JAKÝ PÍSEK KUPUJETE??

Diskuze o bydlení, venčení a klecích.

Fórum je deaktivované. Toto je pouze archív. Dotazy pokládejte zde.

JAKÝ PÍSEK KUPUJETE

WITTE MOLEN
11
32%
WITAKRAFT
9
26%
SONNENLAND
0
Žádné hlasy
APETIT
12
35%
GRANUM
2
6%

Celkový počet hlasů: 34

martej
Vážený uživatel
Vážený uživatel
Místo/Bydliště: Liberecký kraj
Kontaktovat uživatele:

JAKÝ PÍSEK KUPUJETE??

Příspěvekod martej » Pá Pro 29, 2006 22:16

Ahoj:-)
Zajímalo by mě, jaký písek kupujete svým činčám a jak jste snim spokojený. Ja sem kupovala ve zverimexu za 20, ale teď sem jim koupila k vánocům witte molen za 100 a musim říct, že je o hodně lepší, čnči jsou po něm načechraný a maj jemnou srst jak chmíří-škoda jen, že se nechtěj muchlat :twisted:

Disable adblock

Terezka
MODERÁTOR
MODERÁTOR
Místo/Bydliště: Středočeský kraj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Terezka » Pá Pro 29, 2006 22:23

Kupujeme už jenom Witte Molen, Ferdíček je krásně huňatý, kožíšek je celistvý a načechraný, je viditelně hezčí po vykoupání. Je nesrovnatelně lepší než noname písky.
Potom je dobrý ještě Sandy od Vitakraft, ale kupujeme Witte Molen.

STYRO
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Trnava, SR

Příspěvekod STYRO » So Pro 30, 2006 0:08

Já kupuju Vitakraft, protože Witte Molen nedokážu sehnat. A občas jim do toho přimíchám Apetit, ten je víc prachovej.

dadla

Příspěvekod dadla » So Pro 30, 2006 3:15

Ja jim obecne vybiram ty hodne prachove pisky...nejsem si jista, zda jim to nevadi na oci - aby z toho treba nemohli mit zanet spojivek nebo tak neco???? ale nejstarsi cincu mem jiz pres pet let a oci dobry....ted posledni dobou kupuji Pisek pro cincily co dodava Gimbon (nebo tak nejak) a s tim jsem spokojena (cena je tusim 25,-/kg, myslim) a vetsinou jim ho k "rochneni" dopravam tak tri kila... Witte Molen bych rozhodne rada vyzkousela, minimalne pro srovnani, ale take ho nejsem sto sehnat :( . Hlavne ze nam tu u sidliste postavili obrovske obchodni centrum a do nej nacpali Sephoru, Marks Spencera, Zaru, Bijou Brigitte......ale zverimex nema Witte Molen vyrobek ani jeden :( :!:

Disable adblock

Terezka
MODERÁTOR
MODERÁTOR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Terezka » So Pro 30, 2006 3:28

Jestli jsi z Prahy, tak www.allpet.cz si objednej, mají ho za bezkonkurenční cenu 69,- a rozvoz po Praze zdarma. Nakupuju tam hlavně psí žrádlo a ten Witte Molen písek.

martej
Vážený uživatel
Vážený uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martej » So Pro 30, 2006 9:11

dadla napsal:Ja jim obecne vybiram ty hodne prachove pisky...nejsem si jista, zda jim to nevadi na oci - aby z toho treba nemohli mit zanet spojivek nebo tak neco???? ale nejstarsi cincu mem jiz pres pet let a oci dobry....ted posledni dobou kupuji Pisek pro cincily co dodava Gimbon (nebo tak nejak) a s tim jsem spokojena (cena je tusim 25,-/kg, myslim) a vetsinou jim ho k "rochneni" dopravam tak tri kila... Witte Molen bych rozhodne rada vyzkousela, minimalne pro srovnani, ale take ho nejsem sto sehnat :( . Hlavne ze nam tu u sidliste postavili obrovske obchodni centrum a do nej nacpali Sephoru, Marks Spencera, Zaru, Bijou Brigitte......ale zverimex nema Witte Molen vyrobek ani jeden :( :!:

Taky sem je kupovala a byla se snima naprosto spokojená-srst se mi zdála pěkná a oni taky nějak neprotestovali:-) Ale teď sem jim koupila ten witte melon a musim říct, že ej to rodíl tak o 70% a chlupáči to taky poznali-první den se pořád jenom koupali :lol: :lol:

martej
Vážený uživatel
Vážený uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martej » So Pro 30, 2006 9:16

Janak sem koukala a prodávaj ho i v činčilím obchodě http://www.cincila-obchod.cz/, ale nejsem si jistá, jestli ještě funguje, ale snad by měl 8)

Mišulka
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: západočeský kraj - Rokycany
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Mišulka » So Pro 30, 2006 10:29

já kupuji písek od vitapolu 5kg za 70,- Kč - jiný u nás nemůžu sehnat :evil: Teď jsem koukala na netu na ten whitemolen, když ho tu tak chválíte, tak asi udělám myškám radost a zkusím na něj někde padnout!!!

dadla

Příspěvekod dadla » So Pro 30, 2006 13:11

Terezka napsal:Jestli jsi z Prahy, tak www.allpet.cz si objednej, mají ho za bezkonkurenční cenu 69,- a rozvoz po Praze zdarma. Nakupuju tam hlavně psí žrádlo a ten Witte Molen písek.

diiiikkkkkkkyyyyyy za kontakt :P . Zkusim je.

