JAKÝ PÍSEK KUPUJETE??
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
JAKÝ PÍSEK KUPUJETE??
Ahoj:-)
Zajímalo by mě, jaký písek kupujete svým činčám a jak jste snim spokojený. Ja sem kupovala ve zverimexu za 20, ale teď sem jim koupila k vánocům witte molen za 100 a musim říct, že je o hodně lepší, čnči jsou po něm načechraný a maj jemnou srst jak chmíří-škoda jen, že se nechtěj muchlat :twisted:
Zajímalo by mě, jaký písek kupujete svým činčám a jak jste snim spokojený. Ja sem kupovala ve zverimexu za 20, ale teď sem jim koupila k vánocům witte molen za 100 a musim říct, že je o hodně lepší, čnči jsou po něm načechraný a maj jemnou srst jak chmíří-škoda jen, že se nechtěj muchlat :twisted:
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Kupujeme už jenom Witte Molen, Ferdíček je krásně huňatý, kožíšek je celistvý a načechraný, je viditelně hezčí po vykoupání. Je nesrovnatelně lepší než noname písky.
Potom je dobrý ještě Sandy od Vitakraft, ale kupujeme Witte Molen.
Potom je dobrý ještě Sandy od Vitakraft, ale kupujeme Witte Molen.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
Já kupuju Vitakraft, protože Witte Molen nedokážu sehnat. A občas jim do toho přimíchám Apetit, ten je víc prachovej.
Ja jim obecne vybiram ty hodne prachove pisky...nejsem si jista, zda jim to nevadi na oci - aby z toho treba nemohli mit zanet spojivek nebo tak neco???? ale nejstarsi cincu mem jiz pres pet let a oci dobry....ted posledni dobou kupuji Pisek pro cincily co dodava Gimbon (nebo tak nejak) a s tim jsem spokojena (cena je tusim 25,-/kg, myslim) a vetsinou jim ho k "rochneni" dopravam tak tri kila... Witte Molen bych rozhodne rada vyzkousela, minimalne pro srovnani, ale take ho nejsem sto sehnat :( . Hlavne ze nam tu u sidliste postavili obrovske obchodni centrum a do nej nacpali Sephoru, Marks Spencera, Zaru, Bijou Brigitte......ale zverimex nema Witte Molen vyrobek ani jeden :( :!:
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Jestli jsi z Prahy, tak www.allpet.cz si objednej, mají ho za bezkonkurenční cenu 69,- a rozvoz po Praze zdarma. Nakupuju tam hlavně psí žrádlo a ten Witte Molen písek.
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
dadla napsal:Ja jim obecne vybiram ty hodne prachove pisky...nejsem si jista, zda jim to nevadi na oci - aby z toho treba nemohli mit zanet spojivek nebo tak neco???? ale nejstarsi cincu mem jiz pres pet let a oci dobry....ted posledni dobou kupuji Pisek pro cincily co dodava Gimbon (nebo tak nejak) a s tim jsem spokojena (cena je tusim 25,-/kg, myslim) a vetsinou jim ho k "rochneni" dopravam tak tri kila... Witte Molen bych rozhodne rada vyzkousela, minimalne pro srovnani, ale take ho nejsem sto sehnat :( . Hlavne ze nam tu u sidliste postavili obrovske obchodni centrum a do nej nacpali Sephoru, Marks Spencera, Zaru, Bijou Brigitte......ale zverimex nema Witte Molen vyrobek ani jeden :( :!:
Taky sem je kupovala a byla se snima naprosto spokojená-srst se mi zdála pěkná a oni taky nějak neprotestovali:-) Ale teď sem jim koupila ten witte melon a musim říct, že ej to rodíl tak o 70% a chlupáči to taky poznali-první den se pořád jenom koupali :lol: :lol:
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Janak sem koukala a prodávaj ho i v činčilím obchodě http://www.cincila-obchod.cz/, ale nejsem si jistá, jestli ještě funguje, ale snad by měl 8)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: západočeský kraj - Rokycany
- Kontaktovat uživatele:
já kupuji písek od vitapolu 5kg za 70,- Kč - jiný u nás nemůžu sehnat :evil: Teď jsem koukala na netu na ten whitemolen, když ho tu tak chválíte, tak asi udělám myškám radost a zkusím na něj někde padnout!!!
