znacky granuli
-
- Bronzový uživatel
znacky granuli
Ahoj,chtela jsem se zeptat,jaky je vas nazor na Vitacraft,Darwins,Sonnenland,Prestige a ostatni granule?Ktere jsou nejlepsi? :shock:
-
- Nový uživatel
- Místo/Bydliště: Semily
mezi vyhlášené patří vitakraft. bohužel moje činča mi po dlouhém shánění této značky a úspěšném nákupu dala najevo, že si je můžu nechat :P , že má nejraději značku Apetit a že ji bude jíst i nadále...
pokud se rozhoduješ mezi značkami, je těžké si vybrat, jelikož každé činče chutná něco jiného. třeba s tím vitakraftem - je to super značka, ale mojí činče nechutná. proto bych doporučila nějakou dobrou vybrat a zkusit, jestli činče zachutná...
pokud se rozhoduješ mezi značkami, je těžké si vybrat, jelikož každé činče chutná něco jiného. třeba s tím vitakraftem - je to super značka, ale mojí činče nechutná. proto bych doporučila nějakou dobrou vybrat a zkusit, jestli činče zachutná...
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Pečky
- Kontaktovat uživatele:
To u nás se Vitakraft baští,ale zase ho tu nemaj ve zverexu :cry:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
U nás stejný jako HanaS :wink: . Vitakraft ee, Apetit jede, přimíchavám tam Witte Molen.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Řekla bych že ještě krome Vitakrafatu je výbornej Wittte Molen.Je sice trošku dražší a hůř se shání, ale našim činčám velice chutí :)
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Převážně Kolín
Já sem začla s granulema Darwins, a myšáci je mají moc rádi, jiný granulky jsem nezkoušela,
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Olomouc
- Kontaktovat uživatele:
u nás jsou velkým hitem tyhle granule od WM [/img]http://www.bobikashop.cz/images/hlodavec/krmivo/wittemolen/country_cincila.jpg[img]Mišák%20je%20na%20ně%20vždy%20velmi%20natěšenej!:-)%20když%20už%20je%20seženu%20za%20rozumný%20peníz%20tak%20je%20beru%20po%2010%20sáčkách:-)[/img]
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
Radka.o napsal:u nás jsou velkým hitem tyhle granule od WM
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Slavkov, okr. Uherské Hradiště
Já kupuju granulky Darwin's, klukům moc chutnají, ale zkusím jim na zkoušku vzít WM..ať nejsem tady na fóru pozadu :lol:
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Písek
- Kontaktovat uživatele:
Já pět let kupovala Apetit a byla jsem (nebo spíš moje činčilka) s nimi spokojená, teď jsem přešla na Darwin's, protože jednou už Apetit ve zverimexu neměli a já neměla na vybranou. A Viky je taky baští, tak už jsem u nich zůstala:)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava
- Kontaktovat uživatele:
Já míchám Darwins s Vitakraftem.. baští mi obojí.. Jak už se psalo výše k nejlepším patří Vitakraft, ale většině činč nejede..
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Zlín
- Kontaktovat uživatele:
Já to dělám úplně stejně jako Denča, ale Vitakraft téměř vždy zůstane v misce ležet :roll:. Hodně ale záleží na místě tvého bydliště. Někde, jako například u nás, seženeš jen Darwins, Vitakraft a nějaké granule z Polska (nebo z nějaké podobné země). Jesti ale žiješ ve velkém městě, tak určitě nebude problém sehnat přesně ty granulky, které jsou nejkvalitnější a které tvým činčám budou nejvíc chutnat :wink: .
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava, SR
- Kontaktovat uživatele:
Matty napsal:Já to dělám úplně stejně jako Denča, ale Vitakraft téměř vždy zůstane v misce ležet :roll:. Hodně ale záleží na místě tvého bydliště. Někde, jako například u nás, seženeš jen Darwins, Vitakraft a nějaké granule z Polska (nebo z nějaké podobné země). Jesti ale žiješ ve velkém městě, tak určitě nebude problém sehnat přesně ty granulky, které jsou nejkvalitnější a které tvým činčám budou nejvíc chutnat :wink: .
Teda ako kde je dostat granulky... u nas na Slovensku v Bratislave tie zdrave len Vitakraft....cize nie je to boh vie co :wink:
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já mám většinou Vitakraft, Darwin's a Avicentra (k těm jsou přimíchané takové banánky, je jich trochu a má to jako pamlsky). Když to jde, tak míchám, ale mnohdy musím kupovat i jiné, musím se řídit tím, co mají u nás ve zverimexech.
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ty Avicentry jsem ještě nikde neviděla. Kde je kupuješ?
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Želetava, Bítovánky
- Kontaktovat uživatele:
já mám apetit :)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Semily-Jičín
- Kontaktovat uživatele:
taky mam apetit a Darwin's ,u nás je jich dostat,ale zdražili je :wink: :lol:
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Matty napsal:Ty Avicentry jsem ještě nikde neviděla. Kde je kupuješ?
Jsem ze Zlína a v pár zverimexech (u Hafana na Prioru, Zoo Shop želvička) se to občas objevuje.
Vcelku na houby je u nás Zvěrokruh. Granulí tam mají omezený výběr, zato poličky jsou úplně plné směsek. Ale činčily tam mají úplně bohovou klec (jako velikou a prostornou).
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Díky. Zkusím se po nich někde poohlédnout. A naprosto s tebou souhlasím s tím Zvěrokruhem. Ta klec je suprová a navíc v zadní části obchodu, kde kolem ní chodí aspoň o trochu míň lidí :).
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Slavkov, okr. Uherské Hradiště
Denebola napsal:Matty napsal:Ty Avicentry jsem ještě nikde neviděla. Kde je kupuješ?
Jsem ze Zlína a v pár zverimexech (u Hafana na Prioru, Zoo Shop želvička) se to občas objevuje.
Vcelku na houby je u nás Zvěrokruh. Granulí tam mají omezený výběr, zato poličky jsou úplně plné směsek. Ale činčily tam mají úplně bohovou klec (jako velikou a prostornou).
Do jakého zvěrokruhu chodíváš? Já jsem byla teď nedávno na Čepkově a žádné činčily jsem tam neviděla, tak se chci zeptat, kde ještě je ve Zlíně zvěrokruh? :oops: :)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava
- Kontaktovat uživatele:
POZOR :!: :!: když jsem si brala z Německa činčilku, majitelka mi psala, abych nekrmila Vitakraftem, že když oni krmili svoje činčilky, tak jim potom umírali.. Nevím jestli mají stejný Vitakraft, jaký se prodává u nás, ale je potřeba se nad tím zamyslet (něco na tom asi bude) :evil:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Semily-Jičín
- Kontaktovat uživatele:
jestli je dali na pitvu,tak snad zjistili na co zemřeli,nebo ne?Tady krmí vitakraftem více chovatelů a zatím nikdo nic nepsal,a co jsem slyšel z německa dovežený činčily a přímo tam umírají,neříkám,že je to pravda,ale je to jen z doslechu,tak to nemusí být pravda :wink: hlavně at se tvojí činče daří :wink:Denča Bártková napsal:POZOR :!: :!: když jsem si brala z Německa činčilku, majitelka mi psala, abych nekrmila Vitakraftem, že když oni krmili svoje činčilky, tak jim potom umírali.. Nevím jestli mají stejný Vitakraft, jaký se prodává u nás, ale je potřeba se nad tím zamyslet (něco na tom asi bude) :evil:
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
pepsi.zelvicka napsal:Do jakého zvěrokruhu chodíváš? Já jsem byla teď nedávno na Čepkově a žádné činčily jsem tam neviděla, tak se chci zeptat, kde ještě je ve Zlíně zvěrokruh? :oops: :)
POkud vím, tak jediný Zvěrokruh je na Čepkově, o žádném jiném nevím :roll: Možná tam zrovna činčily nebyly, upřímně řečeno jsem tam dlouho nebyla.
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ano, jediný Zvěrokruh je na Čepkově. A co já vím, tak tam činčily neměli už pěkně dlouhou dobu. (Taky se tam chodím dívat, je to cca 4 měsíce, co tam měli činčilu naposledy.)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: OSTRAVA
- Kontaktovat uživatele:
odpověd
Já používám značku TUKAN. Mám to osvědčené, krmím s nimi všechny činčily a netrpíme průjmy, zácpou.
Už jsem chtěla změnit - krmím s nimi tři roky, ale pak jsem si řekla, že nebudu pokoušet osud.
Problém jsem měla jen v prosinci, bylo vyprodáno a najeli výrobu v půlce ledna.
Mé činčily toho snědí :roll: a já musela přejít pomalu na náhradní. Ale i to se obešlo bez průjmů. Takže asi zůstanu u české výroby - Chovex Třanovice
Už jsem chtěla změnit - krmím s nimi tři roky, ale pak jsem si řekla, že nebudu pokoušet osud.
Problém jsem měla jen v prosinci, bylo vyprodáno a najeli výrobu v půlce ledna.
Mé činčily toho snědí :roll: a já musela přejít pomalu na náhradní. Ale i to se obešlo bez průjmů. Takže asi zůstanu u české výroby - Chovex Třanovice