Granule Tukan
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj- Ostrava, F-M
- Kontaktovat uživatele:
Granule Tukan
Ahojky! Nevim, mozna uz se to tadyk resilo...dneska jsem ve zveraci koupila granulky Tukan, nebot Darwinsy jim neprisly..vzala jsem si jen dva balicky, protoze jsme je nikdy nemeli, az doma jsem si samozrejme vsimla, ze mi dal prodavac jeden balicek CINCILA a druhy balicek KRALIK...jsou naprosto totozne v popiscich, jen to bocni cislo ma jinaci koncovku (A13 a A14)..tak jsme se chtela zeptat, zda je vazne ten jeden pro cincily a ten druhy pro kraliky? Slozeni tam je, ale obsah tuku a tak nee..jen vlhkost...
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Toho jsem si nikdy nevšimla, ale nápis si čtu.
Tuhle se mi povedlo koupit Prestige nebo co to bylo místo činčily pro morčata :-D, no já byla doma naštvaná, krabice na 80 Kč. Přitom jsem sahala po obrázku s činčilou. No měla jsem toho na pultě hodně, tak se to tam asi nějak pomotalo.
Tuhle se mi povedlo koupit Prestige nebo co to bylo místo činčily pro morčata :-D, no já byla doma naštvaná, krabice na 80 Kč. Přitom jsem sahala po obrázku s činčilou. No měla jsem toho na pultě hodně, tak se to tam asi nějak pomotalo.
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No prave :D ..celkem udivujici je i to ze na granulich pro cincily ta cincila chybi :roll: ..docela mi na mysl vyjel obrazek, kde to maji ve velkych nadobach a proste z jedne sackujou pro cincily i pro kraliky, ale to snad nemuzou...tak aspon, ze to mam komu dat i ten druhy :D
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hodonín
- Kontaktovat uživatele:
ja nevim... ale muj tatka je chvatel kraliku a ja mam zase cinci.... kdysi sme porovnavali slozeni granuli pro cinci a kraliky, ale je to stejny... aspon co sme porovnavaly... teda ja beru granule od nejakeho cloveka co jesm nasla v inzeratu... ale to uz je dlouho cincam to chutna, psal mi i slozeni.. tatka bere pro kraliky od nekoho jinyho a bylo to stejne.... takze bych to az tak nehrotila a dala klidne oba sacky
-
- Zlatý uživatel
Ja bych teda oba sacky nedal . To slozeni musi byt jine , aspon v necem . Granule pro králíky rozhodne nedavejte , jsou nevhodny . Ze by prodavali dva druhy sacku se stejnym obsahem ? :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hodonín
- Kontaktovat uživatele:
juj tak to nevim... ja beru myslim granule z Brna.. nejsem si jista... obednavam to pres mob... nekde najdu slozeni a zitra ho sem dam... tatka ma granule pro kraliky nekde od olomouce.... zitra k nasim zabehnu a taky to sem hodim... ale podle mne to stejny bude... uz sme to porovnavaly... pro kraliky nesmi byt taky tucny granule ani nic podobnyho,tatka se zabyva vystavnima kralikama, tak o tom snad neco vi
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Prostějov
- Kontaktovat uživatele:
Ja si myslim ze v tom rozdil bude urco nakej. A takova firma jako tukan, apetit atd.... o nech si myslim ze delaj granule pro vsechny hlodavce stejne sem tam neco pridaj a uberou. Pochybuju ze by se zabyvali vyrabet granule pro kazdy druh zvirete. Predelaj napis a je to :D
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Adamov (Blansko)
:lol: :lol: ani jsem si nevšimla až když jsem se pozorně zadívala na ten obrázek, možná nějakej brigádník/pracující dal špatnou nálepku nebo jim došly ty nápeky na čičnu a řekli si " to neva... 8)
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem tam dnes byla znova..Tukana pro cincily meli jen dva, zato ty pro kraliky meli plny regal...prodavac mi rikal, ze slozeni je uplne stejne, a ze je jedno jestli jim dam ty nebo ty..ze je to jen o nalepce..ptal se pry i vyrobce a ten mu rekl, ze jsou to totozne granule...samo ze jsem vzala jen ty pro ty cincilky, ale tenhle postup proste nechapu...je vazne mozne ze jsou to jedny a tytez?? Otazka je pro koho jsou vhodne vic... :?
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Mladá Boleslav
Já teda nevím, s tímhle jsem se ještě nesetkala,ale myslím si, že granule pro králika a granule pro činčily nemůžou bejt stejný...Králík je sice taky hlodavec,ale má jiný zažívání atd...
Nevím nevím...
Ale pan prodavač nemá ani tucha asi o tom, co činča může nebo nemůže...
Nevím nevím...
Ale pan prodavač nemá ani tucha asi o tom, co činča může nebo nemůže...
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Nový Ples
- Kontaktovat uživatele:
teda to mě zaskočilo... no je fakt že asi pořád ještě víc chovatelů má zakrslýho králíčka než činčilku, ale zrovna jako ve zverimexech by měli vědět kam pro co maj sáhnout a co je a není vhodný... složen granulek bych řekla, že sice podobný bude, ale rozdíl tak bude taky... nikdy jsem ale nezkoušela dávat činčám granule pro králíky nebo naopak asi by mě to ani nenapadlo... i když složení může být stejné podle druhu, tak ale asi procentuálně bych to viděla jinak... no nevim no
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Psáry
- Kontaktovat uživatele:
Většina granulí pro králíky obsahuje hormony, aby králíčci zůstali zakrslý nebo antikokcidy. Činče bych to raději nedávala....
-
- Bronzový uživatel
16 KČ ? ja som platil za ne 1.50 eura :o
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Kupuju Tukana za 18 Kč, což mi přijde příjemná cena.
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Košice
ja tie granulky teraz neviem nikde zohnat :? jedine co sa mi podarili stali takmer dve eura, ale nastastie sa stale neminuli, lenze raz aj tie dojdu :?
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava, SR
- Kontaktovat uživatele:
Srnka napsal:ja tie granulky teraz neviem nikde zohnat :? jedine co sa mi podarili stali takmer dve eura, ale nastastie sa stale neminuli, lenze raz aj tie dojdu :?
Tukan granulky nie su problem :wink:
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Košice
vyzera to tak ze v mojom najblizsom okoli su :lol: v piatok sa ale predsa len pojdem pozriet do obchodov este raz, mozno nejake lepsie zozeniem. Vtedy to mali pred privezenim tovaru, takze teraz by snad aj mohli mat.