Terezka napsal:Jestli jsi z Prahy, tak www.allpet.cz si objednej, mají ho za bezkonkurenční cenu 69,- a rozvoz po Praze zdarma. Nakupuju tam hlavně psí žrádlo a ten Witte Molen písek.
diiiikkkkkkkyyyyyy za kontakt :P . Zkusim je.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Vysočina
- Kontaktovat uživatele:
Jediný písek, ve kterém se moje činča "rochní" opravdu ráda je Sluis. Dříve jsem měla jiný, dost jemný, a v tom se koupat nechtěla ani omylem. Tak jsem ráda, že jsem objevila něco, co se jí opravdu líbí :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Žatec (Ústecký kraj)
- Kontaktovat uživatele:
kupuji písek od CinciPH... a je super, ale nevím, jaká je to značka, to by řekla spíš Péťa... Naše činči nikdy neměly tak pěknou srst, jako teď.... jsou po něm doslova sametový :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Vždycky jsme kupovali tukana takže jestli je dobrej nedokažu posoudit.ale asi vyzkousim nakej jinej a uvidime :wink:
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Brno-venkov
- Kontaktovat uživatele:
hani napsal:Vždycky jsme kupovali tukana takže jestli je dobrej nedokažu posoudit.ale asi vyzkousim nakej jinej a uvidime :wink:
Já taky kupuji Tukana Je cenově dostupný a činče se v něm rochní pořád. šreček v něm i spinká :P a nedovedu si představit koupit nějaký dražší protože je okamžitě :evil: s koupelničký venku :lol: :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: BRNO
- Kontaktovat uživatele:
používám na ty svoje kožichy apetit , zkušel jsem i další, ale tenhle mi připadá nejlepší
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hranice
- Kontaktovat uživatele:
já používám taky apetit
-
- Nový uživatel
- Místo/Bydliště: Turnov
U nás jsem sehnala jenom Lolo pets, v žádnym zverimexu tady v Turnově jsem na jinej nenarazila, máte s ním nějaký zjušenodti-všeobecně s touhle značkou. Měla jsem od nich i směs v který bylo 95% granulý a pár slunečnic, nebo sušený ovoce.
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Turnov, Sušice
- Kontaktovat uživatele:
Já v Turnově kupuju písek ve Skálově ulici. Mají tam váženej a pokaždé jinej. Ale jsem spokojená. Teda moje myšky. :lol:
-
- Nový uživatel
- Místo/Bydliště: Turnov
Tak já tam skusim zítra skočit a uvidím. Děkuju ti za tip
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Turnov, Sušice
- Kontaktovat uživatele:
Taky tam zítra musim. Nějak mi přez svátky došli zásoby. A Babů teť jí tak za 4. :D Naposled měli takovej hodně prašnej. Myšky byli úplně bílé.
-
- Zlatý uživatel
Kožešinám vyhovuje Apetit. V poslední době ale dávají přednost hrubším pískům, (název nevím), stačí, abych jím zašustila a už se hrnou ke koupátku. Tak se dobře chytají z výběhu. Za kilo písku dávám tak do 28,- Kč.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Boskovice
Já jsem měla písek Granum a pak jsem koupila Vitakraft a rozdíl je opravdu veliký. Má po Vitakraftu nádherný kožíšek, načechraný, heboučký. White Molen jsem nesehnala, ten bych taky vyzkoušela.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava, SR
- Kontaktovat uživatele:
Mojmu Cyrkovi davam z Vitakraftu a od Petry Hruseckej mam Sepiolite....uvidim aky bude :D
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
My používáme taky Vitacraft, občas Apetit, ale ten mi připadal posledně dost jemný a prašný.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava
- Kontaktovat uživatele:
Moje kožúšky sa kupkajú buď vo Vitakrafte - u nas stoji 200 sk, čo je vcelku dosť, a minule som kúpila Tukana videla som to u nas prvýkrát a vykydla som im tam tak 3 kilo, no to ste mali vidieť, už len slnečník a cítili sa jak na Bahamách :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
No a take ako white molen a spol. to si môžem nechať len snívať :roll:
No a take ako white molen a spol. to si môžem nechať len snívať :roll:
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Ten Vitakraft máte teda drahý! :roll:
Tak až bude zase sraz, tak naložíme Styrovi plný bágl písku, aby vám to na Slovensko odvezl ;-) On vůbec Styro je v Praze docela často :lol:
Tak až bude zase sraz, tak naložíme Styrovi plný bágl písku, aby vám to na Slovensko odvezl ;-) On vůbec Styro je v Praze docela často :lol: