mimina a co samec?
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
mimina a co samec?
caute lidicky tak moje samicka onnecne dneska po dlouhem ocekavani porodila 3 krasne standarty,jenomze nevim co se samcem,mimina uz sou osusena vsechno ale jakmile se de mamina napis bobek nebo najist samec na ni hned zkoci a snazi se ji zase naprcat...kdyz sem ho dala pryc tak vyslovene zuril a obijel se o klec tak nevim jestli je tak mam nechat kdyz je mamina vycerpana po porodu a on ji furt otravuje piste nazor ...... :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
jestli rodila poprvé a má hned tři mimina, tak jestli vypadá vyčerpaně, tak bych ho teď nechala na dva týdny mimo, aby ji nemohl hned oplodnit... ale hrozí, že ho pak nepřijme zpátky, to bys pak musel počkat na odstavení mladých a začít znova se seznamováním... Spolu bych je nechala jen v případě, že by samička vypadala naprosto v pořádku, měla hezkou váhu a stresovala by se, když je manžílek pryč.....
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
Janča napsal:stresovala by se, když je manžílek pryč.....
:lol: sice "out of topic", ale kdo by se stresoval, když je manžílek pryč ?! :lol: 8) :lol:
Terko, gratuluju k miminkům! :)
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
no jako ona vypada v pohode ,ale proste furt prska po nem ptz je doternyy, kdyz se to zhorsi tak uvidime mozna ho dame nachvili pryc
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
dekujeme , jsou to nase prvni mimca tak se byly vystresovani vic jak ona :-D :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
ono jestli na něj prská, tak je to spíš dobře - tím pádem je totiž možný, že si to ohlídá sama, aby jí chlívák zase nezbouch ;). Já osobně samce pryč dávala jen v opravdu krajních případech - např. u čtyřčat. Jinak dávám přednost rodinný pohodě a taťkovi starajícímu se o mimina. Ale jsou i činčilí páry, které se fakt musejí takhle hlídat, ale teď jestli je jinak v pohodě a dobře se stará o mimča, tak bych to nechala tak - aspoň se chlapec taky zapojí, když si užíval :).
Ivanko - to říkej právě mně, už brzy budoucí novomanželce :lol: . Já bez toho svýho holomka nevydržím ani den, asi už jsem si vytvořila dost silnou závislost :oops: :x
Ivanko - to říkej právě mně, už brzy budoucí novomanželce :lol: . Já bez toho svýho holomka nevydržím ani den, asi už jsem si vytvořila dost silnou závislost :oops: :x
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
ok o k me jenos stve protoze kdyz se mi de knoxvillek (samicka) :-D napit tak nestihne ani dopit a on uz ji zas vici na zadech :-D jinak mimca sou osusena a vypadaj v poradku
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Staré Město pod Landštejnem
Gratulujeme k miminkům . :D
Vrátit se na “Březost a odchov mladých”