Holé místo u ucha

Je vaše činčila nemocná? Hledáte správného veterináře?

Fórum je deaktivované. Toto je pouze archív. Dotazy pokládejte zde.

martinassevcikova
Nový uživatel

Holé místo u ucha

Příspěvekod martinassevcikova » Čt Dub 12, 2012 22:29

Dobrý den všem milovníkům činčil,
dneska jsem přišla z práce domů a zjistila jsem, že má moje malá jako kdyby oholené místo u ucha (myslím si, že jí to dělá sameček, nevíte proč?) nevíte někdo, co by to mohlo být? Je se samečkem v kleci, nemají spolu žádné problémy, rádi se mazlí apod. takže si myslím, že z její strany agresivita je jedině díky tomu, že už nechce sexovat, protože je asi těhotná (stále mi přibírá na váze a mladý se činil). Jak to mám řešit? Oddělit je od sebe a čekat? Vyloučila bych jakoukoliv plíseň nebo nemoc, protože je zdravá, kožich má skvělý a to místečko je úplně hlaďoučké, jako kdyby ji opravdu někdo přejel holícím strojkem - takže na případné dotazy ohledně strupů, šupinek apod. odpovídám negativně už teď - pokud by se vytvořili, tak koupit canesten a potírat, že? A písek vyloučit úplně či ho dávat jako doposud?
Předem díky za jakékoliv rady.

S pozdravem Martina

Chtěla jsem poslat fotku, už jsem ji zmenšovala tak 10x a když už je velikost na 100Kib tak mám špatně výšku a šířku, takže netuším, jak bych sem tu fotku jinak přidala.

Disable adblock

martej
Vážený uživatel
Vážený uživatel
Místo/Bydliště: Liberecký kraj
Kontaktovat uživatele:

Re: Holé místo u ucha

Příspěvekod martej » Čt Dub 12, 2012 22:51

Obrázek

Doufám, že jsem se fotkou trefila :)) JInak já bych jim zkusila přeorganizovat klec. Asi se sameček, nudí. Někdy to dělají a příčinou může být cokoli, změna prostředí, stres, cokoli. Takže pokud se nepřestěhovala klec, zkusila bych jim udělat nějaké hračky, aby se nenudil :-))

Vrátit se na “Nemoci a potíže”