sraz =)

Diskuze o všem.

Fórum je deaktivované. Toto je pouze archív. Dotazy pokládejte zde.

Máte-li zájem o sraz, jaké jsou vaše dojezdové možnosti?

a) Praha
27
35%
b) Brno
36
47%
c) Pardubice
5
6%
d) jinam, napište kam
9
12%

Celkový počet hlasů: 77

Ivanka
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Brno

Příspěvekod Ivanka » Út Ún 14, 2006 15:30

Já bych se skoro přidalal k Brnu (nejen proto, že jsem z Brna :wink: ), ale přijde mi to na půl cesty pro lidi z Čech i ze Slovenska. Kdo se dopraví až do Prahy, tak to odtud za 2 hodinky zvládne bez problémů z i do Brna...
Je tu i víc možností ubytování (třeba penzionky nebo levné chatky na přehradě, kam se dá dojet z centra za cca 20 min. tramvají). Navíc by se náš sraz dal spojit třeba s odpoledním výletem po Brně, večer bysme mohli někde posedět (třeba na té přehradě u táboráčku, vínka/piva/limonády a buřtíků) a ráno se v míru rozejít...
To by bylo bezva a přijeli by i "zahraniční" hosté!!!!

:D :D :D

Disable adblock

Terezka
MODERÁTOR
MODERÁTOR
Místo/Bydliště: Středočeský kraj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Terezka » Út Ún 14, 2006 20:30

No, do Brna je to 3,5 hodiny vlakem, ale jezdí tam třeba luxusní bus Student Agency(nejen pro studenty) za přijatelnou cenu. Kdyby se dohodlo nějaké přespání, tak bych to tam zvládla. Horší je to s lidmi na západ od Prahy, ti to mají daleko.

VeronikaL.
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Místo/Bydliště: Praha

Sraz

Příspěvekod VeronikaL. » Stř Ún 15, 2006 11:53

Já mám kvůli zvířatům právě hrozně komplikované někde přespávat, takže můžu někam jen na jeden den.
Ale chápu, že pro lidi ze Slovenska je Praha či Pardubice hrozně daleko.
Takže to Brno je takový střed.
Buď bych tam dojela a večer se vrátila, nebo byste se odsrazovali beze mě :lol:

Myška =)

=)

Příspěvekod Myška =) » Stř Ún 15, 2006 13:09

No já jsem asi jedna z těch co to má opravdu hodně daleko do toho Brna... ale kdyby se rozhodlo tam jet tak pojedu =) jsem taková cestovatelka =) jen bych se pak musela krotit s penízkama =) přecejenom není to levné tam dojet a zase zpět =/ ..... A vy byste mohly sehnatˇněco v tom brně??=)

Disable adblock

camilla
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Žatec (Ústecký kraj)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod camilla » Stř Ún 15, 2006 14:02

Mně jezdí ze žatce autobusy Busmat přes Prahu do Brna a jsou fakt levný, ale nevím, jak jezdí přes víkend, to myslím jezdí jen do Prahy, ale z Prahy zase jezdí Student agency... Ale nevím, jestli se mnou můžete počítat na 100 %, spíš na 50 %. většinou, když si něco naplánuju, tak se to zhatí.....

Myška =)

=)

Příspěvekod Myška =) » Stř Ún 15, 2006 14:12

No to ne camill ty tam přece nesmíš chybět =)) Ty jsi jedna z těch které chci poznat nejvíc =)))) samozřejmě jako plno z vás , nejlépe všechny ale tys mi fakt hodně pomohla =) :wink:

Iva
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Kladno

Příspěvekod Iva » Stř Ún 15, 2006 17:43

Pro je přespání také docela komplikované :cry: A navíc cestování dál než do Prahy momentálně také, jsem v tuhle chvíli bez auta a v autobusu a vlaku je mi blbě :cry:

Terezka
MODERÁTOR
MODERÁTOR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Terezka » Stř Ún 15, 2006 17:57

Kdo ví, co bude za dva měsíce, Ivo. Jednou jsem jela busem z Kladna do Prahy a je to docela rallye, takže se ti nedivím, že se ti dělá špatně ;-).

Iva
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Kladno

Příspěvekod Iva » Stř Ún 15, 2006 18:05

Jezdila jsem busíkem do Prahy 5 let na vejšku a od té doby prostě nemůžu :? :cry: Je mi špatně jen z té představy. Mám nízký tlak, takže fakt nic moc :?

camilla
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod camilla » Čt Ún 16, 2006 7:26

Iva napsal:Jezdila jsem busíkem do Prahy 5 let na vejšku a od té doby prostě nemůžu :? :cry: Je mi špatně jen z té představy. Mám nízký tlak, takže fakt nic moc :?

jo to mi povídej, když jsem jezdila do Prahy do práce, tak jsem radši stála na zastávce o půl hodiny dřív, abych si sedla. jakmile jsem věděla, že budu stát, tak se mi ani nechtělo jet. Vždycky, když jsem v buse stála, tak jsem omdlívala. Ale přišla jsem na to, že když během cesty z Prahy do Žatce (to je asi tak 1,5 hodiny) vypiju 1,5 litru vody, tak neomdlím.... Taky jsem se něco najezdila. 4 roky do Ústí na vejšku a pak půl roku každej den pracovně do Prahy....

Myška =)

=)

Příspěvekod Myška =) » Čt Ún 16, 2006 14:39

Já naštěstí cesty zvládám v poho =) a to díky tomu že mě taťka bral s sebou když jezdil jako autobusák =) byla jsem ještě malinká ale problémy nemám =) taky že ráda cestuji =) Ale když mám stát tak jsem jak camillka taky mi není vůbec dobře a už jsem sebou sekla. :?

Alice
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Oslo NORSKO!!!!!!!!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Alice » Čt Ún 16, 2006 21:10

Mne je zle v akomkolvek dopravnom prostriedku uz po 5minutach a tak som nutena bud soferovat sama alebo mat vedla seba trpezliveho a chapaveho sofera. Na kratsie vzdialenosti mam skuter/moped :D

Vlasticka
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Olomouc

Příspěvekod Vlasticka » Čt Ún 16, 2006 21:24

Alice napsal:uz po 5minutach a tak som nutena bud soferovat sama alebo mat vedla seba trpezliveho a chapaveho sofera. Na kratsie vzdialenosti mam skuter/moped :D

:lol: :lol: :lol:

Hanka

Příspěvekod Hanka » Pá Ún 17, 2006 7:50

Jen jsem chtěla podotknout, že pokud chcete dělat procházky do přírody a poznávat stromečky a byliny dobré pro činči, mělo by být po zimě sucho, stromy už s listama (jsem z vesnice a nedokážu si představit, jak poznávám stromy bez listí :lol: ) a tráva vzrostlá, což je tak ten květen.
Ráda bych vás pozvala k nám, ale je to dost daleko - Náchodsko-Broumovsko. Máme tady jak kupu lesů, stromů, i trav, ale hlavně "čisté" ovzduší, možnost bezproblémových procházek po broumovských stěnách, Adršpašsko-Teplických skalách, klid a pohoda, žádný stres velkoměst - na relax a na procházky je to tu opravdu úplně vynikající. Ubytování by bylo možné sehnat v klidu v pensionech, nebo místních hotelech, kde by nám byli určitě ochotni poskytnout i celý salonek pro sebe a pěkně se o nás starali. Pokud by bylo škaredé počasí, pak je tu možnost bowlingu, sportování v tělocvičnách, divadla, kina, pizzerie, čajovny, bazén, koupálka - jen je to bohužel z Prahy, Brna apod. daleko. Nějaký poznávací program bychom možná byli schopni s rodinou sestavit :lol: , sestavit harmonogram setkání s vaší pomocí snad taky. Ale už vás vidím, jak se trmácíte z Prahy, Brna, západních a jižních Čech až k nám... Ale je tu fakt krásně... :lol: :lol: :lol:

Terezka
MODERÁTOR
MODERÁTOR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Terezka » Pá Ún 17, 2006 9:15

Hi hi, Hanko, zní to moc hezky, ale je to poněkud náročné, na to by bylo potřeba týden :). Jinak preferuju srazík typu pokecat atp.

