v te knizce Cincila jako domaci zvire.

kovbojicek
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel

Příspěvekod kovbojicek » Stř Črc 25, 2007 16:06

Michaelle napsal:Rozhodla jsem se ze poridim nasemu cincilakovi novou a jeste vetsi skrinovou klec.Cincilaka mame v obyvaku tak klec musi byt stejneho dreva jako nabytek(olse).A tak Vas prosim o rady a treba i fotky Vasich kleci pro inspiraci.Diky

koukni na klec co ma lwici, ta je proste uzasna

Michaelle
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Michaelle » Stř Črc 25, 2007 19:02

jo uz jsem kukala.je super,ale jeste potrebuji takoveho pritele jak ma lwici aby mi ji smontoval.Tu klec budu vyrabet sama,tak jak vsechno ostatni...maluji,tapetuji atd.Meho pritele takove veci nebavi.Aspon sni budu mit radost kdyz se povede :D :D :D

Disable adblock

Vrátit se na “Bydlení”