Monika
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Vysočina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Monika » So Pro 30, 2006 13:37

Jediný písek, ve kterém se moje činča "rochní" opravdu ráda je Sluis. Dříve jsem měla jiný, dost jemný, a v tom se koupat nechtěla ani omylem. Tak jsem ráda, že jsem objevila něco, co se jí opravdu líbí :lol:

camilla
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Žatec (Ústecký kraj)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod camilla » So Pro 30, 2006 15:38

kupuji písek od CinciPH... a je super, ale nevím, jaká je to značka, to by řekla spíš Péťa... Naše činči nikdy neměly tak pěknou srst, jako teď.... jsou po něm doslova sametový :wink:

hani
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod hani » So Pro 30, 2006 16:09

Vždycky jsme kupovali tukana takže jestli je dobrej nedokažu posoudit.ale asi vyzkousim nakej jinej a uvidime :wink:

Terez
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Místo/Bydliště: Brno-venkov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Terez » So Pro 30, 2006 19:31

hani napsal:Vždycky jsme kupovali tukana takže jestli je dobrej nedokažu posoudit.ale asi vyzkousim nakej jinej a uvidime :wink:

Já taky kupuji Tukana Je cenově dostupný a činče se v něm rochní pořád. šreček v něm i spinká :P a nedovedu si představit koupit nějaký dražší protože je okamžitě :evil: s koupelničký venku :lol: :lol:

PETE.cz
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: BRNO
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod PETE.cz » So Pro 30, 2006 19:45

používám na ty svoje kožichy apetit , zkušel jsem i další, ale tenhle mi připadá nejlepší

ivik
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Hranice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ivik » Po Led 01, 2007 16:04

já používám taky apetit

Janoutová Marcela
Nový uživatel
Místo/Bydliště: Turnov

Příspěvekod Janoutová Marcela » Po Led 01, 2007 20:48

U nás jsem sehnala jenom Lolo pets, v žádnym zverimexu tady v Turnově jsem na jinej nenarazila, máte s ním nějaký zjušenodti-všeobecně s touhle značkou. Měla jsem od nich i směs v který bylo 95% granulý a pár slunečnic, nebo sušený ovoce.

žanda
MODERÁTOR
MODERÁTOR
Místo/Bydliště: Turnov, Sušice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod žanda » Po Led 01, 2007 21:33

Já v Turnově kupuju písek ve Skálově ulici. Mají tam váženej a pokaždé jinej. Ale jsem spokojená. Teda moje myšky. :lol:

Janoutová Marcela
Nový uživatel
Místo/Bydliště: Turnov

Příspěvekod Janoutová Marcela » Po Led 01, 2007 21:36

Tak já tam skusim zítra skočit a uvidím. Děkuju ti za tip

žanda
MODERÁTOR
MODERÁTOR
Místo/Bydliště: Turnov, Sušice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod žanda » Po Led 01, 2007 21:40

Taky tam zítra musim. Nějak mi přez svátky došli zásoby. A Babů teť jí tak za 4. :D Naposled měli takovej hodně prašnej. Myšky byli úplně bílé.

silva
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel

Příspěvekod silva » Po Led 01, 2007 22:32

Kožešinám vyhovuje Apetit. V poslední době ale dávají přednost hrubším pískům, (název nevím), stačí, abych jím zašustila a už se hrnou ke koupátku. Tak se dobře chytají z výběhu. Za kilo písku dávám tak do 28,- Kč.

Radecka
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Boskovice

Příspěvekod Radecka » Út Led 02, 2007 9:17

Já jsem měla písek Granum a pak jsem koupila Vitakraft a rozdíl je opravdu veliký. Má po Vitakraftu nádherný kožíšek, načechraný, heboučký. White Molen jsem nesehnala, ten bych taky vyzkoušela.

LUCIA
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Bratislava, SR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod LUCIA » Út Led 02, 2007 9:26

Mojmu Cyrkovi davam z Vitakraftu a od Petry Hruseckej mam Sepiolite....uvidim aky bude :D

Biffi
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Biffi » Út Led 02, 2007 18:49

My používáme taky Vitacraft, občas Apetit, ale ten mi připadal posledně dost jemný a prašný.

catherine
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod catherine » Stř Led 03, 2007 9:38

Moje kožúšky sa kupkajú buď vo Vitakrafte - u nas stoji 200 sk, čo je vcelku dosť, a minule som kúpila Tukana videla som to u nas prvýkrát a vykydla som im tam tak 3 kilo, no to ste mali vidieť, už len slnečník a cítili sa jak na Bahamách :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

No a take ako white molen a spol. to si môžem nechať len snívať :roll:

Terezka
MODERÁTOR
MODERÁTOR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Terezka » Stř Led 03, 2007 12:44

Ten Vitakraft máte teda drahý! :roll:
Tak až bude zase sraz, tak naložíme Styrovi plný bágl písku, aby vám to na Slovensko odvezl ;-) On vůbec Styro je v Praze docela často :lol:

Disable adblock

Vrátit se na “Bydlení”