Hanka

Příspěvekod Hanka » Pá Ún 17, 2006 9:49

myslela jsem to ze srandy-samozřejmě :lol: Někdo tu zmiňoval procházky, tak jsem se toho jen chytla - dost dobře si nedokážu představit, jak v Brně poznáváme bylinky a stromy. Asi by už pak adepti na pořízení činčily nechtěli o činčilkách ani slyšet-když by nás viděli, jak prohlížíme koruny stromů a povídáme si o trávě, myslel iby si, že patříme do blázince a ne k činčilomilcům! :lol: Jen musím souhlasit s Cami, že to, co si naplánuju, nevyjde skoro nikdy ani mě, nehledě na to, že v červnu opakuju státnici (takže žádné podceňování, stačí, že chodím do práce a šetřím na učení každou chvilku) a od jara začíná opět dřina na domku... Nechci prorokovat, ale asi budete mít o jednoho činčilího blázna na srazu míň... :(

Terezka
MODERÁTOR
MODERÁTOR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Terezka » Pá Ún 17, 2006 11:55

Zato já si ten sraz, doufám, nenechám ujít. Toužím poznat činčiláře tady od nás :) Píšu si tu s vámi jako s nejbližšími lidmi a přitom jsem nikoho z vás nikdy neviděla, tak mě zajímá, jestli moje představy odpovídají realitě.
Ale určitě existuje hodně věcí, proč by nás náhodní kolemjdoucí mohli považovat za mentálně zvláštní lidi ;-).
Co třeba uspořádat někde v kavárně(nebo restauraci, vinárně, pizzerii...) ochutnávku granulí ;-)
Nebo zkoumat kvalitu větší, rozinek a sušeného ovoce ;-).
Mohla by to být prima recese :lol: a ještě ty reakce nečinčilářů filmovat :lol: .

Vlasticka
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Olomouc

Příspěvekod Vlasticka » Pá Ún 17, 2006 13:49

Terezka napsal:Zato já si ten sraz, doufám, nenechám ujít. Toužím poznat činčiláře tady od nás :) Píšu si tu s vámi jako s nejbližšími lidmi a přitom jsem nikoho z vás nikdy neviděla, tak mě zajímá, jestli moje představy odpovídají realitě.
Ale určitě existuje hodně věcí, proč by nás náhodní kolemjdoucí mohli považovat za mentálně zvláštní lidi ;-).
Co třeba uspořádat někde v kavárně(nebo restauraci, vinárně, pizzerii...) ochutnávku granulí ;-)
Nebo zkoumat kvalitu větší, rozinek a sušeného ovoce ;-).
Mohla by to být prima recese :lol: a ještě ty reakce nečinčilářů filmovat :lol: .

Ja bych si dala treba Vitacraft :lol: :lol: :lol:

Jednou jsem ochutnala granuli pro psa a nebylo to zas tak spatne. I kdyz dalsi bych si uz asi nevzala :lol: :lol:

catherine
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod catherine » Pá Ún 17, 2006 15:19

Terka mam podobne pocity ako ty, tiez sem furt chodim a pisem a su tu skveli ludia a ja ich pri tom vobec nepoznam, je to take zvlastne, mozno by stalo za to, aby sme si kazdy pridali jednu svoju fotku do cincilejgalerie, mozno by sme boli prekvapen9, kolki z nas sa na cincilky uz podobaju :oops: no a co sa tyka testovania granuliek, ja y som skor uprednostnila hrozienka sipky, ti mi celkom chutia :wink:

camilla
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod camilla » Pá Ún 17, 2006 15:39

catherine napsal:Terka mam podobne pocity ako ty, tiez sem furt chodim a pisem a su tu skveli ludia a ja ich pri tom vobec nepoznam, je to take zvlastne, mozno by stalo za to, aby sme si kazdy pridali jednu svoju fotku do cincilejgalerie, mozno by sme boli prekvapen9, kolki z nas sa na cincilky uz podobaju :oops: no a co sa tyka testovania granuliek, ja y som skor uprednostnila hrozienka sipky, ti mi celkom chutia :wink:

já jsem pro a fotku do galerie dám.... :wink:

Obrázek

catherine
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod catherine » Pá Ún 17, 2006 16:26

Obrázek

catherine
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel