DŘEVĚNÁ A NEBO DRÁTĚNÁ KLEC ??

Diskuze o bydlení, venčení a klecích.

Fórum je deaktivované. Toto je pouze archív. Dotazy pokládejte zde.

Která klec je lepší???

Dřevěná
26
96%
Železná
1
4%

Celkový počet hlasů: 27

martej
Vážený uživatel
Vážený uživatel
Místo/Bydliště: Liberecký kraj
Kontaktovat uživatele:

DŘEVĚNÁ A NEBO DRÁTĚNÁ KLEC ??

Příspěvekod martej » Ne Pro 17, 2006 22:41

Ahoj:-)
Tak teď nějak chci na novej rok začít řešit bydlení pro ty naše ,,mrchy" :lol: Chtěla bych znát Váš názor na to, jak je která klec hlučná. Mám je totiž v pokoji, kde spim, protože to jinak nejde a chci se vyspát. Teď máme normálně železnou ze zverimexu a ta je fakt hrozně hlučná-jakmile skočej, otřese se celá klec i se stolkem :lol: Takže co si mám koupit či udělat???? :wink: Díky všem!!!!

Disable adblock

Sharona
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Postřižín u Prahy

Příspěvekod Sharona » Ne Pro 17, 2006 23:24

My jsme udělali obří dvojklec ze staré skříně. A zbytek máme zatím v těch klecích ze zverimexu, ale chystáme druhou obří skříň.

martej
Vážený uživatel
Vážený uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martej » Ne Pro 17, 2006 23:30

Sharona napsal:My jsme udělali obří dvojklec ze staré skříně. A zbytek máme zatím v těch klecích ze zverimexu, ale chystáme druhou obří skříň.
A myslíš, že je ta dřevněná klec lepší???Jsou v ní míň hlučný??? :lol:

STYRO
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Trnava, SR

Příspěvekod STYRO » Ne Pro 17, 2006 23:46

Myslím že na skákání bude méně hlučná. Ale bude záležet, co jim pověsíš dovnitř :roll: . Taky je výhoda že bobky lítaj jenom jedným směrem :lol: . Já každopádně upřednostňuji dřevěnou.

Disable adblock

Ivanka
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Brno

Příspěvekod Ivanka » Po Pro 18, 2006 11:07

máme dřevěnou a přeju si radši drátěnou :lol:
...hlodají poličky, skáčou na dvířka s pletivem, když jim ve 2 ráno propadne o patro níž hlodací kámen, tak je to šlupka na celou ulici... :roll:

oni by ale rámusili snad i v krabici od bot!!!

Burýska
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel

Příspěvekod Burýska » Po Pro 18, 2006 11:20

Jasně že :lol: :lol: :lol: Já sama mám kovovou,ale líbila by se mi dřevěná,nějakých obřích rozměrů a ták :lol: Jediný strach bych měla z toho,že bych se prokousala ven :shock: :lol: :lol: :lol:

Monika
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Vysočina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Monika » Po Pro 18, 2006 12:00

Já mám kovovou a nemůžu si ji vynachválit, uvažujeme teda o dřevěné, ze skříně, ale ta kovová se m zdá lepší na větrání, že je tam nepřetržitá cirkulace vzduchu. Ale v dřevěných to asi nebude o nic horší. Ale já dávám bod kovové :wink:

lwici
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lwici » Po Pro 18, 2006 13:16

Já mám skříňovou a nemůžu si ji vynachválit. V drátěné dělali větší kravál. Oni moji mišani si libují v přespolním běhu či opičí dráze... a drátěná klec byla ideálním rámusidlem. Naučili se běhat po stranách klece a ve 2 ráno to moc příjemné není. V dřevěné mají více poliče, domečků a více větví, po kterých se hrozně rádi porhánění a když se čas od času odrazí od pletiva na drířkách, tak se to přežít dá :). Navíc jak říkal Styro bobečky líbají je jedním směrem...

Myslím si, že ve skříňové kleci mají víc intimčo :).

Sepp
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Severní - Střední Čechy a okolí

Příspěvekod Sepp » Po Pro 18, 2006 13:22

Monika napsal:Já mám kovovou a nemůžu si ji vynachválit, uvažujeme teda o dřevěné, ze skříně, ale ta kovová se m zdá lepší na větrání, že je tam nepřetržitá cirkulace vzduchu. Ale v dřevěných to asi nebude o nic horší. Ale já dávám bod kovové :wink:

Klec je skutecne lepsi z hlediska "cirkulace vzduchu", ale i tak je lepsi klec umistit nejmene jednou stranou ke stene,nebo nabytku - lepsi je ovsem dat ji do rohu, tim jsou dve steny "kryte". Cincila potrebuje mit klid a hlavne pocit bezpeci, proto je take dobre dat klec na nejakou policku ci stolek - pohyb nad kleci je pro ne pohybem predatora /ptaka/ a tak se snazi se schovat ci utect...

Proto je asi lepsi drevena "klec".. jak pise Lwici - maji i vetsi "imtimco" :D

STYRO
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel

Příspěvekod STYRO » Po Pro 18, 2006 13:30

lwici napsal: Navíc jak říkal Styro bobečky líbají je jedním směrem...

Moje se sice mají rády ale že by si líbaly bobečky :roll: :lol:

Burýska
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel

Příspěvekod Burýska » Po Pro 18, 2006 13:55

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pěknej překlep :wink: :lol: :lol: :lol:

domcha
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod domcha » Po Pro 18, 2006 13:59

Co se týče hluku, tak když ty potvory budou chtít dělat kravál, tak ho udělají v jakékoliv kleci. Zrovna dneska mě nenechali spát. A to jsou ve vedlejší místnosti /klec ze staré skříně/. Bouchali tam s ohryzaným žebříkem a přišlo jim to děsně skvělý... :roll: :lol:

Ale určitě je lepší dřevěná klec, hlavně kvůli udržování pořádku v okolí a kvůli "líbajícím se bobečkům" :lol: :lol: :lol: :lol:

Burýska
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel

Příspěvekod Burýska » Po Pro 18, 2006 14:03

domcha napsal:Bouchali tam s ohryzaným žebříkem a přišlo jim to děsně skvělý... :roll: :lol:

Jasně že,ty si taky přece pouštíš rádio a děláš všecko tak jak jsi zvyklá,když máš den,žádnej chrnějící dvounožec jim v tom nezabrání :lol: :lol: :lol:
Ale stejně jsou to andílci ty naše činčilky,když chrupinkají :wink: :D :P :D :lol: ťuťuňuňu :wink: :lol:

domcha
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod domcha » Po Pro 18, 2006 14:19

Jojo, jsou to milášci :lol: Vždycky jim všechno odpustím... i ohryzaný kabely od PC, od internetu, od TV, ohryzaný tlačítka u ovladačů, nábytek, papíry do práce... probdělé noci, útraty za veta... Kdo by je nemiloval!!! :lol: Nemít je, tak se doma ukoušu nudou a zblazním z toho, že si nemám na koho stěžovat :wink: :lol:

Burýska
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel

Příspěvekod Burýska » Po Pro 18, 2006 14:22

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) :lol: :wink:

Domča
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Praha 10
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Domča » Po Pro 18, 2006 14:31

Já mám dřevěnou klec. Příde mi lepší ale nevim jak ostatnim. Dříve jsme měli vepředu pletivo ale teď jsme tak dali takovou kovovou mříž a ta je lepší. Předtim to totiž Mazlíček kousat a tahal za to a to dělalo rámus ale teď když tam máme tu kovovou mřížku, tak je to ok. :lol: :? :) :D

vickyzav
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Místo/Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod vickyzav » Po Pro 18, 2006 14:46

ja mam kovovou i drevenou... drevena mi prijde lepsi... je taky ze stare skrine a nedelaji v ni takovy ramus...

Monika
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Monika » Po Pro 18, 2006 19:27

Sepp napsal:
Monika napsal:Já mám kovovou a nemůžu si ji vynachválit, uvažujeme teda o dřevěné, ze skříně, ale ta kovová se m zdá lepší na větrání, že je tam nepřetržitá cirkulace vzduchu. Ale v dřevěných to asi nebude o nic horší. Ale já dávám bod kovové :wink:

Klec je skutecne lepsi z hlediska "cirkulace vzduchu", ale i tak je lepsi klec umistit nejmene jednou stranou ke stene,nebo nabytku - lepsi je ovsem dat ji do rohu, tim jsou dve steny "kryte". Cincila potrebuje mit klid a hlavne pocit bezpeci, proto je take dobre dat klec na nejakou policku ci stolek - pohyb nad kleci je pro ne pohybem predatora /ptaka/ a tak se snazi se schovat ci utect...

Proto je asi lepsi drevena "klec".. jak pise Lwici - maji i vetsi "imtimco" :D

Díky za přednášku, ale to už taky dávno vím, neboj, nemám ji v prostřed místnosti :wink:

Monika
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Monika » Po Pro 18, 2006 19:29

Já jsem si činču pořizovala s tím, že jsem věděla, že bude dělat rámus, takže nemám důvod hledat něco, aby ho nedělala. Vždyť jí to dělá takovou radost. Celou noc tam pořád s něčím mlátí....holt, to se nedá nic dělat. Beru to :lol:

martej
Vážený uživatel
Vážený uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martej » Po Pro 18, 2006 19:33

Monika napsal:Já jsem si činču pořizovala s tím, že jsem věděla, že bude dělat rámus, takže nemám důvod hledat něco, aby ho nedělala. Vždyť jí to dělá takovou radost. Celou noc tam pořád s něčím mlátí....holt, to se nedá nic dělat. Beru to :lol:

Tak to ja sem taky věděla, že dělaj rámus, ale naši pak nechtěli, aby byli na chodbě a tak je mám u sebe. :wink:

Monika
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Monika » Po Pro 18, 2006 19:36

Martina Tejnilová napsal:
Monika napsal:Já jsem si činču pořizovala s tím, že jsem věděla, že bude dělat rámus, takže nemám důvod hledat něco, aby ho nedělala. Vždyť jí to dělá takovou radost. Celou noc tam pořád s něčím mlátí....holt, to se nedá nic dělat. Beru to :lol:

Tak to ja sem taky věděla, že dělaj rámus, ale naši pak nechtěli, aby byli na chodbě a tak je mám u sebe. :wink:

No jasně, já ji mám v kuchyni, sice je to hned vedle místnosti kde spím, ale i tak ji slyším a to moc dobře. Přítel si musel zvyknout :lol:

STYRO
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel

Příspěvekod STYRO » Po Pro 18, 2006 19:40

Že dělají rámus je jedna věc, ale proč si na tom zakladají celou svou existenci stylem "Rámusím, tedy žiji"? :roll: :lol:

martej
Vážený uživatel
Vážený uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martej » Po Pro 18, 2006 19:42

STYRO napsal:

Že dělají rámus je jedna věc, ale proč si na tom zakladají celou svou existenci stylem "Rámusím, tedy žiji"? :roll: :lol:

Každej jsme hold jinej. Jeden si ji zakládá na dělání bordelu a jinej zase na ničem jinym :lol: :lol: :lol:

Monika
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Monika » Po Pro 18, 2006 21:01

STYRO napsal:

No, zkus se jich zeptat, já se té své ptám denně, ale pořád bez odezvy, nanejvýš to skončí postrčením hliněnné misky z poličky a nevinný kukuč :lol:

martej
Vážený uživatel
Vážený uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martej » Po Pro 18, 2006 21:10

tak to u nás je to sejmutí železný misky ze stojánku přes dvě patra dolů + ještě když maj dobrou náladu, tak shoděj i ten stojánek :lol: :lol:

Disable adblock

Vrátit se na “Bydlení”